samsung c550 37 אחד המסכים הגרועים
-
michanonymi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום קניתי לפני שבוע במחסני חשמל במחיר של 3090 ש"ח מסך סמסונג 37 אינץ מדגם C550
אני חייב להזהיר איכות התמונה ב-HD אחד מהגרועות שראיתי בחיים,ואני מדבר על כל המקורות גם סטרימר וגם ממיר HD ,הכל בהשוואה לשתי מסכים אחרים שיש לי בבית אחד של סמסונג ואחד של LG שניהם מסכים יותר ישנים בשנה ואפילו בשנתיים,האמת לא האמנתי שאיכות התמונה תהיה כל כך גרועה,חבל שאי אפשר להחזיר את המוצר,בקיצור אני רק בא להזהיר אותכם,הטעות שאני עשיתי אל תעשו,לשיפור המצב למישהו יש כיול מוצלח לסדרה?
אני חייב להזהיר איכות התמונה ב-HD אחד מהגרועות שראיתי בחיים,ואני מדבר על כל המקורות גם סטרימר וגם ממיר HD ,הכל בהשוואה לשתי מסכים אחרים שיש לי בבית אחד של סמסונג ואחד של LG שניהם מסכים יותר ישנים בשנה ואפילו בשנתיים,האמת לא האמנתי שאיכות התמונה תהיה כל כך גרועה,חבל שאי אפשר להחזיר את המוצר,בקיצור אני רק בא להזהיר אותכם,הטעות שאני עשיתי אל תעשו,לשיפור המצב למישהו יש כיול מוצלח לסדרה?
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
נשמע הזוי ביותר, לי יש בבית A550 (גם 37 אינץ) ואיכות ה-HD לא רעה בכלל.
אתה יכול לפרסם תמונות שימחישו את הבעיה? אולי גם תמונות של הטלוויזיות האחרות שנדע להבחין בהבדלים?
יכול להיות שקיבלת מסך פגום, בכל מקרה זה אמור להיות מסך טוב.
אתה יכול לפרסם תמונות שימחישו את הבעיה? אולי גם תמונות של הטלוויזיות האחרות שנדע להבחין בהבדלים?
יכול להיות שקיבלת מסך פגום, בכל מקרה זה אמור להיות מסך טוב.
נשמע מופרך. משהו אצלך לא בסדר
מילא אם הית אומר ב SD אז ניחה אבל אפילו הטלויזיות הגרועות יציגו תמונת HD סבירה ולא גרועה.
לא יכל להיות
לא יכל להיות
-
michanonymi
-
- חבר פעיל

כמובן יש איכות HD אבל שוב בהתחשב בשני המסכים האחרים הוא לא מתקרב באיכות חבל שאין לי דרך להחמיש לכם,באופן מוזר שאני קרוב למסך יש הרבה נקודות במסך,לעומת שני המסכים האחרים שמראים חלק גם שאני נמצא ס"מ מהמסך
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
יש דרך להמחיש - צילום.
תצלם ותעלה, נשמח לעזור לך כאן.
תצלם ותעלה, נשמח לעזור לך כאן.
-
michanonymi
-
- חבר פעיל

ומה זה יעזור? זה ישפר את איכות הHD או יוריד אותה?זורו44 כתב:תוריד את החדות ל0....
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
Re: זה מסך LCD או פלזמה ?
אין שום קשר בינהם חוץ מהשם. זה LCD וה50 הוא פלזמה.kobbi כתב:האם גם ה C550 בגודל 50 אינץ זהה לו ?...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא אומר בוודאות שזה מקור הבעיה אבל לדעתי מחסני חשמל לא מוכרים יבוא רשמי של סמסונג...