היי,
כווווולם אומרים כי הגרפיקה ב קונסולת XBOX או PS 3 (לא משנה מי יותר טובה) היא יותר טובה מהמחשב.
לא יודע , אני קצת סקפטי ולמה ? הייתי אצל גיסי ויש אצלו את ה XBOX (ללא חיישן התנועה) .
הוא הפעיל 2 משחקים 1) ג'יימס בונד החדש . ועוד משהו.
ברשותו TV LCD F.HD
הגרפיקה הייתה זוועתית , מריחות , השחקנים נראו כמו משחקים למחשב בשנת 1983 , הרזולוציה הייתה מגעילה ברמות.
לי יש מחשב עם כרטיס מסך GTS 8800 - הגרפיקה במשחקים הייתה מהממת , חלקה , רזולוציה של 1440 * 900
בהחלט סיפקה את הסחורה.
הכרטיס כבר זקן ומשחקים משנה שעברה הפסיקו לעלות עליו טוב.
1)הייתכן כי נפלתי על 2 משחקים גועים ברמת הגרפיקה?
2)אוליי ה XBOX לא יתאים לי ועדיף לרכוש כרטיס מסך בעלות של 2,300 (ואז עוד שנתיים הגלגל שוב יחזור על עצמו)?
3)ובכלל מה דעתכם בגדול על מחשב או קונסולה (שוב לא משנה איזה כרגע )
תודה חברים יקרים
שידרוג כרטיס מסך או XBOX
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא יודע מי אמר לך שהגרפיקה בקונסולות טובה יותר מבמחשב, אבל אין ספק שהוא לא מבין מה הוא אומר. יש הרבה סיבות לקנות קונסולות, אבל קונים אותן למרות הרמה הגרפית, לא בגלל הרמה הגרפית. יתכן שנפלת על שני משחקים מכוערים, אני לא יודע, אבל אפילו המשחק הכי יפה יראה יותר יפה במחשב.
לסיכום אתה אומר דבר כזה:Malcontent כתב:אני לא יודע מי אמר לך שהגרפיקה בקונסולות טובה יותר מבמחשב, אבל אין ספק שהוא לא מבין מה הוא אומר. יש הרבה סיבות לקנות קונסולות, אבל קונים אותן למרות הרמה הגרפית, לא בגלל הרמה הגרפית. יתכן שנפלת על שני משחקים מכוערים, אני לא יודע, אבל אפילו המשחק הכי יפה יראה יותר יפה במחשב....
אם אני מחפש גרפיקה אז לא קונסולה.
הבנתי נכון?
ואם כן אז למה אנשים נוהרים לקנות קונסולות כאילו מחלקים אותם חינם.?
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
כי יש המון משחקים שאין למחשב.
כי לא צריך לקנות חומרה כל שנתיים שלוש - קונים חד פעמית במחיר של כרטיס מסך וזה מספיק ל5-6 שנים (יותר אם קנית בהשקה)
כי הכל פשוט פועל , תמיד מעודכן עם פאטצ'ים
כי יש הרבה משחקים לכמה שחקנים
כי יותר כיף לשחק עם שלט בסלון מאשר מול המחשב
כי האונליין מעולה ולא פרוץ ומעוך בצ'יטרים
כי על הדרך (אם זה PS3) קיבלת נגן בלו ריי וDVD מדהים ובשתי המקרים מדיה סנטר לא רע.
זה ככה בשלוף.
ליביו
כי לא צריך לקנות חומרה כל שנתיים שלוש - קונים חד פעמית במחיר של כרטיס מסך וזה מספיק ל5-6 שנים (יותר אם קנית בהשקה)
כי הכל פשוט פועל , תמיד מעודכן עם פאטצ'ים
כי יש הרבה משחקים לכמה שחקנים
כי יותר כיף לשחק עם שלט בסלון מאשר מול המחשב
כי האונליין מעולה ולא פרוץ ומעוך בצ'יטרים
כי על הדרך (אם זה PS3) קיבלת נגן בלו ריי וDVD מדהים ובשתי המקרים מדיה סנטר לא רע.
זה ככה בשלוף.
ליביו