מחשבות קפאיניות של אדם חולה (והפעם - חולה באמת)
מוטי - עברתי בדיוק את אותו הדבר לפני כמה חודשים. יום אחד קרסתי למצב של חוסר יכולת לזוז מהמיטה, למחרת עבר לגמרי.
הקטע שגם אמא שלי עברה משהו דומה כמה ימים לפני ופחות גרוע. אני חושש שזה פשוט קשור לעובדת היותנו הייטקיסטים נקניקים
-------
הקפה פוגע במערכת החיסונית? לא ידעתי ולא חשבתי על זה. אבל העובדה היא שבארבע השנים האחרונות, בהן כמות הקפה היומית עלתה משמעותית, אני חולה הרבה יותר ונדבק מכל שמועה על שפעת. לפני זה הייתי פשוט חסין מחלות, אשתי עוד זוכרת שלא היתה לי בעיה לישון איתה באותה המיטה גם כשהיא היתה שפוכה ועל אנטיביוטיקות. סביר להניח שזה קשור גם לכך שארבע השנים האחרונות לא היו קלות, באופן יחסי לפחות לשנים שלפני. אבל באמת מעניין לדעת אם לקפה יש יד בדבר.
הקטע שגם אמא שלי עברה משהו דומה כמה ימים לפני ופחות גרוע. אני חושש שזה פשוט קשור לעובדת היותנו הייטקיסטים נקניקים
-------
הקפה פוגע במערכת החיסונית? לא ידעתי ולא חשבתי על זה. אבל העובדה היא שבארבע השנים האחרונות, בהן כמות הקפה היומית עלתה משמעותית, אני חולה הרבה יותר ונדבק מכל שמועה על שפעת. לפני זה הייתי פשוט חסין מחלות, אשתי עוד זוכרת שלא היתה לי בעיה לישון איתה באותה המיטה גם כשהיא היתה שפוכה ועל אנטיביוטיקות. סביר להניח שזה קשור גם לכך שארבע השנים האחרונות לא היו קלות, באופן יחסי לפחות לשנים שלפני. אבל באמת מעניין לדעת אם לקפה יש יד בדבר.
what's next?
לא יודע מה איתכם, בשנה וחצי האחרונות צריכת הקפה שלי עלתה דרסטית, והמערכת החיסונית נשארה טובה כבעבר, אם לא טובה יותר. בדר"כ יוצא לי איזו שפעת או שתיים בשנה, ומאז שפעת החזירים לפני כשנתיים, לא יצא לי לסבול מזה.
יש מלא דברים שמחלישים את המערכת החיסונית
קודם כל לנו הבנים יש מערכת חיסונית חלשה מלנשים..
בגלל זה כשלנו יש חום 37.5 אנחנו שוכבים במיטה גמורים ובשביל נשים זה בקטנה. מצד שני בגלל שלנשים יש מערכת חיסונית חזקה הן סובלות הרבה יותר ממחלות אוטואימיוניות
כל אחד עם החסרונות שלו.
חוץ מזה גם ללחץ השפעה מכרעת על המע החיסונית. כל סוג של לחץ. אפילו לחץ טרמי נגיד אם יושבים הרבה זמן בסאונה יש לו את ההשפעות שלו (והארץ זה הכל סאונה)
קראתי פעם שכשרוצים לבדוק את המערכת החיסונית של עכברים אז אפשר להשתמש בהם רק משהו כמו חודש אחרי שהם הגיעו במשלוח..כי בחודש הראשונים העכברים כלכך בסטרס מכל התהליך של המשלוח שהמערכת החיסונית שלהם פשוט חלשה מאוד ואי אפשר ממש לבדוק עליהם דברים. מעניין העסק הזה.
קודם כל לנו הבנים יש מערכת חיסונית חלשה מלנשים..
חוץ מזה גם ללחץ השפעה מכרעת על המע החיסונית. כל סוג של לחץ. אפילו לחץ טרמי נגיד אם יושבים הרבה זמן בסאונה יש לו את ההשפעות שלו (והארץ זה הכל סאונה)
קראתי פעם שכשרוצים לבדוק את המערכת החיסונית של עכברים אז אפשר להשתמש בהם רק משהו כמו חודש אחרי שהם הגיעו במשלוח..כי בחודש הראשונים העכברים כלכך בסטרס מכל התהליך של המשלוח שהמערכת החיסונית שלהם פשוט חלשה מאוד ואי אפשר ממש לבדוק עליהם דברים. מעניין העסק הזה.
מילה של אקסטרימיסט.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
חוץ מזה שקיימת מערכת חיסון באדם ועכברים, אין פה משפט אחד שהוא נכון.Oferot כתב:יש מלא דברים שמחלישים את המערכת החיסונית
קודם כל לנו הבנים יש מערכת חיסונית חלשה מלנשים..בגלל זה כשלנו יש חום 37.5 אנחנו שוכבים במיטה גמורים ובשביל נשים זה בקטנה. מצד שני בגלל שלנשים יש מערכת חיסונית חזקה הן סובלות הרבה יותר ממחלות אוטואימיוניות
כל אחד עם החסרונות שלו.
קראתי פעם שכשרוצים לבדוק את המערכת החיסונית של עכברים אז אפשר להשתמש בהם רק משהו כמו חודש אחרי שהם הגיעו במשלוח..כי בחודש הראשונים העכברים כלכך בסטרס מכל התהליך של המשלוח שהמערכת החיסונית שלהם פשוט חלשה מאוד ואי אפשר ממש לבדוק עליהם דברים. מעניין העסק הזה....
[behave]נערך על ידי moti_r: תגובה לא הולמת.[/behave]
דבר ראשון תלמד קצת דרך ארץ. יש דרכים להתבטא.sagyle כתב:
חוץ מזה שקיימת מערכת חיסון באדם ועכברים, אין פה משפט אחד שהוא נכון....
דבר שני תפתח ספרי אמיונולוגיה ואני לא זוכר באיזה ספציפי קראתי את זה על הניסויים בעכברים לגבי natural killers והתפקיד שלהם במלחמה בגידוליים סרטניים אז תראה שהדבר מצויין בספרות.
בנוסף הקטע על ישראל שהיא כולה סאונה נכתב בהלצה ולפי הכרותי עם הפורום אנשים מבינים את זה בעצמם.
בטח עכשיו תגיד לי שנשים לא סובלות יותר מגברים ממחלות אוטואימיוניות או שלחץ לא משפיע על המערכת החיסונית...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא לריב ילדים.
לעכברים יש תפקיד חשוב מאוד בהתפתחות היקום - כל מי שקרא את המדריך לטרמפיסט יודע את זה.
אני די בטוח שאם יתנו לעכברים קפה בטיסה הם לא יהיו כשירים לשום ניסוי יותר.
לעכברים יש תפקיד חשוב מאוד בהתפתחות היקום - כל מי שקרא את המדריך לטרמפיסט יודע את זה.
אני די בטוח שאם יתנו לעכברים קפה בטיסה הם לא יהיו כשירים לשום ניסוי יותר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
עכברים וטיסה מזכיר לי את הבדיחה על העכבר שחוזר הביתה ותופס את אשתו במיטה עם עטלף.
- "מילא את בוגדת בי, אבל עם המכוער הזה??"
- "מכוער מכוער, אבל טייס..."
- "מילא את בוגדת בי, אבל עם המכוער הזה??"
- "מכוער מכוער, אבל טייס..."
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
טיפ שאני יכול לתת לכם על עכברי ניסוי-
אל תזמינו עכברים בדואר אקספרס שליחים כיוון שבכל מקרה עליהם לנוח חודש מהטיסה.
מי חסך לכם כסף מי?
אל תזמינו עכברים בדואר אקספרס שליחים כיוון שבכל מקרה עליהם לנוח חודש מהטיסה.
מי חסך לכם כסף מי?
נערך לאחרונה על ידי lior_a ב 29/04/2011 10:19, נערך פעם 1 בסך הכל.