YAMAHAH RXV4600 VS ONKYO 709
צהריים טובים לכולם
ברשותי רסיבר של ימהה דגם RXV4600 שעושה עבודתו נאמנה כבר מספר שנים אצלי.
בזמנו הרסיבר הזה אכן נחשב קצת מתחת לספינת הגל של ימהה ובאמת סיפק ומספק לי שעות של הנאה מרובות בעיקר בקולנוע ביתי.
לאחרונה אני פוזל לגבי אפשרות לייבא מחו"ל את הרסיבר החדש של אונקיו ה-709.
הקנייה מארה"ב בהחלט כלכלית נראית אטרקטיבית ביותר בהשוואה למחירי הרסיברים היוקרתיים בארץ.
מה דעתכם לגבי "השדרוג" הנ"ל?
האם האונקיו הזה מעבר לחיבורי HDMI נוספים וכמובן כל הפיצ'רים המתקדמים בן זמננו (פורמטי סאונד , תמיכה ב-3D , עיבוד תמונה ועוד...)
ייתן גם שדרוג בסאונד?
אודה לכל תגובה בנושא..
תודה
ברשותי רסיבר של ימהה דגם RXV4600 שעושה עבודתו נאמנה כבר מספר שנים אצלי.
בזמנו הרסיבר הזה אכן נחשב קצת מתחת לספינת הגל של ימהה ובאמת סיפק ומספק לי שעות של הנאה מרובות בעיקר בקולנוע ביתי.
לאחרונה אני פוזל לגבי אפשרות לייבא מחו"ל את הרסיבר החדש של אונקיו ה-709.
הקנייה מארה"ב בהחלט כלכלית נראית אטרקטיבית ביותר בהשוואה למחירי הרסיברים היוקרתיים בארץ.
מה דעתכם לגבי "השדרוג" הנ"ל?
האם האונקיו הזה מעבר לחיבורי HDMI נוספים וכמובן כל הפיצ'רים המתקדמים בן זמננו (פורמטי סאונד , תמיכה ב-3D , עיבוד תמונה ועוד...)
ייתן גם שדרוג בסאונד?
אודה לכל תגובה בנושא..
תודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מאוד קשה לדעת....הנתונים על הנייר מצוינים...אבל אף אחד עוד לא שמע אותו...ועוד לא ראיתי ביקורות מקצועיות ברשת.
http://gadgetmu.net/onkyo-tx-nr709-av-r ... el-network
תאלץ להמר או להמתין ולשמוע אותו בעצמך.
http://gadgetmu.net/onkyo-tx-nr709-av-r ... el-network
תאלץ להמר או להמתין ולשמוע אותו בעצמך.
eitan-z
זה שילוב של רצון להתחדש ברסיבר מתקדם יותר טכנולוגית בעיקר.
מניסיון עבר שלי עם רסיברי ימהה לא בטוח שבקולנוע ביתי האונקיו ייתן שדרוג לסאונד שכבר קיים אצלי.
מצד שני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף ברסיבר על כדוגמת הימהה ה- 3067.
ומקביליו.
אני משוכנע שבמסגרת התקציב ה-709 ייתן תמורה מצוינת למחיר וישרת אותי מספר שנים , מהנתונים היבשים לא חסר לו דבר.
אכן אני בדילמה , אני מקווה שלא תהיה נפילה בסאונד לעומת מה שהורגלתי מהרסיבר של ימהה.
זה שילוב של רצון להתחדש ברסיבר מתקדם יותר טכנולוגית בעיקר.
מניסיון עבר שלי עם רסיברי ימהה לא בטוח שבקולנוע ביתי האונקיו ייתן שדרוג לסאונד שכבר קיים אצלי.
מצד שני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף ברסיבר על כדוגמת הימהה ה- 3067.
ומקביליו.
אני משוכנע שבמסגרת התקציב ה-709 ייתן תמורה מצוינת למחיר וישרת אותי מספר שנים , מהנתונים היבשים לא חסר לו דבר.
אכן אני בדילמה , אני מקווה שלא תהיה נפילה בסאונד לעומת מה שהורגלתי מהרסיבר של ימהה.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
SARAS,
אם ה- RX-V3067 בתקציב גבוה מידי ברכישה בארץ, למה לא ללכת על משהו כמו RX-V1067? הוא ברמת מחיר דומה ל TX-SR709 וחוסך את ההרפתקה של ייבוא אישי של רסיבר.
אם ה- RX-V3067 בתקציב גבוה מידי ברכישה בארץ, למה לא ללכת על משהו כמו RX-V1067? הוא ברמת מחיר דומה ל TX-SR709 וחוסך את ההרפתקה של ייבוא אישי של רסיבר.
היי ZIV
למען האמת חשבתי על הימהה 1067.
אבל הנתונים של ה-709 לפחות על הנייר טובים יותר.
יותר כניסות ויציאות (לרבות 2 יציאות HDMI - משהו שאני מתכנן עליו בעתיד)
תמיכה ביותר ערוצים (אם אני לא טועה)
אני לא בטוח שההגברה של הימהה בדגם הזה עדיפה על אונקיו.
אני מאמין גם שהתמחור של האונקיו הזה יהיה גבוה יחסית בארץ
מה שיהפוך ייבוא מארה"ב לעיסקה די אטרקטיבית.
אם זאת אני עדיין מתלבט לגבי כל הנושא.
למען האמת חשבתי על הימהה 1067.
אבל הנתונים של ה-709 לפחות על הנייר טובים יותר.
יותר כניסות ויציאות (לרבות 2 יציאות HDMI - משהו שאני מתכנן עליו בעתיד)
תמיכה ביותר ערוצים (אם אני לא טועה)
אני לא בטוח שההגברה של הימהה בדגם הזה עדיפה על אונקיו.
אני מאמין גם שהתמחור של האונקיו הזה יהיה גבוה יחסית בארץ
מה שיהפוך ייבוא מארה"ב לעיסקה די אטרקטיבית.
אם זאת אני עדיין מתלבט לגבי כל הנושא.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מסכים בהחלט עם זיו, למרות שהרבה אחרים פה בפורום כם הביאו מכשירים ביבוא אישי.ziv_r כתב:SARAS,
אם ה- RX-V3067 בתקציב גבוה מידי ברכישה בארץ, למה לא ללכת על משהו כמו RX-V1067? הוא ברמת מחיר דומה ל TX-SR709 וחוסך את ההרפתקה של ייבוא אישי של רסיבר....
ה 1067 מכשיר ברמה גבוהה ונופל במעט בנתוניים היבשים , אם בכלל , מהאונקיו 709 (שאותו דרך אגב עדיין לא שמעתי).
אני לא זוכר מה ההבדלים אבל יתכן והם בכלל לא רלוונטים לצרכים שלך וחבל להיכנס להרפתקאות ללא אחריות של ייבוא מחול כאשר הפערים הם לא ממש משמעותיים.
קפוץ לאחת החנויות ,שמע את ה 1067 עם רמקולים כשלך ותקבל החלטה. כמובן 3 שנים אחריות , מכשיר מהסידרה הגבוהה של ימהאה
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״
היי SAAR
2 יציאות HDMI זה בהחלט פיצ'ר שחשוב לי באופן אישי בוודאי ובוודאי ברמת המחיר שניתן להביא את ה-709 מחו"ל.
אני אישית לא מכיר רסיבר בדרגה גבוהה ברמת המחיר הזו שיש לו את הפיצ'ר הזה.
את הסאונד של הימהה באופן כללי אני מכיר ואוהב למעלה מ-12 שנים אני משתמש אך ורק ברסיברים של ימהה לכן ההתלבטות.
2067 ומעלה במחירים של הארץ זה מחוץ לתקציב שלי.
איך השילוב דרך אגב עם רמקולים של מרטין לוגאן?
תודה
2 יציאות HDMI זה בהחלט פיצ'ר שחשוב לי באופן אישי בוודאי ובוודאי ברמת המחיר שניתן להביא את ה-709 מחו"ל.
אני אישית לא מכיר רסיבר בדרגה גבוהה ברמת המחיר הזו שיש לו את הפיצ'ר הזה.
את הסאונד של הימהה באופן כללי אני מכיר ואוהב למעלה מ-12 שנים אני משתמש אך ורק ברסיברים של ימהה לכן ההתלבטות.
2067 ומעלה במחירים של הארץ זה מחוץ לתקציב שלי.
איך השילוב דרך אגב עם רמקולים של מרטין לוגאן?
תודה
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
DOR M
אני חושב שברמת ההגברה ה-4600 הרבה הרבה יותר טובה מה-767 ולכן זו ירידה ברמה מבחינתי.
גם איכות הבנייה של ה-4600 למרות "הותק" שלו עדיף על ה-767.
לגבי ה-1067 אני לא יודע כי אני פחות מכיר את איכויותיו.
ל-709 יש יותר כניסות HDMI שבהחלט אני זקוק להם.
אני חושב שגם עיבוד התמונה של ה-709 לפחות על הנייר אמור להיות טוב יותר מהימהה שהצעת.
אני חושב שברמת ההגברה ה-4600 הרבה הרבה יותר טובה מה-767 ולכן זו ירידה ברמה מבחינתי.
אני חושב שגם עיבוד התמונה של ה-709 לפחות על הנייר אמור להיות טוב יותר מהימהה שהצעת.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
אני חושב שרסיבר צריך לבחור על פי הסאונד.
הדרך היחידה שלך להחליט היא לשמוע אצלך בבית את ה4600 שלך ולאחר מכן לשמוע את הרסיבר או הריסברים שאתה רוצה לקנות.
אם אתה מרוצה מהתמונה שאתה מקבל היום בטלויזיה שלך אז לא הייתי מתייחס כלל לאיזה מעבד תמונה יש ברסיברים כי אתה כבר מרוצה מהתמונה.
הדרך היחידה שלך להחליט היא לשמוע אצלך בבית את ה4600 שלך ולאחר מכן לשמוע את הרסיבר או הריסברים שאתה רוצה לקנות.
אם אתה מרוצה מהתמונה שאתה מקבל היום בטלויזיה שלך אז לא הייתי מתייחס כלל לאיזה מעבד תמונה יש ברסיברים כי אתה כבר מרוצה מהתמונה.
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כמו שידידי רן כותב במקים כאלו : ״אחינו את נעול על אונקיו 709״SARAS כתב:DOR M
אני חושב שגם עיבוד התמונה של ה-709 לפחות על הנייר אמור להיות טוב יותר מהימהה שהצעת....
קשה לשכנע את המשוכנע
תקנה ותהנה
עדכן אותנו
בהצלחה
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
סלח לי, אבל מס' דברים שכתבת בהודעה הזו והקודמת שלך ממש לא מדוייקים ונכונים...SARAS כתב:DOR M
אני חושב שגם עיבוד התמונה של ה-709 לפחות על הנייר אמור להיות טוב יותר מהימהה שהצעת....
"ל-709 יש יותר כניסות HDMI"- לא נכון, ל709 יש 7 +1 בחזית, ל 1067 7+ 1 בחזית.
"עיבוד התמונה של ה-709 לפחות על הנייר אמור להיות טוב יותר "- מאיפה קבעת את זה?
"2 יציאות HDMI "- גם 767 וגם 1067 כמובן עם 2 יציאות....
ואם כבר מדברים על מיתוג HDMI....אחת הבעיות שיש והיו לאונקיו בסדרות האחרונות היא חוסר יציבות ובעיות תאימות במיתוג HDMI, ודווקא הסידרה של XX67 של יאמהה חזקה מאוד בנושא.
שים לב ש2 היציאות ביאמהה לא תלויות אחת בשניה ויכולות לעבוד בנפרד ו/או במקביל.
באוניקו השניה היא slave או SUB, דהיינו כן תלויה בצורה כל שהיא לראשונה (רזולוציה/מקור פעיל).
שבוע טוב
SAAR אני ממש ממש לא נעול על ה-709 לכן פתחתי את השרשור הזה לשמוע את דעות החברים.
מאז ומתמיד אהבתי את הסאונד של רסיברי ימהה בעיקר בקולנוע ביתי ואכן אחת לכמה שנים השתדרגתי ברסיבר ימהה.
אבל שיוצא מוצר חדש ומעניין כדוגמת ה-709 לדעתי זו טעות להיות נעול על מוצר או יצרן אחד בלבד תוסיף לזה את האפשרות להביא אותו במחיר אטרקטיבי בייבוא מחו"ל ותקבל משוואה בטוחה להתלבטות שלי.
טלHD
תודה על האינפורמציה לגבי נושא מיתוג ה-HDMI אכן לא הייתי מודע לבעיות ברסיברי אונקיו בנושא.
לגבי כניסות HDMI אכן גם לימהה 1067 וגם ל-709 יש 8 כניסות (אחת בחזית) ו-2 יציאות , אכן אין שום יתרון בנושא הזה לאף אחד מהמכשירים.
לא זכור לי שלימהה יש מערכת אודיסי DSX החדשה ,בכלל נראה לי שמערכת הכיול של האונקיו הנ"ל משוכללת יותר מ-YAPAO הדי סטנדרטי של הימהה.
שוב אני לא משוכנע איך זה מתבטא בשורה התחתונה באיכות הסאונד של 2 הרסיברים הללו אבל שוב ע"פ הנתונים היבשים עושה רושם שהאונקיו יותר "חדשני" ומתקדם.
SAAR אני ממש ממש לא נעול על ה-709 לכן פתחתי את השרשור הזה לשמוע את דעות החברים.
מאז ומתמיד אהבתי את הסאונד של רסיברי ימהה בעיקר בקולנוע ביתי ואכן אחת לכמה שנים השתדרגתי ברסיבר ימהה.
אבל שיוצא מוצר חדש ומעניין כדוגמת ה-709 לדעתי זו טעות להיות נעול על מוצר או יצרן אחד בלבד תוסיף לזה את האפשרות להביא אותו במחיר אטרקטיבי בייבוא מחו"ל ותקבל משוואה בטוחה להתלבטות שלי.
טלHD
תודה על האינפורמציה לגבי נושא מיתוג ה-HDMI אכן לא הייתי מודע לבעיות ברסיברי אונקיו בנושא.
לגבי כניסות HDMI אכן גם לימהה 1067 וגם ל-709 יש 8 כניסות (אחת בחזית) ו-2 יציאות , אכן אין שום יתרון בנושא הזה לאף אחד מהמכשירים.
לא זכור לי שלימהה יש מערכת אודיסי DSX החדשה ,בכלל נראה לי שמערכת הכיול של האונקיו הנ"ל משוכללת יותר מ-YAPAO הדי סטנדרטי של הימהה.
שוב אני לא משוכנע איך זה מתבטא בשורה התחתונה באיכות הסאונד של 2 הרסיברים הללו אבל שוב ע"פ הנתונים היבשים עושה רושם שהאונקיו יותר "חדשני" ומתקדם.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
המעבד תמונה באונקיו 709 הוא Marvell QDEO 4K שנחשב בעיני רבים לטוב ביותר בתחום כיום.טלHD כתב: "עיבוד התמונה של ה-709 לפחות על הנייר אמור להיות טוב יותר "- מאיפה קבעת את זה?...