שמיעת שידורי טלווזיה דרך מערכת / dvd , דחוף!..
חיברתי את הטלווזיה שלי למערכת החדשה (LG) עם כאבל HDMI .
כאשר אני מכניס דיסק למערכת, ובוחר בטלווזיה ב HDMI , אני שומע את הסרט מצוין דרך המערכת.
השאלה היא, האם, גם אם זה אינו דיסק , אלא שידור טלווזיה רגיל (סרט בטלווזיה, ערוץ 2 , כל דבר) אפשר לשמוע דרך המערכת?
ואם כן , איך עושים את זה? איזה כאבל?
ניסיתי 2 דברים :
1. לחבר למערכת כאבל בננה כזה ( לא יודע מה השם המקצועי) אדום ולבן בקצה אחד , ואדום ולבן בקצה השני.
שמעו דרך הרמקולים , אבל לצערי גם דרך הרמקולים של הטלווזיה. אם אני משתיק את הטלווזיה, לא שומעים כלום (לא שומעים רק דרך המערכת).
2. לקחתי כאבל דומה (אדום ולבן) , אלא שבקצה השני שלו יש אוזניה , חיברתי לטלווזיה את האוזניה ושומעים רק דרך הרמקולים של המערכת, אבל האיכות גרועה!!!!!
אשמח מאוד לעזרה, בתחום הזה אני מבין מעט מאוד , אז אנא התחשבו בי ; )
תודה!
כאשר אני מכניס דיסק למערכת, ובוחר בטלווזיה ב HDMI , אני שומע את הסרט מצוין דרך המערכת.
השאלה היא, האם, גם אם זה אינו דיסק , אלא שידור טלווזיה רגיל (סרט בטלווזיה, ערוץ 2 , כל דבר) אפשר לשמוע דרך המערכת?
ואם כן , איך עושים את זה? איזה כאבל?
ניסיתי 2 דברים :
1. לחבר למערכת כאבל בננה כזה ( לא יודע מה השם המקצועי) אדום ולבן בקצה אחד , ואדום ולבן בקצה השני.
שמעו דרך הרמקולים , אבל לצערי גם דרך הרמקולים של הטלווזיה. אם אני משתיק את הטלווזיה, לא שומעים כלום (לא שומעים רק דרך המערכת).
2. לקחתי כאבל דומה (אדום ולבן) , אלא שבקצה השני שלו יש אוזניה , חיברתי לטלווזיה את האוזניה ושומעים רק דרך הרמקולים של המערכת, אבל האיכות גרועה!!!!!
אשמח מאוד לעזרה, בתחום הזה אני מבין מעט מאוד , אז אנא התחשבו בי ; )
תודה!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תחבר כבל RCA אדום\לבן מהממיר לכניסת LINE IN של המערכת...
תפעיל את הLINE במערכת ותוכל לשמוע את הממיר דרך המערכת בלי קשר למסך...
הHDMI הוא ליציאת וידאו\אודיו של המערכת (DVD) ולא כניסה...
תפעיל את הLINE במערכת ותוכל לשמוע את הממיר דרך המערכת בלי קשר למסך...
הHDMI הוא ליציאת וידאו\אודיו של המערכת (DVD) ולא כניסה...