בקשת עזרה באבחון קובץ פגום
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
חברים אשמח לעזרתכם,
להלן לינק לקובץ שהסטרימר שלי מתקשה לנגן.
מכיוון שלאחרונה אני נתקל במספר רב של קבצים בעייתיים (אצלי לפחות ) אני רוצה להבין איפה אני טועה במיוחד לאור העובדה שאני לא רואה אנשים אחרים מתלוננים ( מדובר בשחרורים של קבוצות מסודרות וידועות ).
כאשר הקטע הנ"ל מנוגן מהמחשב, חלק מהנגנים מתקשים גם הם לנגנו וחלק אחד מנגנים אותו ללא בעיה ( כנראה עניין של שימוש שונה בקודקים ).
מאוד יכול להיות שהקובץ פגום אבל סטרימרים חדשים יודעים להתמודד עם זה ( לי יש סטרימר ישן ) ויכול להיות שהקובץ תקין לחלוטין אבל מכיל מידע שהסטרימר שלי לא מסוגל לפענח ( זו האופציה היותר מעניינת ).
אשמח אם תריצו את הקובץ המצורף ( דקה ועשר שניות, שוקל כ 220 מגה 1080p/x264 ) ותנסו לעזור לי עם האבחנה ..
תודה
להלן לינק לקובץ שהסטרימר שלי מתקשה לנגן.
מכיוון שלאחרונה אני נתקל במספר רב של קבצים בעייתיים (אצלי לפחות ) אני רוצה להבין איפה אני טועה במיוחד לאור העובדה שאני לא רואה אנשים אחרים מתלוננים ( מדובר בשחרורים של קבוצות מסודרות וידועות ).
כאשר הקטע הנ"ל מנוגן מהמחשב, חלק מהנגנים מתקשים גם הם לנגנו וחלק אחד מנגנים אותו ללא בעיה ( כנראה עניין של שימוש שונה בקודקים ).
מאוד יכול להיות שהקובץ פגום אבל סטרימרים חדשים יודעים להתמודד עם זה ( לי יש סטרימר ישן ) ויכול להיות שהקובץ תקין לחלוטין אבל מכיל מידע שהסטרימר שלי לא מסוגל לפענח ( זו האופציה היותר מעניינת ).
אשמח אם תריצו את הקובץ המצורף ( דקה ועשר שניות, שוקל כ 220 מגה 1080p/x264 ) ותנסו לעזור לי עם האבחנה ..
תודה
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 22/04/2011 14:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מממ..uriler כתב:בדקת את נושא ה Compressed Headers?
http://www.hometheater.co.il/vt126257.% ... 7%99%D7%9C...
הסרט מנגן כולו אבל נתקע תמיד באותו המקום ולכן ממה שידוע לי, זו לא הבעיה ובנוסף המעבד הסטרימר שלי הוא Sigma Designs כך שזה לא אמור להשפיע.
אני אכן רואה שיש שימוש ב Compressed Headers אני אבדוק אצלי שוב בלי, אבל היתי מצפה אם אכן זו הבעיה שהסרט כולו לא ינגן. הדקה הבעייתית היא זו שמצורפת לפוסט שלי כלינק.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מישהו ? בבקשה !!!
עניין של כמה דקות ואתם פותרים לי בעיה ..
עניין של כמה דקות ואתם פותרים לי בעיה ..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבה איש יקר !!!knazi כתב:בתהליכי הורדה אני אבדוק על הA110 והבוקסי בוקס בדקות הקרובות....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

הי,
קודם כל תודה,
לסרט קוראים sanctum והמשמעות שהקובץ רץ חלק בשני סטרימרים אחרים היא שהגיע הזמן להחליף סטרימר .. לא נורא.
תודה
קודם כל תודה,
לסרט קוראים sanctum והמשמעות שהקובץ רץ חלק בשני סטרימרים אחרים היא שהגיע הזמן להחליף סטרימר .. לא נורא.
תודה
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי