שאלה שמציקה לי אני חושב כבר 20 שנה!!! אולי תפתרו את הדילמה...
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
יש סרט אחד ויחיד שאוטוטו לא יפסיקו לשדר אותו ביום העצמאות בכל אחד מהערוצים... כמו בכל שנה
ועד היום כשאני רואה את הסרט אני מנסה לחפש איזו שהיא תובנה או רמז או איזה שהוא הארה אלוהית שתקה בי ותגלה לי מה היה בסוף:
מי התחתן עם יונה שמש? גבריאל או עזריאל?!?!?!?!?!?
יש על זה תאוריות ונסובו על זה מלחמות ערסים מכאן ועד אלוהים יודע ובכל זאת אין פתרון!!!!!
דרך אגב מי שלאיודע על מה אני מדבר.... עזבו אבוד לכם.
ועד היום כשאני רואה את הסרט אני מנסה לחפש איזו שהיא תובנה או רמז או איזה שהוא הארה אלוהית שתקה בי ותגלה לי מה היה בסוף:
מי התחתן עם יונה שמש? גבריאל או עזריאל?!?!?!?!?!?
יש על זה תאוריות ונסובו על זה מלחמות ערסים מכאן ועד אלוהים יודע ובכל זאת אין פתרון!!!!!
דרך אגב מי שלאיודע על מה אני מדבר.... עזבו אבוד לכם.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
עזריאל!!!
ברור לא?
ברור לא?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא הבתי מה גורם לך לחשוב שזה לא עזריאל...
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

אבל זאת כל הפואנטה.... גבריאל הוא זה שהתחתן איתה. כי זה כל הטוייסט בסיפור. אבל זה לא מספיק מודגש...
עזריאל לאחר שגילה את הבלאגן שגבריאל מחליט לא להתחתן... וגבריאל כדי להציל את המצב לוקח את מקומו ומתחתן ובעצם הסוף הוא ההחלפה בינהם.
נכון שזה לכאורה לא מסתדר שסרט בורקס יש לו טוויסט עלילתי כזה מורכב אבל תסתכלו על השיחה בסוף בין עזריאל לגבריאל ולדעתי ולדעת רבים זה מתבקש...
תחשבו על זה.
עזריאל לאחר שגילה את הבלאגן שגבריאל מחליט לא להתחתן... וגבריאל כדי להציל את המצב לוקח את מקומו ומתחתן ובעצם הסוף הוא ההחלפה בינהם.
נכון שזה לכאורה לא מסתדר שסרט בורקס יש לו טוויסט עלילתי כזה מורכב אבל תסתכלו על השיחה בסוף בין עזריאל לגבריאל ולדעתי ולדעת רבים זה מתבקש...
תחשבו על זה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין סכוי בעולם שגבריאל מתחתן עם יונה .....Star-Blazer כתב:אבל זאת כל הפואנטה.... גבריאל הוא זה שהתחתן איתה. כי זה כל הטוייסט בסיפור. אבל זה לא מספיק מודגש...
תחשבו על זה....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
ברור שעזריאל התחתן בסוף.
תיהיה בטוח שאם היה כאן טוויסט מתוחכם ,התסריטאי והבמאי היו מציגים את ההחלפה באופן חד וברור למען הצופה הממוצע בזמנו(שאם להגיד את האמת, לא בדיוק היה קורא עמוס עוז עד שסרטי הבורקאס הפכו לסרטי קאלט).
תיהיה בטוח שאם היה כאן טוויסט מתוחכם ,התסריטאי והבמאי היו מציגים את ההחלפה באופן חד וברור למען הצופה הממוצע בזמנו(שאם להגיד את האמת, לא בדיוק היה קורא עמוס עוז עד שסרטי הבורקאס הפכו לסרטי קאלט).
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מראים אותו מדליק סיגריה בצד לבד, איזו סיבה יש לעזריאל לעשן פתאום סיגריה משום מקום? לא הגיוני בעליל.
שוב, מה בקטע הזה יכול לגרום לך לפתח תיאוריית קונספירציה הזוייה שכזו?
שוב, מה בקטע הזה יכול לגרום לך לפתח תיאוריית קונספירציה הזוייה שכזו?
- avioren
- חבר ותיק

בקיצור, אחרי הוידאו המצורף בו רואים את שני האחים מדברים, כאשר לעזריאל החתן יש בעיות דיקציה בעוד האח גבריאל מדבר ברור ותקין, אין טעם לדיון הקונספירטיבי מאחר והמובן מאליו כבר ברור.
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

תסלחו לי רבותי זה ברור שהם התחלפו.
כל אחד לקח את המקום של השני. שימו לב שחנוכה פתאום מסתובב לידו ללא התחפושת (הכון שהוא כבר נחשף אבל זה חלק מהעניין). תסתכלו על תנועות הגוף של לכאורה עזריאל. הדיקציה היא כדי להסתיר את ההחלפה.
כל אחד לקח את המקום של השני. שימו לב שחנוכה פתאום מסתובב לידו ללא התחפושת (הכון שהוא כבר נחשף אבל זה חלק מהעניין). תסתכלו על תנועות הגוף של לכאורה עזריאל. הדיקציה היא כדי להסתיר את ההחלפה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא ראיתי את הסרט הזה מעולם (ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל לא הצלחתי לשרוד יותר מחמש דק'), כן - אני מתעב את ז'אנר הבורקס ויחד איתו חלק גדול מהסרטים הישראלייים הישנים (אולי אני במיעוט, אבל גם אלכס חולה אהבה וסדרת אסקימו לימון מעולם לא דגדגו לי את קצה השפה העליונה).
אבל, star blazer, תחליט - התחלת את השרשור בזה שהשאלה מציקה לך ואתה לא מצליח להחליט, ועכשיו פתאום אתה נחוש ונחרץ שהם התחלפו. אם זה כ"כ ברור לך, ולכל האחרים ברור ההפך - מה זה משנה השרשור?
אבל, star blazer, תחליט - התחלת את השרשור בזה שהשאלה מציקה לך ואתה לא מצליח להחליט, ועכשיו פתאום אתה נחוש ונחרץ שהם התחלפו. אם זה כ"כ ברור לך, ולכל האחרים ברור ההפך - מה זה משנה השרשור?
- avioren
- חבר ותיק

תחשוב על זה ....Star-Blazer כתב:תסלחו לי רבותי זה ברור שהם התחלפו.
כל אחד לקח את המקום של השני. שימו לב שחנוכה פתאום מסתובב לידו ללא התחפושת (הכון שהוא כבר נחשף אבל זה חלק מהעניין). תסתכלו על תנועות הגוף של לכאורה עזריאל. הדיקציה היא כדי להסתיר את ההחלפה....
אדם ללא בעיות דיקציה יכול לשחק בעל בעיית דיקצייה (כלומר גבריאל יכול לשחק את עזריאל), אבל ההפך בלתי אפשרי, כי אז לא היו בעלי בעיות דיקציה בעולם.
ואני מסכים עם הסיכום של uriler.
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

טוב אני עקשן בדעתי.
אבל כן זה יותר מדי החלטי כאן העסק....
אבל כן זה יותר מדי החלטי כאן העסק....