סרט ! מתי אתם מצליחים לראות בכלל?
שלום
רציתי לשאול חברי האתר מתי יוצא לכם לראות סרט,
זאת אומרת, באיזה תדירות ?
השאלה שלי נובעת מחזרה מהעבודה, אח"כ משרה שניה ( ילדים)
מתי אפשר לראות סרט בשקט שאף אחד לא יפריע לך,
אני לאחרונה עברתי HTPC למזרים מדיה והחוויה אחרת משהייתה לי בעבר
איך אתם מוצאים את הזמן?
איך אתם מוצאים את הזמן?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
האופציות שלי הן :
חמישי בערב,
שישי בצהריים,
מוצ"ש.
שאר ימות השבוע אין מצב..
חמישי בערב,
שישי בצהריים,
מוצ"ש.
שאר ימות השבוע אין מצב..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
מלבד הזמן הרב שיש להקדיש לסרט באורך מלא זה גם קצת מעייף לצפות בו מתחילתו ועד סופו באופן רצוף.
אנחנו פתרנו את זה באופן די פשוט: אם אנחנו צופים בסרט ולא בפרק של סדרה אנחנו פשוט מפצלים את הצפייה בסרט ל-2 או 3.
אנחנו פתרנו את זה באופן די פשוט: אם אנחנו צופים בסרט ולא בפרק של סדרה אנחנו פשוט מפצלים את הצפייה בסרט ל-2 או 3.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לראות בהמשכים?pixies כתב:מלבד הזמן הרב שיש להקדיש לסרט באורך מלא זה גם קצת מעייף לצפות בו מתחילתו ועד סופו באופן רצוף.
אנחנו פתרנו את זה באופן די פשוט: אם אנחנו צופים בסרט ולא בפרק של סדרה אנחנו פשוט מפצלים את הצפייה בסרט ל-2 או 3....
זה מוריד מחויית הצפייה באופן דרסטי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אתה צוחק נכון ?pixies כתב:מלבד הזמן הרב שיש להקדיש לסרט באורך מלא זה גם קצת מעייף לצפות בו מתחילתו ועד סופו באופן רצוף.
אנחנו פתרנו את זה באופן די פשוט: אם אנחנו צופים בסרט ולא בפרק של סדרה אנחנו פשוט מפצלים את הצפייה בסרט ל-2 או 3....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
זו בדיוק הבעיה
זו הבעיה עיקרית שליfrankym כתב:הבעיה הכי גדולה זה שאי אפשר לפוצץ את הבית וצריך לשמוע בווליום נמוך זה פשע בעיניי...
אחרי שראיתי את הסקירה על הדגם החדש של ימאהה
ואני עם דגם ישן מאוד אבל איכותי שנקנה בזמנו Yamaha DSP-A2 אין לי על מה לי לחשוב לשדרג אם בקושי אני מצליח
לצפות בסרט בווליום סביר.
נכון לחודשים האחרונים שאני מצליח לראות סרט זה ביום שישי בבוקר בסיסיות השעה 9:00
הילדים בגן האישה עובדת אחת לשבועיים בימי שישי.
אין מצב ביום אחר.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
גם אני כמו pixies
משכיבים ילדים לישון ב20:00-20:30 בערך...
ב 21:00 צופים בסרט (בערך פעם-פעמיים בשבוע) ולעיתים (לרוב) מחלקים לשני חלקים (ערב אחרי ערב) .
אם זה פרק בסדרה (בכל זמן אנו צופים רק בסדרה אחת...כרגע זה the event ) אז צופים כמובן בפרק במלואו.
משכיבים ילדים לישון ב20:00-20:30 בערך...
ב 21:00 צופים בסרט (בערך פעם-פעמיים בשבוע) ולעיתים (לרוב) מחלקים לשני חלקים (ערב אחרי ערב) .
אם זה פרק בסדרה (בכל זמן אנו צופים רק בסדרה אחת...כרגע זה the event ) אז צופים כמובן בפרק במלואו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
הכל טמון בניהול זמן וסדר עדיפויות.
הרבה אנשים אומרים שאין להם זמן לראות סרט, אבל רואים TV שעתיים ביום...
הרבה אנשים אומרים שאין להם זמן לראות סרט, אבל רואים TV שעתיים ביום...
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3325
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
וואו...האמת שלא כלכך מובן לי איך אי אפשר להספיק לראות סרט בזמן סביר במלואו. חבל שאף אחד לא נתן באמת הסבר לכך. זה די מעניין.
גם אני עובד עד הערב בערך. משכיבים את הילדים לישון ב19:30-20:00 ויושבים (האשה ואני. אף אחד לא רואה סרט לבד) לראות בכיף סרט. מתחילים בסביבות 21:00 (אחרי עוד כמה סידורים ביתיים) ומסיימים גג ב- 23:00.
בסדרות זה אותו הדבר, אלא שבערב של סדרות אנחנו רואים 3-4 פרקים ברצף.
לראות סרט בשלושה חלקים? אני לא אעשה את זה גם אם ממש לא תהיה לי ברירה.
לגבי הרעש - אז נכון שאנחנו לא משמיעים סרט בווליום מטורף אבל אצלנו חדר ההקרנה נמצא בקומה נפרדת מחדר הילדים ועם דלת. ככה שאין כלכך בעיה של רעש.
גם אני עובד עד הערב בערך. משכיבים את הילדים לישון ב19:30-20:00 ויושבים (האשה ואני. אף אחד לא רואה סרט לבד) לראות בכיף סרט. מתחילים בסביבות 21:00 (אחרי עוד כמה סידורים ביתיים) ומסיימים גג ב- 23:00.
בסדרות זה אותו הדבר, אלא שבערב של סדרות אנחנו רואים 3-4 פרקים ברצף.
לראות סרט בשלושה חלקים? אני לא אעשה את זה גם אם ממש לא תהיה לי ברירה.
לגבי הרעש - אז נכון שאנחנו לא משמיעים סרט בווליום מטורף אבל אצלנו חדר ההקרנה נמצא בקומה נפרדת מחדר הילדים ועם דלת. ככה שאין כלכך בעיה של רעש.
אלי חבוש
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
כשאני חוזר מהלימודים ומרגיש שאני חייב לעשות הפסקה לפני כל המטלות שנתנו לה - סרט/סידרה.
הולך לישון בד"כ עם סידרה ומכוון את הטיימר של הטלוויזיה לכיבוי. לרוב נרדם לקראת סוף הפרק, לפעמים ממשיך לפרק נוסף.
בתקופת מבחנים - תמיד לוקח לעצמי הפסקה בין כל השעות ברצף וצופה באיזה משהו חביב.
סה"כ יוצא לי כמעט בכל יום לצפות בסרט או פרק. לרוב, אם זה לא בגלל צורך לנקות את הראש קצת מהלימודים - על חשבון שעות שינה.
הולך לישון בד"כ עם סידרה ומכוון את הטיימר של הטלוויזיה לכיבוי. לרוב נרדם לקראת סוף הפרק, לפעמים ממשיך לפרק נוסף.
בתקופת מבחנים - תמיד לוקח לעצמי הפסקה בין כל השעות ברצף וצופה באיזה משהו חביב.
סה"כ יוצא לי כמעט בכל יום לצפות בסרט או פרק. לרוב, אם זה לא בגלל צורך לנקות את הראש קצת מהלימודים - על חשבון שעות שינה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מתי שמתחשק אין הגבלה. המגבלה היחידה היא הווליום וזה פונקציה ישירה של מצב הרוח של השכן.bezzat כתב:שלום
איך אתם מוצאים את הזמן?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ממש לא צוחק. לא מבין מה הבעייה לפצל סרט ל-2 או 3 חלקים, ולמה זה הורס את החווייה.Lior_M כתב:אתה צוחק נכון ?pixies כתב:מלבד הזמן הרב שיש להקדיש לסרט באורך מלא זה גם קצת מעייף לצפות בו מתחילתו ועד סופו באופן רצוף.
...
להיפך, זה מוסיף למתח של מה יקרה בהמשך הסרט בצפייה בו למחרת.
אגב, מי שגם לזה לא מצליח למצוא זמן - פשוט תפסיקו לצפות בערוצים 2 ו-10, כולל חדשות! זה בזבוז זמן מיותר מהחיים שלכם... הרי גם ככה תבדקו בבוקר שאחרי זה Ynet או רוטר, לא?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
YES עכשיו עשו "טובה" כשהחריבו את האיכות בערוצי הסרטים שלהם, כך שרוב הצפייה שלי בסרטים היא בבלוריי, רוב הזמן בסופ"ש.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
באמצע שבוע קשה לנו לראות סרטים מכיוון שאישתי נרדמת מוקדם מכיוון שהיא קמה מאוד מוקדם (יוצאת מהבית כשאני רק קם או לפני). ולכן מוצ"ש מוקדש באופן מסורתי לסרטים.
אצלנו זה הולך ככה:
באמצע השבוע לרוב אנחנו רואים סדרות או הקלטות מה-HTPC. מאוד נדיר שאנחנו רואים לייב, וכל סצנת האח-הגדול/הישרדות פשוט עוברים לידינו (כוכב נולד רואים).
כאמור, מוצ"ש שמור לסרטים - אישתי מכינה פיצה ביתית מעולה.... אני מכין את הסרט/תרגום/מקרן. אנחנו מקפידים להשכיב את הילדים לישון בזמן (עד 20:45) או אפילו לפני - תלוי מה קרה במהלך היום.
ואז בערך מ-21:30 מתחילים לראות את הסרט (את הכוכב נולד של מוצ"ש רואים ביום ראשון....)
טיפ: ברגע שתקבעו יום קבוע לסרט (מומלץ בסופ"ש), ותוסיפו לזה איזה מאכל מתאים (פיצה/פופקורן וכו') אז ההתארגנות לסרט הרבה יותר קלה ומהנה.
וגם - "קשה" להירדם תוך כדי אכילה....
אצלנו זה הולך ככה:
באמצע השבוע לרוב אנחנו רואים סדרות או הקלטות מה-HTPC. מאוד נדיר שאנחנו רואים לייב, וכל סצנת האח-הגדול/הישרדות פשוט עוברים לידינו (כוכב נולד רואים).
כאמור, מוצ"ש שמור לסרטים - אישתי מכינה פיצה ביתית מעולה.... אני מכין את הסרט/תרגום/מקרן. אנחנו מקפידים להשכיב את הילדים לישון בזמן (עד 20:45) או אפילו לפני - תלוי מה קרה במהלך היום.
ואז בערך מ-21:30 מתחילים לראות את הסרט (את הכוכב נולד של מוצ"ש רואים ביום ראשון....)
טיפ: ברגע שתקבעו יום קבוע לסרט (מומלץ בסופ"ש), ותוסיפו לזה איזה מאכל מתאים (פיצה/פופקורן וכו') אז ההתארגנות לסרט הרבה יותר קלה ומהנה.
וגם - "קשה" להירדם תוך כדי אכילה....
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab