למה כל החנויות מפחידות (Galaxy I9000) ??
בחנויות המוכרות את המכשיר הזה בעלות של 1,800-1,900 ש"ח בסיסי בלי
השידרוגים שאפשר לבצע כמובן לבד מזהירים כנגד התעסקות עם המכשיר.
הרי מדובר במערכת פתוחה אשר אמורה לתמוך בשידרוגה (כמובן עם גירסאות
תוכנה תואמות לחומרה), האם יש ממש בהפחדות הללו ?? או שהן לצורך רכישת
התוספים בעלות כספית דרך החנות ???
השידרוגים שאפשר לבצע כמובן לבד מזהירים כנגד התעסקות עם המכשיר.
הרי מדובר במערכת פתוחה אשר אמורה לתמוך בשידרוגה (כמובן עם גירסאות
תוכנה תואמות לחומרה), האם יש ממש בהפחדות הללו ?? או שהן לצורך רכישת
התוספים בעלות כספית דרך החנות ???
תודהiakovl כתב:אין שום סיבה, החנות פשוט רוצה להרוויח עליך כסף...
חנות מומלצת אחת באינטרנט אמרה שאין לה כרגע את הבסיסי רק עם עברית רצו עוד 300 שח
אמרתי להם שאין לי עניין... עוד מעט ננסה עוד מישהו, פשוט אין הרבה שמוכרים את המכשיר הזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שימו לב שרוב החנויות מוכרות במחיר הזה את הדגם של 8GB זכרון פנימי, ועבור דגם עם 16GB זכרון פנימי צריך להוסיף כמה מאות שקלים.
ראיתי שיש חנות אחת ברשימה של זאפ (אחת מהאחרונות) שדורשת רק 200 ש"ח תוספת במקום 500 ש"ח ומעלה בשאר החנויות. בדוק את העניין.
מעבר לזכרון פנימי, לא הייתי מוסיף שום דבר מהחנויות האלה.
אגב, כמובן שתמיד אפשר להוסיף כרטיס זכרון חיצוני MicroSD ומדובר בשדרוג הרבה יותר זול. גם את זה אל תקנו מהחנויות הסלולריות, קנו אותו בנפרד מחנויות מחשבים גדולות כמו KSP ואייבורי שהמחירים בהן לזכרונות חיצוניים הם אטרקטיביים.
ראיתי שיש חנות אחת ברשימה של זאפ (אחת מהאחרונות) שדורשת רק 200 ש"ח תוספת במקום 500 ש"ח ומעלה בשאר החנויות. בדוק את העניין.
מעבר לזכרון פנימי, לא הייתי מוסיף שום דבר מהחנויות האלה.
אגב, כמובן שתמיד אפשר להוסיף כרטיס זכרון חיצוני MicroSD ומדובר בשדרוג הרבה יותר זול. גם את זה אל תקנו מהחנויות הסלולריות, קנו אותו בנפרד מחנויות מחשבים גדולות כמו KSP ואייבורי שהמחירים בהן לזכרונות חיצוניים הם אטרקטיביים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שאלה טובה.
מה אומרים פה המומחים לגלקסי? זה אפשרי?
מה אומרים פה המומחים לגלקסי? זה אפשרי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני לא מבין את זה. אי אפשר פשוט להזמין דגם "נקי" עם אנדרויד 2.1 והם ישלחו אותו תוך כמה ימי עסקים כמו שהם מבטיחים? או שניסית להזמין בלי להתקשר אליהם ואז קיבלת מהם טלפון שאפשר רק משודרג?tal_r כתב:חנות מומלצת אחת באינטרנט אמרה שאין לה כרגע את הבסיסי רק עם עברית רצו עוד 300 שח
... עוד מעט ננסה עוד מישהו, פשוט אין הרבה שמוכרים את המכשיר הזה....
ואם בא להם (וכמובן שלא בא להם) הם יכולים לארגן לך את אותו המכשיר ללא עברית בחמש דקות עבודה.tal_r כתב:תודהiakovl כתב:אין שום סיבה, החנות פשוט רוצה להרוויח עליך כסף...![]()
חנות מומלצת אחת באינטרנט אמרה שאין לה כרגע את הבסיסי רק עם עברית רצו עוד 300 שח
אמרתי להם שאין לי עניין... עוד מעט ננסה עוד מישהו, פשוט אין הרבה שמוכרים את המכשיר הזה....
סתם גרידיות.
אם מזמינים ומוכנים לחכות איזה שבוע אני מניח שהם יביאו אחד נקי מהיבואן או לא יודע מאיפה...pixies כתב:אני לא מבין את זה. אי אפשר פשוט להזמין דגם "נקי" עם אנדרויד 2.1 והם ישלחו אותו תוך כמה ימי עסקים כמו שהם מבטיחים? או שניסית להזמין בלי להתקשר אליהם ואז קיבלת מהם טלפון שאפשר רק משודרג?tal_r כתב:חנות מומלצת אחת באינטרנט אמרה שאין לה כרגע את הבסיסי רק עם עברית רצו עוד 300 שח
... עוד מעט ננסה עוד מישהו, פשוט אין הרבה שמוכרים את המכשיר הזה.......
ניסיתי להשיג אחד מקורי שלא "עבדו עליו" היום כי רציתי לתת אותו כהפתעה ליום ההולדת של הבת
מחר אבל לא עלה בידי לפחות אצל 3 חנויות שמצויות ב- ZAP, לכולן היה רק כזה שהתקינו עליו, עם כל הרצון
שלי להפתיע בדיוק בתאריך לא מוכן לזרוק סתם 300 ש"ח כי זה מה יש...
לא ברור בכלל למה הם לא מחזיקים מכשירים מקוריים ומבצעים עליהם התקנות חינם וגובים תשלום
רק שלקוח מבקש...
במקביל פניתי לסמסונג בשאילתא לגבי המכשירים שלהם ואיפה אפשר להשיג את המוצר המקורי...
לעניין הזיכרון הפנימי אז כנראה שבאמת מדובר על ציפ זיכרון שמובנה בלוח האלקטרוני של המכשיר
ברור שאין שום הצדקה לפער של 500 ש"ח בין לוח עם ציפ 8 ללוח עם ציפ 16.... אני מניח שהפער
במקור הוא 5$... פה זה 500 ש"ח....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש חנות אחת שגובה רק פער של 200 ש"ח. בדוק את זה, לדעתי כדאי.
היה לי מיקרה דומה לאחרונה עם אייפוד טאצ'. הם מנסים למכור לך סיפור כאילו "חייבים לפרוץ את המכשיר ואם תפרוץ לבד לא תהיה לך אחריות". בנוסף, הם טוענים שיש להם במלאי כרגע רק מכשירים פרוצים. בקיצור - שטות שהם מנסים למכור ללקוחות. מפרסמים במחיר זול ואז גובים עוד כמה מאות שקלים על פריצה שכל אחד יכול לעשות בחינם.
עידכונים נכון לעכשיו, לא הצלחתי להגיע לשום דבר עדיין עם החנויות שבזאפ....
ברוב ייאוש הצלחתי להגיע דרך אחד ממנהלי סמסונג בעולם למפיצת המוצרים של יצרן זה בארץ.
הגירסא היחידה שמיובאת על ידם היא גירסאת ה- 16GB
המחיר קצת "קשה"
למרות שיש יתרון בלרכוש את המוצר עם אבא+אמא+סבא....
ברוב ייאוש הצלחתי להגיע דרך אחד ממנהלי סמסונג בעולם למפיצת המוצרים של יצרן זה בארץ.
הגירסא היחידה שמיובאת על ידם היא גירסאת ה- 16GB
המחיר קצת "קשה"