המלצה על מסך לחדר עד 7000 ש"ח.
שלום, אני מתלבט אם לרכוש עכשיו מסך או להמתין לטכנולוגיית ה-OLED לה אני ממתין כבר כמה שנים, יש הערכת זמן כלשהי מתי המסכים אמורים לצאת אל השוק?
אם מדובר בשנים, אני מחפש מסך שיתאים לטווח צפייה של כ-3 מטר לחדר שלי , חשוב לי שהוא יהיה איכותי מאוד גם בערוצי SD מלבד HD , והרצון שלי הוא גם שאני אוכל לראות סרטי בלו ריי מהמחשב בלי לצרוב אותם, אבל אין לי מושג אין אני עושה את זה..אשמח לעזרתכם.
תודה.
אם מדובר בשנים, אני מחפש מסך שיתאים לטווח צפייה של כ-3 מטר לחדר שלי , חשוב לי שהוא יהיה איכותי מאוד גם בערוצי SD מלבד HD , והרצון שלי הוא גם שאני אוכל לראות סרטי בלו ריי מהמחשב בלי לצרוב אותם, אבל אין לי מושג אין אני עושה את זה..אשמח לעזרתכם.
תודה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא הבנתי...אתה מעוניין להמתין עוד כמה שנים?MRSEL5 כתב:שלום, אני מתלבט אם לרכוש עכשיו מסך או להמתין לטכנולוגיית ה-OLED לה אני ממתין כבר כמה שנים, יש הערכת זמן כלשהי מתי המסכים אמורים לצאת אל השוק?
תודה....
בערך, אני רוצה לדעת אם יצאו מסכי OLED בשנה-שנתיים הקרובות.טלHD כתב:לא הבנתי...אתה מעוניין להמתין עוד כמה שנים?MRSEL5 כתב:שלום, אני מתלבט אם לרכוש עכשיו מסך או להמתין לטכנולוגיית ה-OLED לה אני ממתין כבר כמה שנים, יש הערכת זמן כלשהי מתי המסכים אמורים לצאת אל השוק?
תודה.......
- טלHD
- גורו

תפתח שרשור חדש עוד שנתיים...נדבר אז.MRSEL5 כתב:בערך, אני רוצה לדעת אם יצאו מסכי OLED בשנה-שנתיים הקרובות.טלHD כתב:לא הבנתי...אתה מעוניין להמתין עוד כמה שנים?MRSEL5 כתב:שלום, אני מתלבט אם לרכוש עכשיו מסך או להמתין לטכנולוגיית ה-OLED לה אני ממתין כבר כמה שנים, יש הערכת זמן כלשהי מתי המסכים אמורים לצאת אל השוק?
תודה..........
מה אין צפי מתי המסכים האלו כבר יצאו?!טלHD כתב:תפתח שרשור חדש עוד שנתיים...נדבר אז.MRSEL5 כתב:בערך, אני רוצה לדעת אם יצאו מסכי OLED בשנה-שנתיים הקרובות.טלHD כתב:לא הבנתי...אתה מעוניין להמתין עוד כמה שנים?MRSEL5 כתב:שלום, אני מתלבט אם לרכוש עכשיו מסך או להמתין לטכנולוגיית ה-OLED לה אני ממתין כבר כמה שנים, יש הערכת זמן כלשהי מתי המסכים אמורים לצאת אל השוק?
תודה.............
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
כשהיה CRT חיכית כמה שנים לפלאזמה ?
ואז כמה שנים ל LCD ?
עכשיו יש LED אתה מחכה ל OLED ?
עזוב אותך אחי, טלוויזיה זה בזבוז זמן....
סתם... הכל בהומור,
בכל אופן, אם אתה מעוניין לראות סרטי BLU-RAY דרך המחשב, 2 אופציות -
1. אם יש לך כרטיס מסך שתומך HD ועם יציאת HD והמחשב נמצא קרוב למססך או שבא לך להריץ כבל בכל הבית - כבל HDMI יפתור את הבעיה
2. סטרימר...
ואז כמה שנים ל LCD ?
עזוב אותך אחי, טלוויזיה זה בזבוז זמן....
סתם... הכל בהומור,
1. אם יש לך כרטיס מסך שתומך HD ועם יציאת HD והמחשב נמצא קרוב למססך או שבא לך להריץ כבל בכל הבית - כבל HDMI יפתור את הבעיה
2. סטרימר...
adirbooking כתב:כשהיה CRT חיכית כמה שנים לפלאזמה ?
ואז כמה שנים ל LCD ?
עזוב אותך אחי, טלוויזיה זה בזבוז זמן....![]()
סתם... הכל בהומור,
2. סטרימר......
למען האמת ,מעולם לא היה לי מסך דק..
יש לי כרטיס מסך שתומך HD אם אינני טועה, המחשב אכן די קרוב לטלויזיה, אבל אני רוצה פתרון בלי חוטים..
סליחה על הבורות, אבל מה זה סטרימר?
- טלHD
- גורו

עזוב....דלג על הטכנולוגיה של מסך דק....MRSEL5 כתב:adirbooking כתב:כשהיה CRT חיכית כמה שנים לפלאזמה ?
ואז כמה שנים ל LCD ?
סתם... הכל בהומור,
2. סטרימר......
למען האמת ,מעולם לא היה לי מסך דק..![]()
יש לי כרטיס מסך שתומך HD אם אינני טועה, המחשב אכן די קרוב לטלויזיה, אבל אני רוצה פתרון בלי חוטים..
סליחה על הבורות, אבל מה זה סטרימר?...
הדבר הבא הוא הולגרמה 3D ללא מסך וללא משקפיים.
(אם אתה ממתין כבר עשור מה זה עוד כמה שנים...)
טלHD כתב:MRSEL5 כתב:adirbooking כתב:כשהיה CRT חיכית כמה שנים לפלאזמה ?
ואז כמה שנים ל LCD ?
סתם... הכל בהומור,
2. סטרימר......
למען האמת ,מעולם לא היה לי מסך דק..![]()
סליחה על הבורות, אבל מה זה סטרימר?...
עזוב....דלג על הטכנולוגיה של מסך דק....
הדבר הבא הוא הולגרמה 3D ללא מסך וללא משקפיים.
(אם אתה ממתין כבר עשור מה זה עוד כמה שנים...)...
לא צריך להיסחף, אני ממתין כ-5 שנים.
בקיצור, אין שום הערכת זמן כלשהי?
קונים מסך כשצריך. לא מחכים לו.
OLED כרגע מיוצר בצורה סדירה ע"י SONY מתוך ייעוד לאולפני שידור מקצועיים 24" 26000$
כמה זמן יקח עד שיתגברו על מגבלת עלויות הייצור והגודל? אולי בעוד שלוש שנים ואולי בעוד 10. אין אפשרות לנבא את זה.
OLED כרגע מיוצר בצורה סדירה ע"י SONY מתוך ייעוד לאולפני שידור מקצועיים 24" 26000$
כמה זמן יקח עד שיתגברו על מגבלת עלויות הייצור והגודל? אולי בעוד שלוש שנים ואולי בעוד 10. אין אפשרות לנבא את זה.
טוב הבנתי אותך, אז אני מניח שאני אפסיק לחכות..verborn כתב:קונים מסך כשצריך. לא מחכים לו.
OLED כרגע מיוצר בצורה סדירה ע"י SONY מתוך ייעוד לאולפני שידור מקצועיים 24" 26000$![]()
כמה זמן יקח עד שיתגברו על מגבלת עלויות הייצור והגודל? אולי בעוד שלוש שנים ואולי בעוד 10. אין אפשרות לנבא את זה....
איזה מסכים מומלצים בשבילי?
נ.ב-מה זה סטירמר?
השימושים שלי הם: הרבה צפייה בערוצים 10 ו-2 +צפייה בערוצי הסרטים והסדרות HD של יס+צפייה בסרטי בלו-ריי דרך המחשב,לא מעניין אותי 3D.
נערך לאחרונה על ידי MRSEL5 ב 24/04/2011 16:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
תבדוק את ה- Panasonic TH-P42V20 אולי תצליח לקבל הצעת מחיר של 7000 שקל. בשוק הזה מרוויחים הרבה מאוד כסף. יש לכל סוחר מתח רווחים שהוא יכול להגמיש אותו במידה זו או אחרת.
הגודל שלה מספיק טוב למרחק של 3 מטרים. אני אישית לא מאמין ביחס עלות תועלת להוציא יותר מ-3000 למסך, מכיוון שהנני למוד ניסיון שמה שהכי יקר לא בהכרח מחזיק מעמד הרבה שנים מעבר לסיום האחריות.
הגודל שלה מספיק טוב למרחק של 3 מטרים. אני אישית לא מאמין ביחס עלות תועלת להוציא יותר מ-3000 למסך, מכיוון שהנני למוד ניסיון שמה שהכי יקר לא בהכרח מחזיק מעמד הרבה שנים מעבר לסיום האחריות.
מדוע אתה ממליץ לי דווקא על פלזמה? אני חשבתי יותר בכיוון של FULL LED..verborn כתב:תבדוק את ה- Panasonic TH-P42V20 אולי תצליח לקבל הצעת מחיר של 7000 שקל. בשוק הזה מרוויחים הרבה מאוד כסף. יש לכל סוחר מתח רווחים שהוא יכול להגמיש אותו במידה זו או אחרת.
הגודל שלה מספיק טוב למרחק של 3 מטרים. אני אישית לא מאמין ביחס עלות תועלת להוציא יותר מ-3000 למסך, מכיוון שהנני למוד ניסיון שמה שהכי יקר לא בהכרח מחזיק מעמד הרבה שנים מעבר לסיום האחריות....
אני רוצה את המסך הכי טוב שהכסף שלי יכול לרכוש.
פלזמה לא משתמשת במקור אור אחורי, ולכן היא יכולה להביא את עומק השחור לרמות אופטימליות. ועדיין מציגה זווויות צפייה טובות יותר מכל LCD גם אם יש לו LED. לדעתי כשאפשר לקנות פלזמה, יש טעם לחשוב על LCD רק במקרים שבהם החדר שטוף אור מבחוץ.
הדגם הנ"ל בעל מוד תמונה THX שמכייל את הצבעים לרמה טובה וגם מתאפיין ביחס ניגודיות טוב.
הדגם הנ"ל בעל מוד תמונה THX שמכייל את הצבעים לרמה טובה וגם מתאפיין ביחס ניגודיות טוב.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
סטרימר - או בשמו בעברית - מזרים מדיה.
url]http://www.hometheater.co.il/article1279[/url]
בנוסף :
קיים באתר הנחמד הזה תת-פורום בשם - מזרימי מדיה וסטרימרים, ממליץ לך לעיין שם.
תעיין בלינק הנ"ל בחלקה השני של הכתבה בנוגע לסטרימרים..
אם יהיו עוד שאלות אתה מוזמן לשאול, אני מאמין שעם חיפוש קליל בפורום היכן שאמרתי, תקבל את כל התשובות שחיפשת ורצית לקבל.
בנוגע לטלוויזיה לחדר ? לא הזכרת את מרחק הצפייה, רק שמתי לב שהתעניינת ב-42' האם מרחק הצפייה גדול מ-3 מטר ? קטן ? [אני משער.. ]
בכל מקרה לחדר [סטנדרטי +\-] ובטווח המחיר שהגדרת [3,000 ש"ח] הייתי ממליץ לך על 2 דגמים
1. LG 37 LD460
2 SAMSUNG 37 C530
שתיהם טלוויזיות LCD, אני לא חושב שבמחיר שציינת תוכל למצוא LED שהתפוקה שלה יותר טובה ממה ששני הדגמים הללו יתנו לך..
בנוגע לפלאזמה ? את האמת שלא אשקר, אין לי מושג.. לא התעמקתי ולא בדקתי. אם מישהו יכול להמליץ על פלאזמה בגודל הנ"ל ולהסביר למה היא יותר טובה, אשמח גם לללמוד ולדעת !
מקווה שעזרתי לך בדרך כלשהיא.
url]http://www.hometheater.co.il/article1279[/url]
בנוסף :
קיים באתר הנחמד הזה תת-פורום בשם - מזרימי מדיה וסטרימרים, ממליץ לך לעיין שם.
תעיין בלינק הנ"ל בחלקה השני של הכתבה בנוגע לסטרימרים..
אם יהיו עוד שאלות אתה מוזמן לשאול, אני מאמין שעם חיפוש קליל בפורום היכן שאמרתי, תקבל את כל התשובות שחיפשת ורצית לקבל.
בנוגע לטלוויזיה לחדר ? לא הזכרת את מרחק הצפייה, רק שמתי לב שהתעניינת ב-42' האם מרחק הצפייה גדול מ-3 מטר ? קטן ? [אני משער.. ]
בכל מקרה לחדר [סטנדרטי +\-] ובטווח המחיר שהגדרת [3,000 ש"ח] הייתי ממליץ לך על 2 דגמים
1. LG 37 LD460
2 SAMSUNG 37 C530
שתיהם טלוויזיות LCD, אני לא חושב שבמחיר שציינת תוכל למצוא LED שהתפוקה שלה יותר טובה ממה ששני הדגמים הללו יתנו לך..
בנוגע לפלאזמה ? את האמת שלא אשקר, אין לי מושג.. לא התעמקתי ולא בדקתי. אם מישהו יכול להמליץ על פלאזמה בגודל הנ"ל ולהסביר למה היא יותר טובה, אשמח גם לללמוד ולדעת !
מקווה שעזרתי לך בדרך כלשהיא.