שאלה לגבי LED edge lit
אני לא מצליח להבין איך, מבחינה טכנולוגית, מסכי LED שכאלה מתגאים בקונטרסטים גבוהים כמו של פלזמה משובחת, הרי שאין לטלוויזיות אלו דרך לייצר שחורים טובים יותר מלמסכי CCFL רגלים, האמנם?
האם הקונטרסט הגבוהה נוצר בזכות בהירותו הגבוהה של ה LED לעומת ה CCFL?
האם הקונטרסט הגבוהה נוצר בזכות בהירותו הגבוהה של ה LED לעומת ה CCFL?
בעזרת טכנולוגיה חדישה מתאפשרת שליטה עם תוכנה מיוחדת על פיזור תאורת המסך בצורה יעילה יותר
וגם שליטה על כל לד בנפרד וכך ניתן להשיג שחורים ברמה גבוהה מאוד וקונטרסט מצוין.
דוגמה טובה היא טכנולוגית הMICRO DIMMING שחברת סמסונג הכניסה לסידרת המסכים האחרונה שלה.
וגם שליטה על כל לד בנפרד וכך ניתן להשיג שחורים ברמה גבוהה מאוד וקונטרסט מצוין.
דוגמה טובה היא טכנולוגית הMICRO DIMMING שחברת סמסונג הכניסה לסידרת המסכים האחרונה שלה.
ממש לא .jonspieg כתב:יש שליטה על כל לד בנפרד גם כשמדובר ב edge lit?
האם טכנולוגיה זו קיימת גם בדגמי הכניסה של מסכי טלוויזיה / מחשב (של LG וסמסונג לדוגמא)?...
זו טכנולוגיה חדישה לגמרי שפותחה ע"י סמסונג ומיושמת כרגע אך ורק במסכי הלד פרימיום החדשים שלה.
הקונטרסט המטורף שאתה מדבר עליו הוא הקונטרטסט הדינמי שהוא מן הסתם גבוה מאוד במסכי לדjonspieg כתב:אם זה המצב, מדוע גם דגמי הכניסה של חברות אלו מתהדרים (על הנייר) בקונטרסט מטורף?
אני באמת לא מבין מה הייתרון הטכנולוגי של תאורת לד היקפית על CCFL (אחורי או היקפי)......
בגלל עוצמת הארה גבוהה מאוד יחסית לדוגמה במסכי הפלזמה בו הוא נמוך הרבה יותר.
מסכי edge led חדישים עם micro dimming ומסכי full led + local dimming יתנו בנוסף גם קונטרסט
ansi - טבעי מעולה שיתן למסך shadow detail טוב בהרבה בסצינות כהות , אחידות מצוינת ללא עננות או זליגות
אור וכמובן שחורים טובים הרבה יותר.
ואז למעשה יהיו למסך לד מהסוג הזה את היתרונות שהיו בזמנו למסכי הפלזמה על מסכי הlcd - ccfl ועל מסכי
הלד ברמת הכניסה כפי שציינת.
אז למעשה הטכנולגיה עדיין לקויה בחסר יש יותר ויותר תלונות על סוגי לד למינהם והלקוחות מתבעסים לפעמים מאיכוות תמונה לקויה שלפי הנאמר עוד כמה שנים יצליחו להגיע לרמת מצוינות בכל הסצנות בלי הבעיות שיש כיום למסכים מתקדמים אני אישית נשאר lcd עוד כמה שנים כי חבל לשלם המון ולקבל בעצם חוסר שלמות 
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אל תשכח את פרמטר צריכת החשמל שמשמעותית נמוך יותר במסכי לד על כל הסוגים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
את ה״שלמות״ שאתה מחפש אתה מקבל כיום במסך הlcd שלך ??blueye כתב:אז למעשה הטכנולגיה עדיין לקויה בחסר יש יותר ויותר תלונות על סוגי לד למינהם והלקוחות מתבעסים לפעמים מאיכוות תמונה לקויה שלפי הנאמר עוד כמה שנים יצליחו להגיע לרמת מצוינות בכל הסצנות בלי הבעיות שיש כיום למסכים מתקדמים אני אישית נשאר lcd עוד כמה שנים כי חבל לשלם המון ולקבל בעצם חוסר שלמות...
אם כן אז ברור שאין לך מה לשדרג את המסך לעולם.
הטכנולוגיה בהחלט מספקת לנו מסכים מדהימים כבר כיום , דוגמה אחת טובה
אם תרצה למסך ששואף לשלמות זה הטושיבה cevo למשל.