תקלה במגבר פיוניר אמריקאי - עזרה מתבקשת
אהלן חברים,
לפני מספר חודשים ייבאתי פיוניר SC35 והשמחה היתה גדולה. החגיגות נגמרו היום בבוקר, כאשר נורת IPOD החלה לנצנץ. כל ניסיון הדלקה של המגבר נגמר בכיבוי יזום על ידו, למעט אם אני מעביר ל מולטיזון 2 או 3.
הספר קובע שמדובר בקצר שנגרם מכבלי רמקולים שנגעו בחלק האחורי או מתקלה רצינית שמחייבת טיפול במרכז השירות.
ביצעתי ריסט, וגם הארד ריסט. ניתקתי את כל הכבלים. המגבר בשלו.
האם אתם מכירים מישהו שיכול לתקן את המגבר בישראל בעלות נורמאלית. אופציה שניה היא לשלוח לחו"ל לחבר, להפעיל את האחריות ולמכור באיביי (אין לי כוונה לשלם מכס שוב).
עצות והמלצות יתקבלו בברכה.
תודה,
רן
לפני מספר חודשים ייבאתי פיוניר SC35 והשמחה היתה גדולה. החגיגות נגמרו היום בבוקר, כאשר נורת IPOD החלה לנצנץ. כל ניסיון הדלקה של המגבר נגמר בכיבוי יזום על ידו, למעט אם אני מעביר ל מולטיזון 2 או 3.
הספר קובע שמדובר בקצר שנגרם מכבלי רמקולים שנגעו בחלק האחורי או מתקלה רצינית שמחייבת טיפול במרכז השירות.
האם אתם מכירים מישהו שיכול לתקן את המגבר בישראל בעלות נורמאלית. אופציה שניה היא לשלוח לחו"ל לחבר, להפעיל את האחריות ולמכור באיביי (אין לי כוונה לשלם מכס שוב).
תודה,
רן
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
היי רן,
לדעתי לא תצטרך לשלם מכס שוב. למגבר יש מס' סידורי, תוכל להציג למכס הוצאה שלו לתיקון וחזרה מבלי לשלם עליו מיסים.
למרות זאת, אני הייתי מנסה לתקנו דרך מעבדות השירות של פיוניר ישראל, ללא החלק של האחריות, בדיוק כמו רסיבר שפגה לו תקופת האחריות.
לדעתי לא תצטרך לשלם מכס שוב. למגבר יש מס' סידורי, תוכל להציג למכס הוצאה שלו לתיקון וחזרה מבלי לשלם עליו מיסים.
למרות זאת, אני הייתי מנסה לתקנו דרך מעבדות השירות של פיוניר ישראל, ללא החלק של האחריות, בדיוק כמו רסיבר שפגה לו תקופת האחריות.
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
היו מקרים שאנשים נאלצו לשלם מכס על חלקים שהוחלפו ..amira כתב:היי רן,
למרות זאת, אני הייתי מנסה לתקנו דרך מעבדות השירות של פיוניר ישראל, ללא החלק של האחריות, בדיוק כמו רסיבר שפגה לו תקופת האחריות....
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני מניח שבדקת בסוף החוברת בפרק של תקלות
מה יכול להיות הגורם לעניין של הבהוב נורה של IPOD
אם כתוב שם שיש צורך במעבדה(ולא תיפעול קל אחר..)
אז באמת זה עצוב.....
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... STRUCTIONS
מה יכול להיות הגורם לעניין של הבהוב נורה של IPOD
אם כתוב שם שיש צורך במעבדה(ולא תיפעול קל אחר..)
אז באמת זה עצוב.....
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... STRUCTIONS
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
פנה לדן דקל ממעבדת אמריקן אלקטרוניקס ברחוב הרא״ה בר״ג.smaster_1 כתב:אהלן חברים,
תודה,
רן...
הבחור נותן שרות להמון חברות היי אנד ויש מצב שיוכל להתמודד עם התקלה.
בהצלחה
בחוברת כתוב בעמוד 122 שבמקרה של היבהוב הנורה של הIPOD
1-יש צורך לבדוק שאין חוטים חשופים מאחורי הרסיוור שנוגעים בפח או משהו.....
במידה וכן לחבר הכול מחדש
2 -תקלה רצינית יש צורך לפנות למעבדה......
1-יש צורך לבדוק שאין חוטים חשופים מאחורי הרסיוור שנוגעים בפח או משהו.....
במידה וכן לחבר הכול מחדש
2 -תקלה רצינית יש צורך לפנות למעבדה......
אלו אלטרנטיבות יש ברשותך לתיקון ?
האם בדקת אם יש אחריות בחול?......
אולי תוכל לבדוק דרך פיוניר העולמית אם הם יוכלו לאשר תיקון במעבדה בארץ על חשבונם......
האם בדקת אם יש אחריות בחול?......
אולי תוכל לבדוק דרך פיוניר העולמית אם הם יוכלו לאשר תיקון במעבדה בארץ על חשבונם......
יש אחריות בחו"ל. העניין הוא שצריך לשלוח את המכשיר לשם ובחזרה. באויר מדובר על כ-600$. הזוי. בים זה עניין של כמה חודשים. לא מקובל עליי.
אני יכול לשלוח אותו וואן ווי, ולבקש מחבר ב NY למכור
אותו באיביי.
יש לי תחושה שפיוניר ישראל יגבו ממני סכום נכבד מאד לתיקון. כה נכבד עד שאולי ישתלם לי להביא חדש מארה"ב:)
אגב, תקראו לי מיושן (ואני לא), אבל מבחינתי המכשיר הזה, שהוא מדהים בביצועיו, נכשל. תקלה במגבר כזה בתוך כמה חודשים היא בלתי מתקבלת על הדעת, ומבדיקות שערכתי בפורומים עולה, שיש כמה וכמה משתמשים שנתקלו בבעיות עם הגברת אייס (אם כי מרביתן נפתרו בהארד ריסט - שפיוניר אינה מפרסמת כיצד לערכו, מכיון שהוא ברמת הסרוויס).
אני יכול לשלוח אותו וואן ווי, ולבקש מחבר ב NY למכור
אותו באיביי.
יש לי תחושה שפיוניר ישראל יגבו ממני סכום נכבד מאד לתיקון. כה נכבד עד שאולי ישתלם לי להביא חדש מארה"ב:)
אגב, תקראו לי מיושן (ואני לא), אבל מבחינתי המכשיר הזה, שהוא מדהים בביצועיו, נכשל. תקלה במגבר כזה בתוך כמה חודשים היא בלתי מתקבלת על הדעת, ומבדיקות שערכתי בפורומים עולה, שיש כמה וכמה משתמשים שנתקלו בבעיות עם הגברת אייס (אם כי מרביתן נפתרו בהארד ריסט - שפיוניר אינה מפרסמת כיצד לערכו, מכיון שהוא ברמת הסרוויס).