עזרה: חיבור רמקולים לרסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

ראשית שלום לכולם! :)

ברשותי רסיבר תוצרת Philips דגם FR751 דגם ישן למי שמכיר, היום קיבלתי זוג רמקולים קדמיים מתוצרת Bolero, חיברתי רמקול אחד והוא עבד פיקס, כשחיברתי את השני הוא עבד לא טוב היה חסר לו טרבל ובכלל הוא היה ממש חלש כאילו משהו שרוף שם, הרמקולים הגיעו מדוד שלי מהבית ככה שלרמקולים עצמם אין בעיה ומצד שני גם לרסיבר אין, אחת מהבננות עקומות קצת חשבתי שאולי זה הבננה אבל החלפתי וזה לא עזר, רמקול אחד נשמע כמו שצריך והשני ממש לא, יש למישהו הצעה? תודה מראש לעוזרים! ומצטער על הסיפור הארוך.
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

ניסית להחליף ביניהם?
אם אחרי שהחלפת אותו רמקול עושה בעיות - הבעיה היא ברמקול.
אם אחרי שהחלפת הרמקול השני עושה בעיות והראשון בסדר - הבעיה ברסיבר.

אילו רמקולים אלה? אתה בטוח שהם מתאימים לרסיבר?
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

לצורך העניין רמקול A בעייתי רמקול B בסדר. רמקול A תמיד היה הבעייתי מבין שניהם גם כאשר החלפתי את הבננות רמקול A המשיך להיות עם הבעיה, לא הגיוני שהבעיה במגבר כי את שני הרמקולים חיברתי באותו מקום (פשוט ניתקתי את רמקול A וחיברתי את B), אבל אחרי כמה בדיקות קצרות הלכתי למעבדה בחולון והבחור אמר שהבעיה לא בחיבורים ולא במגבר, הטוויטר שלי פשוט היה שרוף (כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שזה נשמע שרוף) השארתי לו את הרמקול ומחר או מחרתיים אני כבר מקווה לאסוף חזרה ומסתבר שהבעיה בכלל לא הייתה בבננה, תודה רבה על התגובה הזריזה! אין על הפורום הזה פשוט אין! איזה יחס :) מחמם את הלב. תודה רבה על הכל! ואעדכן בהמשך, עכשיו רק צריך למצוא מגבר עם חיבור לסאב זה יבוא קצת בהמשך כי בשלי אין חיבור (אלא אם כן תחדש לי :P), שוב תודה על הכל!.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

(Y)
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”