נראה שזה kaiboer m1073 רק בשינוי שם, מעניין שזה מכשיר שיצא לפני שנתיים כבר ורק עכשיו מגיע לארץ
מישהו יודע איך מחליפים לו קושחה ללא לחיצה 30 שניות על כפתור הPOWER מאחר ואין לו כזה בכלל רק כפתור מכני מאחור
המכשיר שלי תקוע ולא ניתן להחליף את הקושחה דרך השלט אני רוצה לעשות לו HARD RESET
תודה
הכתבה קצרה ועניינית אך הייתי שמח אילו הייתה התייחסות לניגון כותרי BD הבנויים בשיטת seamless branching.
מה לגבי פורמטי האודיו החדשים ? אני לא מומחה גדול בסטרימרים אבל עד כמה שאני זוכר כשדובר על הצ'יפ של Realtek היו אי אילו בעיות\חוסר אפשרות בנושא כמו למשל עם ה-TVIX 6600.
לדעתי אם היתה לו אפשרות DTT (ככה קוראים לזה ? השם המוזר ל-DVB-T) גם בעלות של עוד כמה עשרות ש"ח זה היה מכשיר שהיה רוצח את הממירים בסד"ג מחיר זה.
מחיר מאוד אטרקטיבי וכן מכשיר לא רע בכלל.
לדעתי, עדכון קושחה של המכשיר עם הבעיות שצוינו, תשים אותו בראש הרשימה של המזרימי מדיה הפשוטים שיש היום בשוק.
עדכון הממשק, כולל JB תעשה הרבה בעיות להרבה חברות מתחרות בשוק.
זיו, נקודה מעניינת שלא ציינת: האם יש במכשיר הזה אפשרות להזרמה אלחוטית?
אם לא, כניראה שזאת הסיבה שמחירו כל כך נמוך(ואז כל ההשארות שכתבתי בטלות בשישים).
MarioMan,
בסטרימר זה, נדמה שבחירת הקובץ המתאים עבור ריפים של בלו-ריי נעשית לפי גודל קובץ ה- m2ts הגדול ביותר. אם בנמצא כותר עם מספר קבצי m2ts אשר מהווים את ה- Main Title, לא יתקיים ניגון תקין, יהיה צורך לאחד את הקבצים טרם הניגון.
danielk,
קיימת אפשרות לדונגל WI-FI עבור סטרימינג אלחוטי.
כל הברכות ל- mta194 אשר כתב את הכתבה.
אני מתכנן רכישת סטרימר תקציבי - זו יכולה להיות אופציה מעניינת
בתקווה שיהיה שדרוג קושחה שאכן יפתור את הבעיות
מישהו דיבר עם היבואן?
אולי הוא יודע משהו?
דרך אגב:
איפה קונים?
אה.........
ותודה על הסקירה
אני מדבר על כל הסטרימירים החכמים שבנוסף מקליטים ומשדרים לכל מכשיר משהו בסגנון slingbox יותר חכמים מקליטים וגם hd באיכות טובה ולכאוה משמים ככרטיס טלויזיה איכותי סטרימר ומקליטים ועולים באתרים בין 100 ל200 דולר אפילו עשיתם עליו סקירה באתרכם לפני כשנה פלוס מדובר hava והכותרת הבה נקליטה ואתם מפרגנים למכשיר וממשיך דרכו באותה חברה vulkani וזה מה שהתכוונתי האם המוצר mytv box ישנם דגמים שיש להם פונקציות כמו havh אני מחפש בנרות כזה עם גירסה עברית
חן חן לכל המשיבים
אני יודע שאני מעיר את המתים כשאני מחיה את השרשור הזה:
יש לי את הסטרימר הזה ואתמול עשיתי לו עדכון קושחה- הורדתי את הקושחה מהאתר של החברה, העדכון עבר בהצלחה אך לאחר העדכון רואים רק ג'יבריש וכשאני מנסה לבצע SETUP המכשיר מאתחל את עצמו.
האם מישהו יודע מה ניתן לעשות, או שאפשר להפנות אותי ליבואן שיפהנ אותי למעבדות שלו?