המלצה על כרטיס קול של........
מטלבט בין 2 כרטיסי קול הראשונה היא של CREATIVE בדגם Sound Blaster X-Fi Titanium HD
שאמורה להיות HIHG AND של החברה
הדגם השני הוא של חברת ASUS בדגם Xonar HDAV1.3 Deluxe שגם הדגם הזה מוביל באיכות הסאונד
לא מצאתי שום ביקורת בעברית על 2 הדגמים האלה בשום אתר
אני מתכוון להפעיל את הכרטיסי קול במערכת WINDOWS 7 64 BIT עם לוח אם של GIGABYTE בדגם GA-P67A-UD7
אשמח להמלצות של 2 הדגמים - למישהו שיש ניסיון בדגמים האלה. חוות דעת תעזור מאוד. תודה מראש.
שאמורה להיות HIHG AND של החברה
הדגם השני הוא של חברת ASUS בדגם Xonar HDAV1.3 Deluxe שגם הדגם הזה מוביל באיכות הסאונד
אני מתכוון להפעיל את הכרטיסי קול במערכת WINDOWS 7 64 BIT עם לוח אם של GIGABYTE בדגם GA-P67A-UD7
אשמח להמלצות של 2 הדגמים - למישהו שיש ניסיון בדגמים האלה. חוות דעת תעזור מאוד. תודה מראש.
- kokoloko80
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שאלה חשובה שצריכה להישאל: מה הדרישות שלך מכרטיס הקול? לשם מה אתה קונה אותו? גיימינג? מוזיקה? סרטים?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
משחקים = קריאטיב, כל התקנים שייכים להם בסופו של דבר
מוזיקה = כל החברות האחרות בגדול, גם הASUS
לדעתי אתה מגזים אבל עם רמת המחירים של הכרטיסים, תוכל לקבל מענה די ויותר טוב לצרכים שלך מכרטיסים שלא עולים כמוהם
מוזיקה = כל החברות האחרות בגדול, גם הASUS
לדעתי אתה מגזים אבל עם רמת המחירים של הכרטיסים, תוכל לקבל מענה די ויותר טוב לצרכים שלך מכרטיסים שלא עולים כמוהם
תקני אודיו הם רב ערוצי [סרטים וגם סרטים שכוללים פורמט DTS HD MASTER דרך כונן בלו ריי דרך POWER DVD] וגם דו ערוצי לרוב אני שומע קבצי FLAC - DTS במוסיקה ....סגנון המשחקים הם לרוב ספורט. מרוצים. אקשן. .........הכרטיס יחובר ללוח אם GIGABYTE בדגם GA-P67A-UD7 את התוכן אני שומע דרך הרמקולים ולפעמים גם דרך אוזניות............
uriler - שאלת דרך איזה ממשק? מה זה ממשק?
uriler - שאלת דרך איזה ממשק? מה זה ממשק?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
בקיצור... אחד מדגמי הAsus Xonar אם אתה קונה בארץ
בגדול כל דגמי הHIGH END יעשו לך את העבודה בכל חברה, רק שלדעתי זה מיותר במקרה שלך וכרטיס ביניים יהיה די ויותר לא צריך כרטיס של 1000~
בגדול כל דגמי הHIGH END יעשו לך את העבודה בכל חברה, רק שלדעתי זה מיותר במקרה שלך וכרטיס ביניים יהיה די ויותר לא צריך כרטיס של 1000~