שלום,
רכשתי בשנה האחרונה מספר מקלדות RII שעובדות מצויין.
לאחרונה רכשתי מקלדת "דור 2" שבאות עם פד קצת יותר חכם אבל נראות כמעט אותו דבר בשם IPAZZPORT :
http://www.ipazzport.com/wireless.html
(מדובר על המקלדת הראשונה שמופיעה באתר)
הענין הוא שהסוללות שלהם נגמרו תוך כיום והחלטתי להחליף אותן. פתחתי את המקלדת (לשמחתי היו הברגות רגילות ולא TORX כבמקלדות קודמות), הוצאתי את הסוללה המקורית שהייתה מאוד קטנה ולמרות שהיה כתוב עליה 3.7V היא הוציאה מעל 5V,והלחמתי במקומה סוללה נוקיה ישנה אך תקינה שהיו לי מדגם BL-4C.
ביצעתי החלפה זאת ב-2 המקלדות, אך למרות טעינות מלאות אורך חיי הסוללות הוא די קצר - משהו בסדר גודל של בין יום ליומייים בשניהם.
חשבתי לרכוש סוללת 3.7V כמו של IPOD NANO דור ראשון, שיכולה להתאים בגודל, אבל אני חושש שמא יש צורך בסוללה עם מאפיינים ייחודיים מלבד VOLTAGE בעוצמה 3.7V.
האם מישהו יכול להציע לי איזו סוללה כדאי לנסות או לתרום מנסיונו במידה וביצע זאת ?
תודה
החלפת סוללה פנימית במקלדת RII דור 2
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
עוד חיקוי של Rii המקורית...
מדובר בחיקוי ולא במוצר המקורי של חברת Riitek. לתשומת לבם של כולם!
הדגמים המקוריים של חברת Riitek הינם MWK-01, MWK-02, MWK-03. כיום נמכר בארץ דגם MWK-01 בלבד.
מומלץ גם למי שמעוניין לרכוש את המוצר בחו"ל לשים לב שאינו רוכש מוצר חיקוי באיכות ירודה שנראה רק דומה למקור אבל רחוק ממנו מאוד באיכות...
הדגמים המקוריים של חברת Riitek הינם MWK-01, MWK-02, MWK-03. כיום נמכר בארץ דגם MWK-01 בלבד.
מומלץ גם למי שמעוניין לרכוש את המוצר בחו"ל לשים לב שאינו רוכש מוצר חיקוי באיכות ירודה שנראה רק דומה למקור אבל רחוק ממנו מאוד באיכות...