היי,
החלטתי שבא לי להשתדרג לסמארטפון ועד כמה שהאנדרויד זה טוב והכל, הבנתי שהוא דורש התעסקות עם המחשב לא מעט, דבר שלא נגיש לי כ"כ.
אני רוצה אייפון כי זה נוח OUT OF THE BOX ויש בזה כל מה שאני צריך ובפשטות.
השאלה אם אני אשדרג עכשיו לאייפון 4 האם זה כדאי? או שהוא כבר מיושן ועדיף לחכות לאייפון 5.
תודה
ZeppeliN כתב:היי,
החלטתי שבא לי להשתדרג לסמארטפון ועד כמה שהאנדרויד זה טוב והכל, הבנתי שהוא דורש התעסקות עם המחשב לא מעט, דבר שלא נגיש לי כ"כ.
אני רוצה אייפון כי זה נוח OUT OF THE BOX ויש בזה כל מה שאני צריך ובפשטות.
השאלה אם אני אשדרג עכשיו לאייפון 4 האם זה כדאי? או שהוא כבר מיושן ועדיף לחכות לאייפון 5.
תודה
...
לא צריך שום התעסקות עם המחשב באנדרואיד...מי סיפר לך את זה?
יש לי SGS עם כל האפליקציות שאתה יכול לדמיין (שגם אין באייפון) ולא חיברתי אותו למחשב מעולם...
מצד אחד הדיחוי לספטמבר הוא רק שמועה- יכול להיות שאפל תפתיע ביוני.
מצד שני לטעמי האייפון 4 הוא מוצר כמעט מושלם (עזבו רגע את ה"חסרונות״ של חוסר בפלאש, חיבור לאייטונס, ואי יכולת להעברת קבצים בbt זה הרי לא ישתנה זה מדיניות).
הרי מה אפל יכולים כבר לשנות- עוד 0.3 אינץ, עוד זכרון, מעבד יותר טוב- הa4 מעולה לסלולארי, לא צריך יותר.
בכל מקרה זה תלוי במחיר כמובן וסבלנות מצדך.
nati-va כתב: (עזבו רגע את ה"חסרונות״ של חוסר בפלאש, חיבור לאייטונס, ואי יכולת להעברת קבצים בbt זה הרי לא ישתנה זה מדיניות).
...
החסרונות האלו ניתנים לתיקון מאוד מהר לבעלי האייפונים הפרוצים. פלאש - יש תוסף fresh שמתקן את הנושא וניתן לראות איתו סרטי פלאש. אייטנוס - PwnTunes בסידיה מאפשר לך לסנכרן את האייפון עם המחשב ללא צורך באייטונס. Wi-Fi sync מאפשר לך לסנכרן את האייפון עם האייטונס בצורה אלחוטית,יותר טוב מזה?! העברת קבצים ב-BT - Celeste בסידיה מאפשרת לך להתחבר כמעט לכל מכשיר פלאפון אחר.
nati-va כתב: (עזבו רגע את ה"חסרונות״ של חוסר בפלאש, חיבור לאייטונס, ואי יכולת להעברת קבצים בbt זה הרי לא ישתנה זה מדיניות).
...
החסרונות האלו ניתנים לתיקון מאוד מהר לבעלי האייפונים הפרוצים. פלאש - יש תוסף fresh שמתקן את הנושא וניתן לראות איתו סרטי פלאש. אייטנוס - PwnTunes בסידיה מאפשר לך לסנכרן את האייפון עם המחשב ללא צורך באייטונס. Wi-Fi sync מאפשר לך לסנכרן את האייפון עם האייטונס בצורה אלחוטית,יותר טוב מזה?! העברת קבצים ב-BT - Celeste בסידיה מאפשרת לך להתחבר כמעט לכל מכשיר פלאפון אחר.
...
כתבתי ״חסרונות״ במרכאות- כי לי הם ממש לא חסרונות אבל יש אנשים שלהם אלו חסרונות. (המכשיר שלי לא פרוץ).
אל תביא דוגמאות מסידיה, כי כל הבועה הזו של פריצה תתפוצץ סופית שיצא אייפון 5 (ראה אייפד 2).
ככה שלהסתמך על סידיה זה לא דבר חכם כל כך. זה המכשיר לטוב ולרע- לא טוב קנה sgs.
מה זה לא מדויק? עד היום זה מה שקרה, כשהאייפון הוא חריג גדול ליד המכשירים האחרים-
1. יש לו עברית מובנית מיום ההשקה, כולל תפריטים. אפילו לנוקיה בזמנה לא היה את זה.
2. מחלקות ציוד הקצה יכולות לקפוץ לאפל ולא יעשו שינוי וחצי שינוי בשום גרסא.
3. הוא נמכר הכי טוב שיש
למה שזה לא יקרה באייפון5? הרי זה קרה גם בiPad2 שהוא כנראה האבא של אייפון5. האינטרס בדחיית ההשקה הבין לאומית הוא של אפל. מלאי, למרות הבדיחה על זה שהחוסרים הם מכוונים, הוא משאב מוגבל והם מעדיפים להשתמש בו לכבוש שווקים גדולים.