נקרעו האוזניות האהובות? אל תזרקו, יש תיקון DIY
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
מכירים את זה שיש אוזניות אהובות ואז הבידוד שלהן נקרע? בדרך כלל אנחנו מתחילים עם איזולירבנד שלאט לאט יורד ובסוף משאיר לנו כבל אוזניות דביק ומעצבן. במקרים אחרים אנחנו זורקים את האוזניות ומתעצבנים על המחיר הגבוה ששילמנו עליהן.
אז לא עוד. חברת Plastidip כשמה כן היא. היא משווקת מוצרים רבים אשר מהווים בסופו של דבר מטבלי גומי נוזלים לשימושים רבים.
מורחים כמה שכבות שרוצים על כבל האוזניות או שטובלים את האוזניות עצמן ובסופו של דבר מקבלים כבל שנראה כמו חדש ועם בידוד הולם.
המחיר לקופסה לשימוש ביתי - $7.
אז לא עוד. חברת Plastidip כשמה כן היא. היא משווקת מוצרים רבים אשר מהווים בסופו של דבר מטבלי גומי נוזלים לשימושים רבים.
מורחים כמה שכבות שרוצים על כבל האוזניות או שטובלים את האוזניות עצמן ובסופו של דבר מקבלים כבל שנראה כמו חדש ועם בידוד הולם.
המחיר לקופסה לשימוש ביתי - $7.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כן...chalmh כתב:האם החומר הוא חד פעמי לאחר פתיחת הקופסה, או שניתן לאטום אותה שוב לשימיוש חוזר?...
סה"כ החומר הוא נוזלי...סוג של צבע פלסטי.
http://www.caswellplating.com/aids/plastidip.html
- טלHD
- גורו

יש כבר מי שניסה את זה על טלפון סלולארי...
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
המשלוח לא בדרך האויר בשל היות החומר נחשב ל"חומר מסוכן". השילוח הוא יבשתי או ימי. צריך לבדוק אם יש בכלל משלוחים לארץ.
לא הייתי ממליץ להזמין את זה מחבר שנוסע לחו"ל או להביא בעצמכם כי זה כנראה יתפס בבידוק הביטחוני.
לא הייתי ממליץ להזמין את זה מחבר שנוסע לחו"ל או להביא בעצמכם כי זה כנראה יתפס בבידוק הביטחוני.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- טלHD
- גורו

אפשר לחשוב איזה סודיות הם צריכים לשמור....קופסא כזו צריכה לעלות כ 50 ש"ח.richrach כתב:בזמנו יצרתי קשר עם היבואן בארץ והוא הפנה אותי לשתי חנויות שמוכרות את זה בארץ, לא רצו לתת לי מחירים בטלפון....