רום בעברית

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
רועי23 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים אני מחפש כבר כמה זמן רום בעברית לגלקסי I7500 שלי( לא S או ספיקה) אשמח אם משהו יעזור לי וישים קישור לרום כזה שהוא יודע שעובד עם הסברים. כי כרגע יש לי את הרום הפשוט של גוגל 2.3 אבל הוא באנגלית.

רועי23 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

28 צפיות ואף אחד לא יכול לעזור לי???

שליחה #2 

עזרההה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #3 

לא חושב שקיים רום 2.3 בעברית מלאה למכשיר שלך. זה שיש בכלל רום 2.3 למכשיר שלך זה כבר מפתיע, אני חשבתי שיש רק גירסאות 2.2 ל i7500. אפשר לשאול למה אתה צריך עברית מלאה ולא מסתפק ביכולת לכתוב ולקרוא טקסט בעברית על המכשיר? (מה חשוב כל כך שהתפריטים יהיו בעברית)

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

שאלת תם - האם כל מכשיר שיש לו Android 2.3 מכיל כבר עיברית (תפריטים וכולי...)? או שממש לא ויש צורך לצרוב רום מיוחד עם עיברית דוגמאת ה cyanogen?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #5 

לא,
אומנם כל מכשיר מגירסה 2.2 למעלה מכיל כבר תמיכה בעברית. שזה כולל כתיבה וקריאה של טקסט בעברית (דברים כמו לקרוא מיילים, לכתוב SMS-ים, לקרוא אתרים בעברית, לכתוב טוויטים וכו). אבל האנדרואיד לא מכיל באופן מובנה תמיכה בממשק עברי מלא. כלומר, התפריטים במערכת יהיו כולם באנגלית. לרוב האנשים זה לא מפריע ויותר מזה, רוב האנשים מעדיפים ממשק באנגלית מאשר ממשק עברי, אבל עדיין זה כמובן מציק לאחרים. כאן יש להדגיש שחברות הסלולאר ייצרו ממשקי עברית כמעט מלאים לחלק גדול ממכשירי האנדרואיד שהם מוכרות, בנוסף יש לא מעט גירסאות רום משודרגות (גירסאות אנדרואיד לא רשמיות) למגוון מכשירי אנדרואיד שהקהילה (הישראלית) ייצרה לו ממשק עברי מלא. אבל...בגירסה המקורית של גוגל (מה שנקראה הסטוק), אין תמיכה מובנית בממשק עברי מלא "רק" בקריאה וכתיבה של טקסט (אגב, יש בעייה בסטוק שקשורה למנגנון יישור הטקסט העברי, אבל זה כבר נושא אחר)

erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

אוקי תודה על התשובה המפורטת
אני אשאר עם ה Cyanogen בשלב הזה....

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”