חשש מצריבת המסך ב-samsung c530
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום,
רכשתי לפני כמה ימים טלויזיה של סמסונג (C530) ולמסמכיאדה בשקית צורפה אזהרה בלשון הבא "אין להציג במסך תמונת סטילס (כגון לוגו קבוע במסך, משחקי וידאו או בזמן חיבור המסך למחשב) יותר משעתיים. הדבר יכול לגרום לצריבת התמונה במסך..."
אם הבנתי את האזהרה נכון (והיא אכן אמינה), יש לי בעייה רצינית - הכוונה שלי היא לחבר את הטלוויזיה למחשב ולנגן ממנו מוסיקה (בעיקר) או סרטים. הרי לא סביר שמצב כזה יפגע בטלוויזיה. ומדוע חיבור מחשב או משחקי וידאו נחשבים "סטילס"?
בינתיים אני משמיע מוסיקה במסך עצמו, וגם במצב הזה אין יותר מדי "תנועה" במסך. זה מסוכן?
קיצר, מה פספסתי וממה באמת אני צריך לחשוש שיצרוב את המסך?
רכשתי לפני כמה ימים טלויזיה של סמסונג (C530) ולמסמכיאדה בשקית צורפה אזהרה בלשון הבא "אין להציג במסך תמונת סטילס (כגון לוגו קבוע במסך, משחקי וידאו או בזמן חיבור המסך למחשב) יותר משעתיים. הדבר יכול לגרום לצריבת התמונה במסך..."
אם הבנתי את האזהרה נכון (והיא אכן אמינה), יש לי בעייה רצינית - הכוונה שלי היא לחבר את הטלוויזיה למחשב ולנגן ממנו מוסיקה (בעיקר) או סרטים. הרי לא סביר שמצב כזה יפגע בטלוויזיה. ומדוע חיבור מחשב או משחקי וידאו נחשבים "סטילס"?
בינתיים אני משמיע מוסיקה במסך עצמו, וגם במצב הזה אין יותר מדי "תנועה" במסך. זה מסוכן?
קיצר, מה פספסתי וממה באמת אני צריך לחשוש שיצרוב את המסך?
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
זו אכן הודעה שברובה היא לכסות אחריות נגד צריבה.
בגדול בגדול בגדול אין ממש בעיית צריבה ב LCD, בקטן גם LCD ניתנת לצריבה.
לגבי ה C530 - מכיר את המסך הזה מקרוב, לכל אדם שני בערך יש את המסך הזה,
אל תילחץ יותר מדי מהאזהרה הזאת, אבל תעבוד בצורה סבירה. מכמה שעות במסך LCD כנראה שלא יקרה יותר מדי, להרבה מחבריי יש את המסך הזה בכל מיני גדלים 32,37 40 ולאף אחד לא הייתה צריבה ורובם משחקים איתה ב PS3
תהנה מהמסך ותהיה שקט
בגדול בגדול בגדול אין ממש בעיית צריבה ב LCD, בקטן גם LCD ניתנת לצריבה.
לגבי ה C530 - מכיר את המסך הזה מקרוב, לכל אדם שני בערך יש את המסך הזה,
אל תילחץ יותר מדי מהאזהרה הזאת, אבל תעבוד בצורה סבירה. מכמה שעות במסך LCD כנראה שלא יקרה יותר מדי, להרבה מחבריי יש את המסך הזה בכל מיני גדלים 32,37 40 ולאף אחד לא הייתה צריבה ורובם משחקים איתה ב PS3
תהנה מהמסך ותהיה שקט
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
sofa_surfer
C530 יש פלאזמה ויש LCD.
מה יש לך מבינהם?
C530 יש פלאזמה ויש LCD.
מה יש לך מבינהם?
-