עזרה בנוגע ל520 של פיוניר
-
liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אהלן, הרסיבר כרגע מחובר לPS3, מחשב נייד וממיר יס - כל זה נשלח בכבל HDMI יחיד בלבד לטלויזיה של פנסוניק.
1. הממיר מחובר בכבל RCA אך מעביר רק סאונד. האם אני חייב לחבר את הרסיבר גם RCA לטלויזיה?
2. הPS3 מוגדר שיעביר סאונד + וידיאו דרך הHDMI אך משום מה מעביר רק תמונה. עזרה בנוגע לזה?
3. על איזה מצב אני צריך להיות כדי שהרסיבר ישדר לרמקולים את מה שהקובץ שמתגנן ישדר וכיצד אני מוודא זאת?
לדוגמא: קובץ שמקודד כך 'Prince.of.Persia.The.Sands.of.Time.2010.720p.BluRay.DTS.x264-HiDt' היכן אני רואה שהרסיבר אכן מנגן אותו כראוי ועל מה אני צריך ללחוץ בשלט כדי שהוא באמת ינגן בסראונד DTS ולא בסתם 5 סטריאו עם סאב.
תודה לעזורים
1. הממיר מחובר בכבל RCA אך מעביר רק סאונד. האם אני חייב לחבר את הרסיבר גם RCA לטלויזיה?
2. הPS3 מוגדר שיעביר סאונד + וידיאו דרך הHDMI אך משום מה מעביר רק תמונה. עזרה בנוגע לזה?
3. על איזה מצב אני צריך להיות כדי שהרסיבר ישדר לרמקולים את מה שהקובץ שמתגנן ישדר וכיצד אני מוודא זאת?
לדוגמא: קובץ שמקודד כך 'Prince.of.Persia.The.Sands.of.Time.2010.720p.BluRay.DTS.x264-HiDt' היכן אני רואה שהרסיבר אכן מנגן אותו כראוי ועל מה אני צריך ללחוץ בשלט כדי שהוא באמת ינגן בסראונד DTS ולא בסתם 5 סטריאו עם סאב.
תודה לעזורים
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
1. אם אתה מחובר עם RCA, לאן חיברת את הכבל של הוידאו?
2. תוודא שהרמקולים בטלוויזיה מופסקים, כך שתקבל את הצליל מהרסיבר.
3. צליל דיגיטלי מקבל עדיפות על פני אנלוגי. המערכת שלה אמורה לזהות ולנגן לבד, כל עוד אתה במצב PASSTHROUGH. מה מנגן את הקובץ? נגן בלוריי? מחשב? סטרימר?
3. צליל דיגיטלי מקבל עדיפות על פני אנלוגי. המערכת שלה אמורה לזהות ולנגן לבד, כל עוד אתה במצב PASSTHROUGH. מה מנגן את הקובץ? נגן בלוריי? מחשב? סטרימר?
-
liorparente
- עוסק בתחום

1. כבל וידיאו מחובר גם לרסיבר. האם זה אפשרי או שעלי לחבר גם כבל וידיאו לטלויזיה?ran_carney כתב:1. אם אתה מחובר עם RCA, לאן חיברת את הכבל של הוידאו?
3. צליל דיגיטלי מקבל עדיפות על פני אנלוגי. המערכת שלה אמורה לזהות ולנגן לבד, כל עוד אתה במצב PASSTHROUGH. מה מנגן את הקובץ? נגן בלוריי? מחשב? סטרימר?...
2. מה הקשר לרמקולים בטלויזיה? אין שום חיבור בינהם לבין הPS3. בכל מקרה, כיצד אני מוודא זאת אם פיספסתי משהו.
3. הרסיבר במצב הנ"ל. הקובץ מנוגן דרך מחשב נייד, ווינדוס 7, שמחובר בHDMI.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

עברת בפורום HTPC ו-וידאת שהגדרת את המחשב ל-PASSTHROUGH? תראה שעובר לך פורמט הניגון מהמחשב קודם כל, לאחר מכן תבדוק את הרסיבר.
אין צורך לחבר את הכבלים גם לטלוויזיה. הרסיבר משמש כממתג. מה שכן, אתה צריך לוודא שאתה על הכניסה הנכונה. כניסת הממיר לא זהה לכניסת המחשב (כניסה אחת RCA, השנייה HDMI) ולכן הן משויכות למקומות אחרים. תסתכל באחורי הרסיבר, תראה לאן משויכת הכניסה שחיברת אליה את כבלי ה-RCA ותבחר אותה בתפריט.
לוקח צעד אחורה בנוגע ל-PS3. עדיף שמישהו עם המכשיר יצטרף ויסביר.
אין צורך לחבר את הכבלים גם לטלוויזיה. הרסיבר משמש כממתג. מה שכן, אתה צריך לוודא שאתה על הכניסה הנכונה. כניסת הממיר לא זהה לכניסת המחשב (כניסה אחת RCA, השנייה HDMI) ולכן הן משויכות למקומות אחרים. תסתכל באחורי הרסיבר, תראה לאן משויכת הכניסה שחיברת אליה את כבלי ה-RCA ותבחר אותה בתפריט.
לוקח צעד אחורה בנוגע ל-PS3. עדיף שמישהו עם המכשיר יצטרף ויסביר.
-
liorparente
- עוסק בתחום

עברתי בפורום HTPC , הרסיבר+ מחשב מוגדר כראוי מהבחינה הזאת.ran_carney כתב:עברת בפורום HTPC ו-וידאת שהגדרת את המחשב ל-PASSTHROUGH? תראה שעובר לך פורמט הניגון מהמחשב קודם כל, לאחר מכן תבדוק את הרסיבר.
לוקח צעד אחורה בנוגע ל-PS3. עדיף שמישהו עם המכשיר יצטרף ויסביר....
בנוגע לרסיבר עם הממיר, כבל צהוב מחובר VIDEO IN תחת הכותרת TV וכבלים אדום + צהוב מחוברים גם תחת הכותרת TV\SAT.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

וברסיבר בחרת TV/SAT ואתה לא רואה או שומע כלום?
-
liorparente
- עוסק בתחום

שומע כן, רואה לא.
ברסיוור שלך יש מה שנקרא מוניטור אווט(MONITOR OUT )
תחבר גם כבל אננאלוגי של וידאו מהיציאה הזו כמו קומפוננט או SVIDEO למסך
סביר לההניח שתראה גם תמונה...
סביר לההניח שתראה גם תמונה...
- ran_carney
-
- חבר ותיק

שלומי - צודק. טעות שלי לחלוטין.
מתנצל שהטעיתי
מתנצל שהטעיתי
-
liorparente
- עוסק בתחום

זאת אומרת שעלי לחבר את הבננה הצהובה במוניטור אאוט, כאשר החיבור היחידי שיתרחש בין הרסיבר לTV יהיה בעזרת HDMI?ADICT כתב:ברסיוור שלך יש מה שנקרא מוניטור אווט(MONITOR OUT )
סביר לההניח שתראה גם תמונה......
- ran_carney
-
- חבר ותיק

לא. בנוסף ל-HDMI, אתה מחבר בננה צהובה לכניסה הצהובה בטלוויזיה, ובטלוויזיה בוחר את הכניסה הזו.
בעצם יש לך שתי כניסות לטלוויזיה - אחת מוניטור אאוט והשנייה HDMI.
בעצם יש לך שתי כניסות לטלוויזיה - אחת מוניטור אאוט והשנייה HDMI.
-
liorparente
- עוסק בתחום

לא הבנתי. חיברתי RCA לרסיבר (אדום ולבן לTV\SAT וצהוב למוניטור אוט). כיצד אני מחבר את הטלויזיה לרסיבר? עם עוד RCA בנוסף לHDMI?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

בדיוק. הצהוב שמחובר למוניטור אאוט נכנס לטלוויזיה.
-
liorparente
- עוסק בתחום

אעשה זאת בערב. הבנתי שגם כך אוכל לראות את התפריט של הרסיבר שלי על צג הטלויזיה. איך?ran_carney כתב:בדיוק. הצהוב שמחובר למוניטור אאוט נכנס לטלוויזיה....
כמו כן, חיברתי את הPS3 בכבל דיגטלי לרסיבר תחת הכותרת DVR\VCR אך הPS3 מחובר כלל דרך הHDMI של הDVD. האם ישנה דרך שהרסיבר יקלוט תמונה מהDVD אך את הקול יספוג מהDVR?
-
liorparente
- עוסק בתחום

טוב, יש תמונה במצב TV\SAT ברסיבר אך קול מועבר רק כאשר אני מגדיר HDMI AMP ולצערי זה נשמר לכל המצבים.
כך שאם ארצה לעבור למצב של המחשב אצטרך שוב לשחק עם ההגדרות, לא נוח במיוחד. יש אופציה לשמור לכל מצב את האפשרות המתאימה לה לפני שאני מוותר ומחבר את הממיר רק לטלוויזיה?
כך שאם ארצה לעבור למצב של המחשב אצטרך שוב לשחק עם ההגדרות, לא נוח במיוחד. יש אופציה לשמור לכל מצב את האפשרות המתאימה לה לפני שאני מוותר ומחבר את הממיר רק לטלוויזיה?
-
liorparente
- עוסק בתחום

חבר'ה בבקשה עזרה:
חיברתי את הPS3 בכבל דיגטלי לרסיבר תחת הכותרת DVR\VCR אך הPS3 מחובר כלל דרך הHDMI של הDVD. האם ישנה דרך שהרסיבר יקלוט תמונה מהDVD אך את הקול 'יספוג' מהDVR? כיצד אני מגדיר זאת?
אצל הימאה 363 עשיתי את זה ללא כל בעיה.
בנוסף אשמח לדעת כיצד אני אוכל להגדיר את הרסיבר דרך מסך הטלוויזיה לאחר שהרסיבר מחובר למסך דרך מוניטור אאוט.
חיברתי את הPS3 בכבל דיגטלי לרסיבר תחת הכותרת DVR\VCR אך הPS3 מחובר כלל דרך הHDMI של הDVD. האם ישנה דרך שהרסיבר יקלוט תמונה מהDVD אך את הקול 'יספוג' מהDVR? כיצד אני מגדיר זאת?
אצל הימאה 363 עשיתי את זה ללא כל בעיה.
בנוסף אשמח לדעת כיצד אני אוכל להגדיר את הרסיבר דרך מסך הטלוויזיה לאחר שהרסיבר מחובר למסך דרך מוניטור אאוט.
אתה חייב להכנס למניו של הרסיוור (דרך המסך..)ולהגדיר את המספרים שרשומים ליד הכניסות שאליהם חיברת את הפליסטיישן
זאת אומרת אם חיברת לכניסה דיגיטאלית ברסיוור מס 4 את הפלייסטיישן (יש מספרים קטנים ליד הכניסות הדיגיטאליות..)
אתה חייב לסמן במניו -את המספר של היציאה הדיגיטאלית שאליה חיברת את המכשיר....
לגבי התמונה -חבר לפי כניסת הHDMI של אותו מספר שאליו שייכת את הנגן....
זאת אומרת אם חיברת לכניסה דיגיטאלית ברסיוור מס 4 את הפלייסטיישן (יש מספרים קטנים ליד הכניסות הדיגיטאליות..)
לגבי התמונה -חבר לפי כניסת הHDMI של אותו מספר שאליו שייכת את הנגן....
-
liorparente
- עוסק בתחום

קצת לא מובן ההסבר.ADICT כתב:אתה חייב להכנס למניו של הרסיוור (דרך המסך..)ולהגדיר את המספרים שרשומים ליד הכניסות שאליהם חיברת את הפליסטיישן
לגבי התמונה -חבר לפי כניסת הHDMI של אותו מספר שאליו שייכת את הנגן.......
איזה נגן בדיוק? אני מדבר על התפריט של הרסיבר, אני רוצה לצפות בו על הצג.
וכיצד אני מגיע לאופציה של הגדרת המספרים לכל כניסה?
בוא נתחיל מהתחלה
איזה חיבורים בצעת מהרסיוור למסך?שאתה לא רואה את התפריטים?
איזה חיבורים בצעת מהרסיוור למסך?שאתה לא רואה את התפריטים?
-
liorparente
- עוסק בתחום

PS3 - מחובר בHDMI לDVD וכבל דיגטלי נוסף לDVR (אין כניסת קול דיגטלית לDVD).ADICT כתב:בוא נתחיל מהתחלה
איזה חיבורים בצעת מהרסיוור למסך?שאתה לא רואה את התפריטים?...
HTPC - מחובר בHDMI לBD.
ממיר של יס - מחובר לרסיבר (וידיאו אין TV/SAT, כנ"ל סאונד)
הרסיבר מחובר רק בכבל צהוב לטלוויזיה + HDMI (מוניטור אוט+HDMI OUT).
בשביל לצפות במחשב ובPS3 אני נכנס לHDMI 1 ובשביל לצפות ביס אני נכנס לAV1.