DAC+Amp עבור HD650 עד 500 דולר
שלום לכולם,
לפני כשבוע רכשתי אוזניות חדשות HD650 ואני רוצה לרכוש עבורם מגבר + DAC בתקציב של עד 500 דולר.
עד כה הייתי דיי נעול על ה icon HDP אבל אין אותם באיביי
באמאזון לא שולחים לישראל, ובפורום של headfi אני דיי חושש לקנות כי מדובר ביד שנייה ובאנשים פרטיים.
האופצייה היחידה שנשארה לי היא קניית fiio e7+e9 מאיביי מה אתם אומרים על השילוב הזה?
על איזה מגבר +DAC אתם ממליצים לי לקנות עבור האוזניות והתקציב שגם יבצעו משלוחים לישראל?
לפני כשבוע רכשתי אוזניות חדשות HD650 ואני רוצה לרכוש עבורם מגבר + DAC בתקציב של עד 500 דולר.
עד כה הייתי דיי נעול על ה icon HDP אבל אין אותם באיביי
באמאזון לא שולחים לישראל, ובפורום של headfi אני דיי חושש לקנות כי מדובר ביד שנייה ובאנשים פרטיים.
האופצייה היחידה שנשארה לי היא קניית fiio e7+e9 מאיביי מה אתם אומרים על השילוב הזה?
על איזה מגבר +DAC אתם ממליצים לי לקנות עבור האוזניות והתקציב שגם יבצעו משלוחים לישראל?
תודה על התגובה!
שמעתי בעצתך וקניתי את הmatrix mini-i גרסת 2011 ב350 דולר
לDAC זה יש גם מגבר אוזניות משולב האם אתם חושבים שהמגבר הנ"ל יספיק בשביל ה HD650
או שמומלץ לקנות מגבר בנפרד?
ועוד שאלה קטנה לגבי מגבר מנורות האם אורך החיים של מגברים אלה קצר ממגברי SOLID STAT
האם יש צורך בהחלפת שפורפרת הוואקום כל כמה שנים?
שמעתי בעצתך וקניתי את הmatrix mini-i גרסת 2011 ב350 דולר
לDAC זה יש גם מגבר אוזניות משולב האם אתם חושבים שהמגבר הנ"ל יספיק בשביל ה HD650
או שמומלץ לקנות מגבר בנפרד?
ועוד שאלה קטנה לגבי מגבר מנורות האם אורך החיים של מגברים אלה קצר ממגברי SOLID STAT
האם יש צורך בהחלפת שפורפרת הוואקום כל כמה שנים?
אין לי אישית את ה-hd 650 ביחד עם ה-mini i, אך לפי קריאה בפורומים ברשת (head fi) ה-mini i לא מגבר מספיק טוב בשביל ה-hd650. כלומר, מבחינת ווליום אני מניח שהוא יהיה בסדר אבל הוא לא ייתן לך את הצליל של מגבר איכותי.
וכן, המנורות מתקלקלות תוך כמה שנים (תלוי כמה משתמשים) אבל אפשר להחליף אותן, וגם לשנותן בשביל לקבל מהמגבר צליל שונה. אני מציע לך אבל להתייעץ ספציפית עם אנשים שיש להם את ה-hd650 בשביל לדעת איזה מגבר יהיה הכי טוב בתקציב שלך.
וכן, המנורות מתקלקלות תוך כמה שנים (תלוי כמה משתמשים) אבל אפשר להחליף אותן, וגם לשנותן בשביל לקבל מהמגבר צליל שונה. אני מציע לך אבל להתייעץ ספציפית עם אנשים שיש להם את ה-hd650 בשביל לדעת איזה מגבר יהיה הכי טוב בתקציב שלך.
X2dadab12 כתב:אני לא מת על מגברים שבאים ביחד עם DAC קודם כל הם לא מספיק איכותיים בשביל אוזניות מהסוג הזה. לא שה-HD650 דורש הגברה כל כך חזקה אבל לא הייתי מסתפק במגבר built in כזה.....
אבל תנסה את המטריקס מיני, אולי זה יספק אותך בינתיים יחסית ללא הגברה כלל.