ניגון קבצים ב tvix 6600 דרך הרשת
הסטרימר שלי מחובר עם כבל לרשת הבייתית.
במחשב הבייתי מופעלת תוכנת netshare לשיתוף הקבצים.
סרטים בפורמט mkv אני מצליח לראות ללא בעוות, אבל בניגון ריפים מלאים של בלוריי יש קרטועים.
האם יש דרך לפתור את הבעיה ? היום כל ריפ של בלוריי אני נאלץ להעתיק לדיסק הקשיח שבתוך הסטרימר או לדיסק נייד חיצוני שמחובר עם usb .
במחשב הבייתי מופעלת תוכנת netshare לשיתוף הקבצים.
סרטים בפורמט mkv אני מצליח לראות ללא בעוות, אבל בניגון ריפים מלאים של בלוריי יש קרטועים.
האם יש דרך לפתור את הבעיה ? היום כל ריפ של בלוריי אני נאלץ להעתיק לדיסק הקשיח שבתוך הסטרימר או לדיסק נייד חיצוני שמחובר עם usb .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46382
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יכולות הרשת של סטרימרים מבוססי Realtek אינם טובים דיו עבור ניגון תכנים בקצב נתונים גבוה כמו ריפים של Blu-ray. הפתרון היחידי כיום הוא זה שעלית עליו או שימוש בהתקן זכרון נייד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שלילי.
התיקון לכך צריך להגיע מכיוון חברת Realtek אשר תספק SDK חדש ליצרני הסטרימרים השונים, אשר מודעים לבעיות בסטרימינג של תכנים תובענים כאלו.
התיקון לכך צריך להגיע מכיוון חברת Realtek אשר תספק SDK חדש ליצרני הסטרימרים השונים, אשר מודעים לבעיות בסטרימינג של תכנים תובענים כאלו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

משאלה שאנחנו מחכים שתתגשם כבר מיציאת הסטרימר הראשון מבוסס Realtek לשוק, לפני 18 חודשים.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה לא נכון בדיוק?
זה שאצלך זה עובד, כל הכבוד. יש גם משתמשים שמצליחים להזרים 1080P אלחוטית... זה לא מעיד על הכלל.
סטרימרים מבוססים רילטק מזרימים פחות טוב, בטח כשמדובר על תכנים תובעניים, כפי שהוזכרו פה.
זה שאצלך זה עובד, כל הכבוד. יש גם משתמשים שמצליחים להזרים 1080P אלחוטית... זה לא מעיד על הכלל.
סטרימרים מבוססים רילטק מזרימים פחות טוב, בטח כשמדובר על תכנים תובעניים, כפי שהוזכרו פה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
מה שלא נכון זו הקביעה החד משמעית של זיו, ראה הודעות למעלה.Irus כתב:מה לא נכון בדיוק?
סטרימרים מבוססים רילטק מזרימים פחות טוב, בטח כשמדובר על תכנים תובעניים, כפי שהוזכרו פה....
קאפיש ?
שי
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
יש לי לא מעט ריפים של BD שה 6600 לא מסוגל להזיז ברשת (ויש לי רשת ברזל!) מה שה 6500 וה DUNE כמובן אוכלים בלי מלח,
6600 גרוע ברשת לא יעזור כלום,
הנגן הזה הוא אכזבה אחת גדולה מבחינתי לפחות,
הנגן הזה הוא אכזבה אחת גדולה מבחינתי לפחות,
- Shayosef
- חבר מכור קשה

כנראה שהרשת "ברזל" שלך היא יותר ניר כסףRino כתב:יש לי לא מעט ריפים של BD שה 6600 לא מסוגל להזיז ברשת (ויש לי רשת ברזל!) מה שה 6500 וה DUNE כמובן אוכלים בלי מלח,
הנגן הזה הוא אכזבה אחת גדולה מבחינתי לפחות,...
כל מה שזרקתי על ה QNAP 459 עם סמבה ל S1 רץ כמו נינג'ה !
ועוד משהו, גם אני חושב שהנגן הזה הוא אכזבה ולא אמליץ עליו, בעיקר בגלל הפאץ' בלו קור המעצבן הזה ועוד כמה דברים כמו value for money אבל זה לא נושא הדיון.
שי
- Rino
- חבר מכור קשה

אתה מוזמן לראות מה זה רשת ברזל שמורכבת מציודי סיסקו , אז אל תזלזל במה שאתה לא מכיר,Shayosef כתב:כנראה שהרשת "ברזל" שלך היא יותר ניר כסףRino כתב:יש לי לא מעט ריפים של BD שה 6600 לא מסוגל להזיז ברשת (ויש לי רשת ברזל!) מה שה 6500 וה DUNE כמובן אוכלים בלי מלח,
הנגן הזה הוא אכזבה אחת גדולה מבחינתי לפחות,...![]()
כל מה שזרקתי על ה QNAP 459 עם סמבה ל S1 רץ כמו נינג'ה !
ועוד משהו, גם אני חושב שהנגן הזה הוא אכזבה ולא אמליץ עליו, בעיקר בגלל הפאץ' בלו קור המעצבן הזה ועוד כמה דברים כמו value for money אבל זה לא נושא הדיון....
דבר נוסף, אם אתה מוכן לאתגר , בוא אלי ותעמיס כמה בלוריי,s שגם אם תתאמץ ה 6600 יקרטע אתם,
- Rino
- חבר מכור קשה

מה עובד?Shayosef כתב:זה נאמר בהומור, אל תתרגש![]()
ואתה מוזמן לבוא אלי ופשוט לראות את זה עובד....
איזה סרט? כמה ביטרייט?
אני מדבר על בלוריי,S טובעניים ש REALTEK בגרסא של ה 6600 לא מסוגלים להתמודד וזה ידוע,
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Shayosef,
כל חברות הסטרימרים מבוססות Realtek מודעות לקצב הנתונים הנתמך התקין של המוצרים שלהם וכולן דורשות מ- Realtek פתרון, הם גם הודו בכך בפורומים פנימיים שלהם.
יש ברשת מספר קבצי בדיקה של סצינת הציפורים מ- Planet Earth, אותה סצנה מקודדת כל פעם בקצב נתונים אחר בקפיצות של 5MBps, עד ל- 90Mbps. זוהי בדיקה שאפשר לבצע בקלות ובצורה מהימנה בצורה השוואתית.
כל חברות הסטרימרים מבוססות Realtek מודעות לקצב הנתונים הנתמך התקין של המוצרים שלהם וכולן דורשות מ- Realtek פתרון, הם גם הודו בכך בפורומים פנימיים שלהם.
יש ברשת מספר קבצי בדיקה של סצינת הציפורים מ- Planet Earth, אותה סצנה מקודדת כל פעם בקצב נתונים אחר בקפיצות של 5MBps, עד ל- 90Mbps. זוהי בדיקה שאפשר לבצע בקלות ובצורה מהימנה בצורה השוואתית.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
קצת נסחפתם
אני עם רשת 100
CAT5E
מלא סוויצים ופיצולים
וזה עובד מצוין עם 6600 דרך NAS ודרך מחשב
לעיתים יש גמגום בהתחלה
לא משהו שמונע צפיה.
יש בעיות אחרות כמו ה DELAY בעצירה וה BOOT במקרה של MASTER HD מהרשת.
אני חושב שביצועי הרשת שלו לא רעים בכלל אבל אין ספק שהוא נחות מה DUNE.
בדוק שהמחשב שלך אינו עמוס בזמן הנגינה.
בנוסף דאג שהגדרת כרטיס הרשת שלו היא על 100 HALF DUPLEX
אני עם רשת 100
CAT5E
מלא סוויצים ופיצולים
וזה עובד מצוין עם 6600 דרך NAS ודרך מחשב
לעיתים יש גמגום בהתחלה
לא משהו שמונע צפיה.
יש בעיות אחרות כמו ה DELAY בעצירה וה BOOT במקרה של MASTER HD מהרשת.
אני חושב שביצועי הרשת שלו לא רעים בכלל אבל אין ספק שהוא נחות מה DUNE.
בדוק שהמחשב שלך אינו עמוס בזמן הנגינה.
בנוסף דאג שהגדרת כרטיס הרשת שלו היא על 100 HALF DUPLEX
העם דורש..... כל מיני דברים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

זה ברור לי שביצועי הרשת של ה Realtek לא מזהירים כשמשווים למתחרים אבל פותח השרשור שאל האם זה אפשרי, ואני אומר שכן, כנראה לא את כל הסרטים, אבל מהנסיון שלי בינתיים כל סרט עתיר אפקטים כמו בדוגמאות שצילמתי נוגנו ללא קפיצה אחת גם בסצנות מהירות.ziv_r כתב:Shayosef,
יש ברשת מספר קבצי בדיקה של סצינת הציפורים מ- Planet Earth, אותה סצנה מקודדת כל פעם בקצב נתונים אחר בקפיצות של 5MBps, עד ל- 90Mbps. זוהי בדיקה שאפשר לבצע בקלות ובצורה מהימנה בצורה השוואתית....
שי