מחפש מסך "מוזיקלי" לסלון של ההורים
אני יודע שהבקשה הזויה, אבל זה מה יש.
אני מחפש מסך באיזור ה42", עם עדיפות לLCD בגלל מרפסת צדדית בסלון שיתן להורים שלי אפשרות להנות מסאונד סביר (הכל יחסי כן?) ללא צורך בקניית רסיבר ורמקולים.
הם שומעים בד"כ מוזיקה קלאסית והדרישות שלהם ממש נמוכות, אין להם הבחנה בסאונד (שומעים מרדיו דיסק קומפקטי בהווה).
האם יש משהו כזה? הכוונה היא לחבר נגן דיסקים לטלויזיה, ולאפשר שמיעת מוזיקה דרכה כשהיא במצב stand by או לפחות עם מסך כבוי!
תודה וחג שמח
אני מחפש מסך באיזור ה42", עם עדיפות לLCD בגלל מרפסת צדדית בסלון שיתן להורים שלי אפשרות להנות מסאונד סביר (הכל יחסי כן?) ללא צורך בקניית רסיבר ורמקולים.
הם שומעים בד"כ מוזיקה קלאסית והדרישות שלהם ממש נמוכות, אין להם הבחנה בסאונד (שומעים מרדיו דיסק קומפקטי בהווה).
האם יש משהו כזה? הכוונה היא לחבר נגן דיסקים לטלויזיה, ולאפשר שמיעת מוזיקה דרכה כשהיא במצב stand by או לפחות עם מסך כבוי!
תודה וחג שמח
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מעניין... לא רשמת בכל האם הם יראו משהו במסך... או שהוא ישמש אותם למוזיקה בלבדC0rnFlex כתב:אני יודע שהבקשה הזויה, אבל זה מה יש.
תודה וחג שמח...
כל המסכים (יותר נכון הרמקולים של כל המסכים) יודעים לשדר תדרי מיד ומעלה כך שמוזיקה קלאסית אתה תשמע בכל מסך ללא בעיה...
אין דבר כזה (מה שסימנתי באדום אצליך)
נו, כמובן שצריך גם מסך. חשבתי שזה ברור מאליו 
הרעיון הוא לחסוך במקום ולא לשנות את העיצוב יותר מדי.
JEXY- לדעתי אתה טועה, אני דיי בטוח שראיתי פעם מסך שאפשר לכבות לו את התאורה והוא עדיין יעבוד (כדי להעביר סאונד).
גם בקשר למוזיקה אתה טועה, במוזיקה קלאסית יש באס.
אני אחדד את השאלה-
האם מישהו מכיר מסך עם אפשרות לכיבוי התאורה והשארתו דולק ובנוסף שיש לו רמקולים איכותיים יותר מהנורמליים של המסכים? (אפשר בתוספת מחיר)
הרעיון הוא לחסוך במקום ולא לשנות את העיצוב יותר מדי.
JEXY- לדעתי אתה טועה, אני דיי בטוח שראיתי פעם מסך שאפשר לכבות לו את התאורה והוא עדיין יעבוד (כדי להעביר סאונד).
גם בקשר למוזיקה אתה טועה, במוזיקה קלאסית יש באס.
אני אחדד את השאלה-
האם מישהו מכיר מסך עם אפשרות לכיבוי התאורה והשארתו דולק ובנוסף שיש לו רמקולים איכותיים יותר מהנורמליים של המסכים? (אפשר בתוספת מחיר)