(i) חדש בהורדות -מיפוי ערוצים אוטומטי לSAGETV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
AdiLev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

תודות לחקירה שלי לשאלה של תום, ותום שבנה את הקבצים ובעיקר לכותב תוכנת XMLTVIMPORTER - סטפן על התשובות המפורטות- יש שני קבצים חדשים מתואמים לHEBEPG בהורדות אשר בהפעלת XMLTVIMPOTER כמתווך בן SAGETV לבין HEBEPG (במקום להריץ את HEBEPG ישירות) אזי הוא יעדכן את מספר הIRBLASTER לכל ערוץ.
שימושי ביותר בהתקנה ראשונית ובהוספת ערוצים נוספים!
וגם משמש כSHELL עבור HEBEPG עם הגדרה של באיזה ימים לרוץ (יכול לחסוך הפעלות מיותרות - למשל ריצה כל שלושה ימים) כמו בכל הרצה מעדכן את מספרי הערוצים לפי קובץ clone_channels.xml

יש לשים את clone_channels.xml במחיצת ההתקנה של XMLTVIMPORTER לפני הרצת הWIZARD ולשים בchannel.lst התואם במחיצת התקנה של HEBEPG

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... eA&show=10
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

TomBigel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מצויין, תודה.
אני מחכה לתשובה מסטפן לגבי מה צריך לשים ב"same-as" ואיך לשלב בין channels.xml ל clone_channels.xml בצורה אופטימלית.
גם שאלתי אותו מה דעתו על להכניס פונקציה שתיבא את ChannelInfo.xml כדי ליצור את רשימת הערוצים, אם הוא יכניס את זה כל מה שנצטרך יהיה channels.lst (בהנחה שלא יגמרו לנו כל מקורות ההורדה של הEPG... :? )

שלחתי גם את הchannel.lst שלי לאורן, אני מקווה שברגע שהוא יגמור לבדוק אם אין לי טעויות בקובץ הוא יכניס אותו לגירסה הבאה של HEBEPG.

עריכה: קיבלתי תשובה מסטפן - שלחתי לך אותה, תבדוק אם זה משנה משהו בהוראות שלך.
בגדול - ב-same-as אתה שם את הID של הערוץ המקביל בchannels.xml וכך לא נוצרת בעיה של כפילות ערוצים.

צריך לכתוב איזה סקריפט שעושה את זה, אני לא חושב שיש לי כוח לעשות את זה שוב ידנית... הזדמנות ללמוד XSLT אני מנחש.

AdiLev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אם אתה מכיר את VI או SED או כל EDITOR שמתמש בREGULAR EXPRESSION באופן מלא (בדרך כלל מקור UNIX) אזי גם בעזרת זה ניתן לבצע.

offirg
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

האם בשביל להשתמש ב IMPORTER יש צורך להתקין מחדש את ה SAGE?

משום מה רק עם אני משנה את השם מ CLONE_channerels ל channels הוא מתייחס לכתוב,

AdiLev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

לא - זה בכלל קשור לXMLTVIMPOTER - אם הבנתי נכון מחיקה (ריקון לXML ללא ערוצים) של CHANNELS יתן אותו אפקט של אתחול כמו העתקה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”