נפתרה הבעיה של העברית ההפוכה ב popcorn ?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אתה צריך לדעת שהקבצים האלה נדירים וניתן גם להוסיף קובץ חיצוני.
זה הוזכר פה:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02229
זה הוזכר פה:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02229
אתה מדבר מפוזיציה או סתם אוהב את המלחמה?godZilla כתב:תמיד, זה באג שדווח ליצרן אך עדיין (כבר זמן רב) לא טופל.peretz87 כתב:לא ידעתי שיש היפוך כתוביות בעברית בMKV מובנה, זה קורה לפעמים או תמיד?...
Irus, לא אצל כולם מדובר בקבצים נדירים. לידיעתך....
froger, מפוזיציה. אני לא אוהב מלחמות.
רואה בזה הרבה יתרונות:
- פחות "לכלוך" בתיקיות (במיוחד כשיש לי כמה כתוביות ששייכות לאותו סרט)
- נוחות בבחירת שפת הכתוביות בעת הניגון
- זיהוי מידע על שפת התרגום ע"י JB והצגתו בתקציר
אני יוצר אותם בעצמי (אולי יצא לי רק חמש פעמים להוריד קובץ עם כתובית מובנת בעברית).knazi כתב:godzilla אפשר לדעת מתי אתה משתמש בקבצים האלו? אתה מוריד אותם בצורה הזאת או שאתה יוצר אותם בעצמך?
אני לא אומר שאין להם שימוש פשוט עדיין לא ייצא לי להיתקל בהם לכן אני שואל......
רואה בזה הרבה יתרונות:
- פחות "לכלוך" בתיקיות (במיוחד כשיש לי כמה כתוביות ששייכות לאותו סרט)
- נוחות בבחירת שפת הכתוביות בעת הניגון
- זיהוי מידע על שפת התרגום ע"י JB והצגתו בתקציר
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
הבנתי, peretz השאלה אם לך יש שימוש בMKV עם תרגום מובנה. הדבר מאוד נדיר ברשת וצריך לחפש אותו במיוחד לדעתי בשביל להיתקל בו.
בקשר להטמעתו בMKV אחריי שהוא ברשותך זה כמובן כל אחד ומה שהוא רוצה. אני אישית לא רואה שום יתרון בזה. כמובן שמי שזקוק לתרגום בכמה שפות שונות זה בהחלט יכול לעזור..
בקשר להטמעתו בMKV אחריי שהוא ברשותך זה כמובן כל אחד ומה שהוא רוצה. אני אישית לא רואה שום יתרון בזה. כמובן שמי שזקוק לתרגום בכמה שפות שונות זה בהחלט יכול לעזור..
זה לא יתרון עבור אף אחד, פרט אולי לאקסטרימר שיכול להציג כתוביות מוטמעות בMKV, כמובן שזה דורש remuxing שאורך כשעתיים ואין אף משתמש שאינו מתקדם שידע לעשות את זה, אבל אפשר להוסיף נקודה לרעת PCH אז למה לא...?knazi כתב: בקשר להטמעתו בMKV אחריי שהוא ברשותך זה כמובן כל אחד ומה שהוא רוצה. אני אישית לא רואה שום יתרון בזה. כמובן שמי שזקוק לתרגום בכמה שפות שונות זה בהחלט יכול לעזור.....
* לקוראינו שאינם דוברים גיקית, הפופקורן יודע להציג תרגום SRT בצורה תקינה, התרגום ניתן להשגה בקלות, מדובר בקובץ ששוקל 100K וקיימים אפילו פתרונות להורדה אוטומטית של קובץ התרגום המתאים לסרט.
- Irus
- חבר מביא חבר

זה נועד לכל התקשורת, אם זה לרשת הביתית ואם זה לעדכוני ה-JB או עדכוני הקושחה.peretz87 כתב:אוקיי תודה.![]()
![]()
ועוד שאלה: למה צריך אנטנה לסטרימר? העדכונים מהג'וקבוקס לא יעבדו בלי אנטנה?...
כמובן, שבמידת האפשר, מומלץ לעבוד עם חיבור קווי.
לא חייבים אנטנה, אבל כן כדאי חיבור אינטרנט כלשהו - לעידכוני ג'וקבוקס, עידכוני תוכנה ואפליקציות רשת במידה וזה רלוונטי.peretz87 כתב:ועוד שאלה: למה צריך אנטנה לסטרימר? העדכונים מהג'וקבוקס לא יעבדו בלי אנטנה?...
אם אתה מתכוון להזרים קבצים מממחשב אחר בבית, רצוי במידת האפשר להשתמש בחיבור קווי עבור הזרמה יציבה של תכני HD
עידכוני תוכנה ניתן לעשות גם באמצעות DOK ללא חיבור לאינטנרט.
כמה שטויות אתה רושם! פעם עשית כזה remuxing? פעולה של 3 דקות על השעון ולא צריך להיות משתמש מתקדם. ואני לא יחיד שמשתמש בזה - תפתח פורום של PH ותראה!froger כתב: זה לא יתרון עבור אף אחד, פרט אולי לאקסטרימר שיכול להציג כתוביות מוטמעות בMKV, כמובן שזה דורש remuxing שאורך כשעתיים ואין אף משתמש שאינו מתקדם שידע לעשות את זה, אבל אפשר להוסיף נקודה לרעת PCH אז למה לא...?...
אני רואה שזה אתה בעניין של מלחמה והבאת בכוח את ההשוואה עם אקסטרימר - אז נכון זה נקודת זכות ל-XT ונקודה לרעה ל-PH! איפה כואב לך מזה?
לא ברור לי משפט שלך, כמובן לאחר הורדת הקובץ אני יכול לעשות מה שאני רוצה, איך זה קשור לנושא?knazi כתב: בקשר להטמעתו בMKV אחריי שהוא ברשותך זה כמובן כל אחד ומה שהוא רוצה. אני אישית לא רואה שום יתרון בזה. כמובן שמי שזקוק לתרגום בכמה שפות שונות זה בהחלט יכול לעזור.....
אתה צודק בזה שלאנשים שזקוקים לתרגום בכמה שפות עניין יותר חשוב אך לא רק. אני רואה בזה נוחות מסויימת ולכן משתמש בזה - הבאתי כדוגמא רק יתרונות בולטים אך יש עוד כמה שלא פירטטתי שיכולים לעניין חובבי הסרטים.
- Irus
- חבר מביא חבר

נכון, ללא שום בעיה...peretz87 כתב:בקשר לתרגום מובנה, האמת שיצא לי להוריד כמה סרטים עם תרגום מובנה אבל אפשר פשוט להסתדר על סרט ולהוסיף לו תרגום לא?...
ושוב, כפי שאמרתי קודם, קבצים כאלה עם תרגום מובנה בעברית נדירים...
- Irus
- חבר מביא חבר

quote="godZilla"]"]
הבאתי כדוגמא רק יתרונות בולטים אך יש עוד כמה שלא פירטטתי שיכולים לעניין חובבי הסרטים.[/quote]
אולי תביא את הדוגמה שהכי מעניינת את חובבי הסרטים?
בפופקורן, בניגוד לאקסטרימר, יש JB נורמלי עם תמיכה מלאה בסרטים ובסדרות...
הבאתי כדוגמא רק יתרונות בולטים אך יש עוד כמה שלא פירטטתי שיכולים לעניין חובבי הסרטים.[/quote]
אולי תביא את הדוגמה שהכי מעניינת את חובבי הסרטים?
בפופקורן, בניגוד לאקסטרימר, יש JB נורמלי עם תמיכה מלאה בסרטים ובסדרות...
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
הכוונה שלי הייתה שאתה מוריד סרט הוא לא מגיע במצב הזה ולכן לא חייבים להשתמש בכלל בקבצים כאלו, אני מבין שזה יתרון בשבילך
אני התייחסתי ליתרון של ריבוי שפות כי זה היחיד שדיבר אליי זה הכל.
שיהיה לך יום טוב ובוא לא נהפוך את זה לעוד שרשור מלחמה בין אקסטרימר לפופקורן יש כבר 1000 כאלו. אני בסך הכל מנסה לתת לפותח השרשור מידע שיהיה לו שימושי ויעזור לו לקבל את ההחלטה שנכונה בשבילו.
אני התייחסתי ליתרון של ריבוי שפות כי זה היחיד שדיבר אליי זה הכל.
שיהיה לך יום טוב ובוא לא נהפוך את זה לעוד שרשור מלחמה בין אקסטרימר לפופקורן יש כבר 1000 כאלו. אני בסך הכל מנסה לתת לפותח השרשור מידע שיהיה לו שימושי ויעזור לו לקבל את ההחלטה שנכונה בשבילו.