סטרימרים בעלי חיבור Gigabit

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
TheTech פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

הי.
אני עומד בפני החלטה איזה סטרימר ראשון לקנות.
אחד הפרמטרים החשובים לי הוא כאמור, חיבור רשת במהירות 1 Gigabit.
בטבלה הסטרימרים (קרדיט למי?) אין לאף מכשיר את היכולת הנ"ל.
אבל מבדיקה שערכתי באתרי היצרנים, נמצא שמכשירי פופקורן תומכים במהירות הזו, ורק הם.

האם מי מבין משתמשי פופקורן (במיוחד A200) יוכל לאשר שהמכשיר תומך במהירות?

בנוסף- האם תוכלו לציין מה החסרונות (אם בכלל) שיש ל-A200 ביחס ל-SideWinder?

תודה,

TheTech

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

TheTech כתב:הי.
אבל מבדיקה שערכתי באתרי היצרנים, נמצא שמכשירי פופקורן תומכים במהירות הזו, ורק הם.

תודה,

TheTech
...
כנס לקישור ותפנים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
:( :(

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

istarmini כתב:

תודה,

TheTech
...
כנס לקישור ותפנים
...

TheTech, ולשאלה השניה שך - לPOPCORN יש הרבה חיסרונות קטנים שעושים את ההבדל הגדול-
  • * רק ל-XTREAMER תמיכה באמת מלאה בעברית - הוא תומך אפילו בכתוביות פנימיות של MKV ותאגים ב-MP3.
    * תפריטים של XTREAMER נוחים יותר ומסודרים יותר.
    * קהילה ל-XTREAMER עשירה יותר (גיליתי את זה בהפתעה) - יותר פיתוחים חיצוניים ואפליקציות טובות.
    * ל-XTREAMER יש ממשק וובי עשיר ונוח (להגדרות ושליטה מרחוק)
    * ל-XTREAMER עובד preview של קבצי תמונה ווידוא, פונקציה מאוד חשובה ושימושית (רק בגלל זה לא הייתי קונה POPCORN אך לא ידעתי את זה קודם...)
    * אם לא לקחת בחשבון JUKEBOX חיצוני, אז פיתרון של XTREAMER טוב יותר מ-NMJ, סריקה עובדת מהר יותר וכולל אפשרות לעריכה נוחה יותר ממחשב, תמיכה בעברית. כאן הרבה יכולים לא להסכים איתי אבל אני השתמשתי בשנהים וראיתי את ההבדלים...
    * בXTREAMER כשאתה מעביר בין ערוצי קול בקבצי MKV תוכל לראות את השפה, ב-POPCORN רק לנחש. בטוח שדבר הזה פתיר אבל למה עדיין לא אם יצאו כל כך הרבה עדכוני קושחה?
גם ל-POPCORN יש כמה דברים שאין ב-XTREAMER אבל בעיניי הם פחות חשובים..
SIDEWINDER יעשה עבודה טובה יותר בפחות כסף, אך אם את ה רוצה להכניס דיסק קשיח 3.5 אז הייתי ממליץ על PRO או IXTREAMER.
ואם, בכל זאת תרצה POPCORN, אז קח A210 ולא A200.....

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #4 

godZilla כתב:
istarmini כתב:

תודה,

TheTech
...
כנס לקישור ותפנים
...

TheTech, ולשאלה השניה שך - לPOPCORN יש הרבה חיסרונות קטנים שעושים את ההבדל הגדול-
  • * רק ל-XTREAMER תמיכה באמת מלאה בעברית - הוא תומך אפילו בכתוביות פנימיות של MKV ותאגים ב-MP3.
    * תפריטים של XTREAMER נוחים יותר ומסודרים יותר.
    * קהילה ל-XTREAMER עשירה יותר (גיליתי את זה בהפתעה) - יותר פיתוחים חיצוניים ואפליקציות טובות.
    * ל-XTREAMER יש ממשק וובי עשיר ונוח (להגדרות ושליטה מרחוק)
    * ל-XTREAMER עובד preview של קבצי תמונה ווידוא, פונקציה מאוד חשובה ושימושית (רק בגלל זה לא הייתי קונה POPCORN אך לא ידעתי את זה קודם...)
    * אם לא לקחת בחשבון JUKEBOX חיצוני, אז פיתרון של XTREAMER טוב יותר מ-NMJ, סריקה עובדת מהר יותר וכולל אפשרות לעריכה נוחה יותר ממחשב, תמיכה בעברית. כאן הרבה יכולים לא להסכים איתי אבל אני השתמשתי בשנהים וראיתי את ההבדלים...
    * בXTREAMER כשאתה מעביר בין ערוצי קול בקבצי MKV תוכל לראות את השפה, ב-POPCORN רק לנחש. בטוח שדבר הזה פתיר אבל למה עדיין לא אם יצאו כל כך הרבה עדכוני קושחה?
גם ל-POPCORN יש כמה דברים שאין ב-XTREAMER אבל בעיניי הם פחות חשובים..
SIDEWINDER יעשה עבודה טובה יותר בפחות כסף, אך אם את ה רוצה להכניס דיסק קשיח 3.5 אז הייתי ממליץ על PRO או IXTREAMER.
ואם, בכל זאת תרצה POPCORN, אז קח A210 ולא A200.....
...
עד הערב אני מלחין את הטקסט הזה.
ממש שיר הלל לאקסטרימר.. מבלי לגרוע ממנו, אני בטוח שיש סטרימרים טובים ממנו ולפחות בן אדם אחד, חות ממני, שלא חושב כמוך ..

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

TheTech פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

קודם כל, תודה.

שליחה #5 

Istarmini - ממש מוזר. כל מחשב שיצא בשנים האחרונות בא עם 1GB. לא מבין למה זה לא סטנדרט גם בסטרימרים.
במיוחד ששם זה מאוד דרוש. אני מתכוון לחבר לסטרימר דיסק חיצוני ולהחזיק עליו את כל החומר, שמגיע במקור מהמחשבים האחרים ברשת הביתית, שלא כל הזמן דלוקים, אז מהירות ההעברה חשובה.

ליאור- גם לי נשמעים טיעוניו של Godzilla משוחדים (סליחה, GOD) בקריאה ראשונה, אבל כל עוד לא הבאת טיעונים שכנגד, הוא "מנצח" מבחינתי...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #6 

1.מכשירי פופקורן תומכים בעברית בצורה מלאה. אולי MKV עם כתוביות מודבקות לא אני לא יודע כי לא ניסיתי.
2.תפריטים יותר נוחים לאקסטרימר.? זאת דעה אישית לחלוטין. למכשירי הפופקורן אופציות שונות ומגוונות ליצירית moviejukebox בעברית ובאנגלית ברמה גבוהה משל האקסטרימר.
3.קהילה יותר מפותחת אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה אבל באתר NMT תוכל למצוא כל מה שתרצה ומעבר. יש אינסוף פיתוחים למכשירי הפופקורן.
4.חוזרים לעניין הג'וקבוקס. לדעתי להגיד ששל האקסטרימר מפותח וטוב יותר זה סוג של ניתוק מהמציאות אבל בסדר. גם עם הNMJ עדיין לא מתפקד כראוי יש אינסוף פתרונות אחרים נוחים ומעולים. וגם תמיכה מעולה בשבילם בפורום כאן תודות לerezsolan ועוד.

אם רשת GIGA זה מה שחשוב לך בצורה קריטית אולי עדיף לחכות קצת שייבוא משהו טוב יותר.

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: קודם כל, תודה.

שליחה #7 

TheTech כתב:Istarmini - ממש מוזר. כל מחשב שיצא בשנים האחרונות בא עם 1GB. לא מבין למה זה לא סטנדרט גם בסטרימרים.
במיוחד ששם זה מאוד דרוש. אני מתכוון לחבר לסטרימר דיסק חיצוני ולהחזיק עליו את כל החומר, שמגיע במקור מהמחשבים האחרים ברשת הביתית, שלא כל הזמן דלוקים, אז מהירות ההעברה חשובה.

ליאור- גם לי נשמעים טיעוניו של Godzilla משוחדים (סליחה, GOD) בקריאה ראשונה, אבל כל עוד לא הבאת טיעונים שכנגד, הוא "מנצח" מבחינתי...
...
דווקא הבנתי שליאור בדעה שלי... (אולי לא הבנתי נכון).
ולגבי "משוחדים" - אני מבין איך זה נשמע אבל אין לי שום אינטרס...
עד לפני פסח השתמשתי ב-XTREAMER (שניים MK1 + SIDEWINDER). עשה את העבודה אך קניתי טלויזיה שלישית הביתה ובחרתי לקנות בטרימר נוסף. הפעם רציתי לקחת משהו אחר (טוב יותר). הלכתי על A210 כי חשבתי שקהילה שלו טובה יותר, כי הוא תומך 1GB, כי יש לא JUKEBOX מובנה. ולאכזבתי כל השלושה "פלוסים" שלו לא שווים את זה בכלל ועכשיו אני קצת מצטער: קהילה ממש רחוקה מזו של XT, רשת גיגהביט רק על הנייר וJB מובנה מוגבל מאוד (אבל יפה!) ועל משך סריקה שלו אני בכלל לא רוצה לדבר...
על תבין לא נכון - גם ב-XT יש "מינוסים" (אחרת לא היתי מחפש סטרימר אחר) אבל לא כאלה בסיסיים כמו בPH...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

TheTech,

תבין, חלק מהדברים ש- godZilla כתב, הם לא רק משוחדים, הם פשוט לא נכונים...

לאקסטרימר יש קהילה גדולה עם יותר תוכנות ותוספים??? המכשיר נותן תמורה טובה יותר??? :roll:

רק לאחרונה המפתח הבולט ביותר מקהילת אקסטרימר הישראלית, יצא נגד החברה וטען שהם משקרים את הלקוחות ולא מקשיבים למפתחים...

כפי שביקשת, ארחיב ואסביר:

לפופקורן יש חומרה הרבה יותר חזקה, אם זה מעבד, זיכרון, וזיכרון פלאש.

הפופקורן מבוסס על צ'יפ של סיגמא (בניגוד לרילטק באקסטרימר), שידוע ביתרונות בנושאי בלו-ריי והזרמה.

הפופקורן מזרים טוב יותר תכנים דרך הרשת.

לפופקורן יש תמיכה רחבה יותר בתכני בלו-ריי, ללא קשר לתפריטים, מדובר על ניגון טוב יותר וקל יותר של התכנים, כולל מנגנון SIMPLE BD שלא קיים באקסטרימר.

לפופקורן יש את מגוון פתרונות ה-JB (קיר הסרטים והסדרות הויזואלי) הרחב ביותר (מבין כלל הסטרימרים...)
, יש לו JB מובנה, יש לו JB פנימי, ויש לו JB דרך המחשב עם אינספור סקינים, ובנוסף יש תמיכה בסרטים, בסדרות, ובמוזיקה, כולל תמיכה בתקצירים בעברית באחד מהפתרונות (לאקסטרימר יש JB מוגבל, ללא תמיכה בסדרות, מחייב התקנת דיסק פנימי, לא יציב, ושואב נתונים ממאגר דל יותר...).

לפופקורן ניתן להתקין חבילת שרתים עשירה, המאפשרת תקשורת טובה יותר והגדרת שיתופים בצורה פשוטה יותר.

לפופקורן יש קהילה גדולה וותיקה, אשר מפתחת באופן קבוע תוכנות ותוספים, מצד שלישי, הניתנים להתקנה ישירות על המכשיר, דרך תוכנה חופשית.

לפופקורן יש APP Market מובנה במכשיר, המאפשר התקנת עשרות (אם לא מאות) של אפליקציות רשת חינמיות על המכשיר.

לפופקורן יש שלט הרבה יותר טוב, וגם מואר.

כנס לפה (לטבלה) ותראה את ההבדלים בחומרה:

http://www.hometheater.co.il/article02195

שים לב מב זיו אמר על הפופקורן בסקירה, כולל התייחסות למתחרים כמו האקסטרימר וה-DVICO (למטה) והמסקנה:

http://www.hometheater.co.il/p-1.article02229

מעבר לזה, ב-CNET UK ה-A210 (אשר החליף את ה-A200) הוכתר כבחירת העורך. בנוסף לפורומים אחרים, כמו MPC CLUB שבהם הוא (בניגוד לאקסטרימר) מככב במקומות הראשונים:

http://reviews.cnet.co.uk/video-streame ... -50001830/

בקיצור, הפופקורן A210, במחיר של כ-900 ש"ח נותן לך תמורה אדירה, כולל פיצ'רים שלא קיימים גם בסטרימרים שעולים כמעט 3,000 ש"ח...
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 23/04/2011 13:56, נערך 5 פעמים בסך הכל.

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

knazi כתב:1.מכשירי פופקורן תומכים בעברית בצורה מלאה. אולי MKV עם כתוביות מודבקות לא אני לא יודע כי לא ניסיתי. .
...
ציינתי בדיוק את הדברים ש-POPCORN לא תומך (כתוביות ב-MKV ותאיגם ב-MP3. לא ניסית - מוזמן לבדוק.
2.תפריטים יותר נוחים לאקסטרימר.? זאת דעה אישית לחלוטין. למכשירי הפופקורן אופציות שונות ומגוונות ליצירית moviejukebox בעברית ובאנגלית ברמה גבוהה משל האקסטרימר.
...
נכון תפריטים זו דעה אישית אבל יכול לפרט - מסך פתיחה של PH - אייקונים בלי כיתוב, ב-XT רשימה מאוד לוגים בכוללת גישה למעודפים, רשת, קהילה וכו')
וכל זה לא קשור לJUKEBOX, לא הבנתי ריך קישרת אותו לסעיף הנ"ל.
3.קהילה יותר מפותחת אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה אבל באתר NMT תוכל למצוא כל מה שתרצה ומעבר. יש אינסוף פיתוחים למכשירי הפופקורן.
...
הכול בהשוואה - תכנס לפורום של XT, תבין איפה קהילה טובה יותר.
4.חוזרים לעניין הג'וקבוקס. לדעתי להגיד ששל האקסטרימר מפותח וטוב יותר זה סוג של ניתוק מהמציאות אבל בסדר. גם עם הNMJ עדיין לא מתפקד כראוי יש אינסוף פתרונות אחרים נוחים ומעולים. וגם תמיכה מעולה בשבילם בפורום כאן תודות לerezsolan ועוד.
...
גם אני רשמתי שיש JUKEBOX חיצוני (YAMJ וכו') אבל לא דיברתי על זה - עשיתי השוואה בין NMJ ו-XJB ככלי מובנה..
נכון, YAMJ תומך בעבירת והרבה יותר נוח משניהם! אך זה לא קשור למה שרשמתי בפוסט.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

אל תתייחס רק לחלק מהטענות...

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

Irus,
כמו שרשמתי קודם אין לי סיבה להיות משוחד, רשמתי דעה אישית מבוססת על ניסיוני.
אין לי שום דבר נגד PH עם עם חלק מהדברים שלך אסכים ב-100% אבל לא עם כולם.
ושים לב גם אתה לא התגדדת לחלק מהדברים שכתבתי.
דברים שלך שלא מסכים איתם הם:
לפופקורן ניתן להתקין חבילת שרתים עשירה, המאפשרת תקשורת טובה יותר והגדרת שיתופים בצורה פשוטה יותר.
...
כאן 2 מכשירים נותנים תמורה זהה. (ישנם עוד פתרונות שיש PH אבל אותו לא היתי מכניס לקטגוריה "תקשורת טובה ופשוטה)
לפופקורן יש קהילה גדולה וותיקה, אשר מפתחת באופן קבוע תוכנות ותוספים, מצד שלישי, הניתנים להתקנה ישירות על המכשיר, דרך תוכנה חופשית.
...
ותקיה - נכון, כל היתר ממש לא. מתי עדכנו את התוכנה החיצונית, שאתה מזכיר, בפעם האחרונה? קרוב לשנה!
מה היא נותנת להתקין? - אולי 15 אפליקציות בקושי שרובם לא שימושים למשתמש רגיל!
לפופקורן יש APP Market מובנה במכשיר, המאפשר התקנת עשרות, אם לא מאות, של אפליקציות רשת על המכשיר.
...
"מאות"? לא הגזמת? פחות או יותר 20!! השימושיים מהם אולי 5-10 שקיימות גם ל-XT.
לפופקורן יש שלט הרבה יותר טוב, וגם מואר.
...
מסכים, אם לא מדברים על IXTREAMER

וגבי פרסים - גם XT מקבל ציונים טובים מאוד בסקרים, הבאתה דוגמאות של אתרים מסוימים וזה לא אומר הרבה. כולם יודעים שחברה XT בסיכסוכים עם MPCCLUB, זה לא אומר יותר מידי על איכות המוצרים שלהם....

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

קודם כל, תודה על ההתייחסות העניינית.

אני גם רואה שהתייחסת לחלק קטן מהדברים, אז אני מבין שעם חלקם אתה מסכים.

אני הבאתי בתגובתי אינפורמציה שמגובה בעובדות ובנתונים מהשטח.

תן לי להתייחס לנקודות שבכל זאת העלית:

1. כן, חבילת שרתים עשירה יותר מזו של האססטרימר, אתה מוזמן לבדוק, NMT APPS, כולל טורנט קליינט, יוזנט ועוד... אל תשכח גם לבדוק את MYIHOME שפשוט גאונית לאנשים שרקוצים לבצע הזרמה פשוטה בלי הגדרות מיותרות.

2. קהילה וותיקה, גדולה ועשירה, רק לפני כחודשיים ה-NMT CSI עודכנה וכל הזמן נוספים דברים חדשים, למשל, AIR PLAY לפופקורן, עובד מעולה עם הזרמת תמונות ומצגות באוויר דרך האייפון/אייפד/אייפוד.

3. לא הגזמתי, אמרתי עשרות ואולי מאות, כל כמה ימים נוספות תוכנות חדשות.

4. שלט הרבה יותר טוב, ב-IXTREAMER יש שיפור אבל אני עדיין לא בטוח שהוא משתווה, מעבר לזה, אנחנו מדברים פה על ה-SW ועל ה-PRO...

5. למה לא אומר הרבה? הפורום הנוכחי הוא המוביל בישראל, MPC CLUB הוא מהמובילים בעולם ו-CNET הוא מקור נחשב ואמין.

6. יש להם סכסוכים עם הרבה גורמים...

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

Irus כתב:אל תתייחס רק לחלק מהטענות...
...
גם אתה בחרת לא להתייחס לכל הטענות שלי... (התייחסת ל-2 בלבד)

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אני ערכתי השוואה של הנתונים והצגתי את כל הפרמטרים שהוזכרו:

1. חומרה.

2. תוכנה.

2. קהילה.

3. תוכנות ותוספים.

4. ג'וקבוקס.

5. הזרמה.

6. שרתים ושיתופים.

7. שלט.

8. תמורה למחיר.

9. סקירות בארץ ובעולם.

דווקא לגבי העברית אין כל כך מה להתייחס מפני שלשני המכשירים יש כיום תמיכה מלאה, לגבי ה-MKV או עוד משהו שהזכרת, KNAZI התייחס לכך, ואזכיר לך שיש פיצ'רים אחרים שכל אחד מהמכשירים תומך בהם בצורה שונה. כמובן שיש גם דברים נוספים שלא הוזכרו.

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

Irus כתב:אני ערכתי השוואה של הנתונים והצגתי את כל הפרמטרים שהוזכרו:

1. חומרה.

2. תוכנה.

2. קהילה.

3. תוכנות ותוספים.

4. ג'וקבוקס.

5. הזרמה.

6. שרתים ושיתופים.

7. שלט.

8. תמורה למחיר.

9. סקירות בארץ ובעולם.

דווקא לגבי העברית אין כל כך מה להתייחס מפני שלשני המכשירים יש כיום תמיכה מלאה, לגבי ה-MKV או עוד משהו שהזכרת, KNAZI התייחס לכך, ואזכיר לך שיש פיצ'רים אחרים שכל אחד מהמכשירים תומך בהם בצורה שונה. כמובן שיש גם דברים נוספים שלא הוזכרו.
...
נכון שעשית השוואה כזאת מכל הכיוונים (אני עדיין לא השתכנתי לגבי לפחות 4 מהם) אבל פתחת בזה שדברים שרשמתי לא נכונים כשבכלל לא התייחסת עליהם בהמשך...
לגבי עברית - איך אפשר להגיד תמיכה מלאה אם אני מביא לפחות 2 דוגמאות שלא נתמכות ב-PH, נכון KNAZI התייחס לסוגיה אבל התייחסות שלו - " לא ניסיתי לא יודע" האם זו התייחסות?

אני עדיין חושב שתורומה לכסף טובה יותר ב-XT SW.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #16 

TheTech כתב:Istarmini

...
אני לא צריך להביא שום טיעון כנגד כי אין לי שום אינטרס. מצידי שכל העולם יקנה אקסטרימר.
אבל להגיד שזה הסטרימר הכי טוב כיום זו בדיחה עוד לפני שבכלל נכנסים לעובי הקורה ובוחנים את כל אחד מהטיעונים שהועלו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אבל להגיד שזה הסטרימר הכי טוב כיום זו בדיחה ...
...
ומי אמר דבר כזה? לפחות לא אני!

TheTech פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

ה-A210 נבדל מה-A200 רק בנושא הקירור, נכון?
עד כמה המאוורר בלתי נסבל ב-200?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

godZilla,

רשמתי שטענת כמה דברים שאינם נכונים ובהחלט התייחסתי לכך...

מעבר ליתרונות של הפופקורן, צריך לקחת בחשבון גם את מה שאתה רשמת על האקסטרימר.

אתה מדבר על קהילה מפותחת ויותר תוספים? איך קבעת את זה? מעבר לזה, צריך לבדוק, מעבר לטייטל, מה קיים בפועל:

הדבר הראשון שהתייחסתי אליו זו העובדה שיש בעיות קשות בין מפתחי הקהילה לבין היצרן, חמור מכך, היצרן מפרסם פיתוחים שנוצרו על ידי הקהילה כתכונות מובנות במכשיר, מבלי שיש לכך אחיזה במציאות ומבלי שהיצרן נותן תמיכה בשטח (n)

דיברת על ה-JB הפנימי, אבל הדגשת לא להתייחס לפתרונות אחרים שקיימם בפופקורן, למה? ומעבר לזה, היחידים שהציגו פיתרון מובנה שנתמך על ידי היצרן אלה פופקורן עם ה-NMJ. איך אתה יכול להגיד שה-JB של אקסטרימר עדיף, כאשר אין לו תמיכה בסדרות, אין לו תמיכה במוזיקה, והוא בפועל לא מובנה ולא פותח על ידי היצרן??? מעבר לזה, אין לו אפילו תמיכה רשמית של מפתחי הקהילה אם הוא לא מותקן על דיסק פנימי :מבולבל:

דרך אגב, ה-NMJ ממש לא מושלם ויש לו דרך ארוכה, אבל עם הפופקורן יש לך אפשרויות בחירה מגוונות, ואני, למשל, משתמש ב-JB אחר שאני מאוד מרוצה ממנו לסרטים ולסדרות, וב-NMJ, במקביל, למוזיקה ולתמונות.

לאקסטרימר יש ממשק וובי ששולט גם על ה-JB? גם לפופקורן יש... אתה אומר שהממשק באקסטרימר טוב יותר, מי קבע? זה עניין של טעם... מעבר לעובדה שלפופקורן יש המון סקינים, כולל סקין פשוט שמציג אייקונים עם כותרת...

אתה אומר שהתמורה טובה יותר, למי? אתה מזכיר את ה-JB, אבל בפועל כדי ליהנות בו עם תמיכה ב-SW, צריך לרכוש דיסק פנימי מסוג 2.5" יקר יותר... זה כבר מוריד את התמורה ואת הכדאיות...

בטח כשבפופקורן אתה מקבל את כל הדברים שהוזכרו בכ-900 ש"ח ובמקרה שלו, אתה יכול להשוות את החומרה והביצועים, גם לסטרימרים יקרים בהרבה.

בכל אופן, הדברים קצת שונים מאיך שהצגת אותם, ולכל משתמש יש צרכים אחרים.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

TheTech כתב:ה-A210 נבדל מה-A200 רק בנושא הקירור, נכון?
עד כמה המאוורר בלתי נסבל ב-200?
...
ב-A210 יש מארז מתכתי וקירור פאסיבי.

יש משתמשים שיטענו שהם לא שומעים את המאוורר ב-A200, לעומת אחרים שיגידו שהרעש מפריע, אותו דבר לגבי דיסק פנימי, יש כאלה שסבלו מהתחממות ויש כאלה שלא נתקלו בתופעה, זה גם תלוי בסוג התכנים שמתנגנים.

אני בכלל לא בטוח שניתן להשיג היום את ה-A200...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”