טלויזיה 42-47 אינץ 3,500 - 4,000 ש"ח. מה מומלץ?
זה טווח המחירים, בשקם אלקטריק יש 30% הנחה בנוסף לכל המבצעים("חבר")
מה מומלץ במחיר הנוכחי?
מרחק צפיה 2.5 מטר גג.
כרגע עם הוט, בעיקר טלויזיה וסרטים מהמחשב.
איזה חברה מומלץ איזה דגם ואיזה גודל, על מה צריך להתפשר? ובמה כל דגם מצטיין ומה הנק' תורפה שלו.
בתודה, עומר.
מה מומלץ במחיר הנוכחי?
מרחק צפיה 2.5 מטר גג.
איזה חברה מומלץ איזה דגם ואיזה גודל, על מה צריך להתפשר? ובמה כל דגם מצטיין ומה הנק' תורפה שלו.
בתודה, עומר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
40" זה גודל מצויין ל 2.5 מטר צפייה.
40C530 נותנת תמורה הכי טובה לכסף.
אם תצליח להוציא אחרי כל ההנחות 40C650 בתקציב שלך, לך על זה, שווה את ההפרש.
אם תצליח להוציא אחרי כל ההנחות 40C650 בתקציב שלך, לך על זה, שווה את ההפרש.
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני מאוד אוהב את המסך הזה, אחלה מסך ושווה את הכסף (530).טלHD כתב:40" זה גודל מצויין ל 2.5 מטר צפייה.
אם תצליח להוציא אחרי כל ההנחות 40C650 בתקציב שלך, לך על זה, שווה את ההפרש....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך לכיוון של הסוני דגם EX-402 גודל 40 אינצ' מסך FHD .miko007 כתב:זה טווח המחירים, בשקם אלקטריק יש 30% הנחה בנוסף לכל המבצעים("חבר")
מה מומלץ במחיר הנוכחי?
מרחק צפיה 2.5 מטר גג.
בתודה, עומר....
המסך כולל את כל סוגי הכניסות + שני כניסות סקרט איכותיות ביותר במיוחד לשידורי SD .
אישית אני לא מכיר נקודות תורפה למסך הנ"ל . תמונה איכותית וקרובה למציאות .
מנגנון כיול מעולה .
איכות פאנל ללא פשרות .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ה LD460 LG 42 נחמדה מאוד. לפחות מה שראיתי מהיבוא של ח.י. הוא מתוצרת קוריאה ובא עם פנל S-IPS.
כעיקרון, אין בעיה לדעת במסכים של LG מה הפאנל שכן הקוד מופיע על המדבקה שעל הארגז (לא רק על המסך עצמו). למשל LD450 שראיתי מיבוא מקבילי בא עם AUO. תוכל לבדוק גם איזה פאנל מגיע מהיבוא המקבילי במקום שאתה קונה ואיפה יוצר לפי המדבקה שכן ביבוא המקבילי זול יותר (רק לא תמיד עם 3 שנות אחריות ולא בטוח שיש עברית).
קח בחשבון שאין לו כניסות סקארט ורק שני HDMI. כמו כן, אינו מפענח DTS. בחיבור למחשב הוא נראה אחלה בהגדרות הנכונות.
הסוני גם נראית טוב מאוד ואמורה לבוא עם פאנל של סמסונג. לא יודע איך נראית בחיבור למחשב.
כעיקרון, אין בעיה לדעת במסכים של LG מה הפאנל שכן הקוד מופיע על המדבקה שעל הארגז (לא רק על המסך עצמו). למשל LD450 שראיתי מיבוא מקבילי בא עם AUO. תוכל לבדוק גם איזה פאנל מגיע מהיבוא המקבילי במקום שאתה קונה ואיפה יוצר לפי המדבקה שכן ביבוא המקבילי זול יותר (רק לא תמיד עם 3 שנות אחריות ולא בטוח שיש עברית).
קח בחשבון שאין לו כניסות סקארט ורק שני HDMI. כמו כן, אינו מפענח DTS. בחיבור למחשב הוא נראה אחלה בהגדרות הנכונות.
הסוני גם נראית טוב מאוד ואמורה לבוא עם פאנל של סמסונג. לא יודע איך נראית בחיבור למחשב.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שקם לא אוהבים למכור סמסונג....כי פיליפס זה מותג הבית שלהם.miko007 כתב:הייתי בשקם אלקטריק והמוכר אמר לי ש 40C650 הפאנל זה נטו רוטלה, ועד עכשיו לא יצא לו לראות פטנל של סמסונג, הכל היה סיני, האם בכל זאת כדאי לקנות או לחפש דגם אחר...
לך לא.ל.מ ותראה ששם ידברו איתך אחרת ....
באמת ששווה להתאמץ קצת ולהשיג C650 עם פנל SQ