מה לעשות בקשר ל Storage לפתרון ה HTPC?
שלום לכולם,
אני צריך קצת עזרה בקשר לפתרון של HTPC .
נכון להיום יש לי HTPC (בן 4 שנים) שעשה את שלו וצריך ללכת. (כחלק מהמארז של המחשב יש לי 3 דיסקים בגדלים שונים - אחד מהם 1TB שמחובר ב USB).
אני רוצה להחליף את המחשב הזה במשהו חדש (שתומך ב 1080P) קטן ושקט.
חשבתי על ה Xtremer Ultra שהוא נראה לי כמו פתרון מעולה בשבילי אבל אם אני קונה אותו אני צריך למצוא פתרון של Storage. הסיבה שאני רוצה מחשב כמו ה Ultra היא שאני אישית לא מאמין בסטרימרים (גרסאות וכו') ואני צריך משהו שאני יכול להתקין עליו תוכנה להורדת USENET .
בקיצור אני מחפש פתרון (מבוסס ה Xtremer Ultra או כל NETOP אחר) מלא למחשב HTPC + Storage (אני לא נגד NAS אבל לא במחיר מטורף של 2000-4000 שקל.)
אשמח לקבל אמצלות מכם מה לקנות.
אני צריך קצת עזרה בקשר לפתרון של HTPC .
נכון להיום יש לי HTPC (בן 4 שנים) שעשה את שלו וצריך ללכת. (כחלק מהמארז של המחשב יש לי 3 דיסקים בגדלים שונים - אחד מהם 1TB שמחובר ב USB).
אני רוצה להחליף את המחשב הזה במשהו חדש (שתומך ב 1080P) קטן ושקט.
חשבתי על ה Xtremer Ultra שהוא נראה לי כמו פתרון מעולה בשבילי אבל אם אני קונה אותו אני צריך למצוא פתרון של Storage. הסיבה שאני רוצה מחשב כמו ה Ultra היא שאני אישית לא מאמין בסטרימרים (גרסאות וכו') ואני צריך משהו שאני יכול להתקין עליו תוכנה להורדת USENET .
בקיצור אני מחפש פתרון (מבוסס ה Xtremer Ultra או כל NETOP אחר) מלא למחשב HTPC + Storage (אני לא נגד NAS אבל לא במחיר מטורף של 2000-4000 שקל.)
אשמח לקבל אמצלות מכם מה לקנות.
אתה יכול לבנות שרת Unraid ב 1500-2000 שקל, תלוי בכמה אתה רוצה להשקיע ברכיבים.
זה מפנה לך מספיק תקציב ל Htpc או סטרימר. בשרת unraid אתה יכול להתקין קליינט ל usenet (זה מה שאני עשיתי) וכך לא להיות תלוי ב Htpc להורדות. שרת בסיסי מתאים ל 4-6 הארדיסקים ואם קצת השקעה אפילו ל 12 ( לא חייב בהתחלה אפשר מתי שייגמר לך המקום).
זה מפנה לך מספיק תקציב ל Htpc או סטרימר. בשרת unraid אתה יכול להתקין קליינט ל usenet (זה מה שאני עשיתי) וכך לא להיות תלוי ב Htpc להורדות. שרת בסיסי מתאים ל 4-6 הארדיסקים ואם קצת השקעה אפילו ל 12 ( לא חייב בהתחלה אפשר מתי שייגמר לך המקום).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תקרא את המאמר של שלומי אסף על בניית NAS. שם המאמר (בערך) - "בניית NAS עם unRaid - לא מסובך כמו שחשבתם".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אייעץ לך במה שאני עשיתי.
בניתי לי HTPC שמריץ XBMC LIVE עם לוח הבא: Asus AT3N7A-I
את המערכת אני מריץ מכרטיס זיכרון 4GB CF
התכנים מאוחסנים במחשב פשוט וישן שמשמש כשרת קבצים, מריץ WIN HOME SERVER סה"כ נפח 3TB.
תוכל להריץ FREENAS, אני רגיל לגרסה הזו של WIN.
תחבר את כל הדיסקים פיזית למחשב ולא USB, כל מה שמחובר חיצוני אתה מפסיד מהירות
את הכל תחבר ברשת של GIGABIT גם תרוויח מהירות בתעבורת הרשת..
אצלי הדיסק שמגבה את הדברים החשובים באמת הוא 500GB ומחובר ב USB, אני הולך להחליף אותו ל 1TB.
זה עובד ככה ועובד יפה מאוד.
בניתי לי HTPC שמריץ XBMC LIVE עם לוח הבא: Asus AT3N7A-I
את המערכת אני מריץ מכרטיס זיכרון 4GB CF
התכנים מאוחסנים במחשב פשוט וישן שמשמש כשרת קבצים, מריץ WIN HOME SERVER סה"כ נפח 3TB.
תוכל להריץ FREENAS, אני רגיל לגרסה הזו של WIN.
תחבר את כל הדיסקים פיזית למחשב ולא USB, כל מה שמחובר חיצוני אתה מפסיד מהירות
את הכל תחבר ברשת של GIGABIT גם תרוויח מהירות בתעבורת הרשת..
אצלי הדיסק שמגבה את הדברים החשובים באמת הוא 500GB ומחובר ב USB, אני הולך להחליף אותו ל 1TB.
זה עובד ככה ועובד יפה מאוד.
אמנם פתרון סגור אבל בשבילי זה היה מספיק פשוט ואמין ונראה לי שגם חסכוני יחסית בחשמל -
http://www.tigerdirect.com/applications ... 9&csid=_25
http://www.tigerdirect.com/applications ... 9&csid=_25