אילו Grado הכי טובות לאייפון 4 ?
שלום חברים,
לאחרונה אני החיפושים אחר זוג אוזניות שיתנו מענה אופטימאלי לאייפון 4 (ללא מגבר חיצוני).
יש לי ניסיון עם מספר אוזניות ניידות בעבר, בינהם ה-SR-60 (נפטרו...) וה-Shure E3C הנחמדות שעדיין איתי.
לא ברור מדוע אבל למרות שאני מאוד מעריך אוזניות Shure ואף שקלתי להתקדם ל se530 (שמעולם לא ניסיתי) משהו בזכרון הצליל של ה-Grado לא נותן לי מנוחה וחשבתי לנסות זוג נוסף.
האם למישהו היה נסיון בשידוך הגבר iPhone/iPod מהדגמים העדכניים ללא מגבר חיצוני עם אחד מדגמי ה-Grado :
iGrado
SR-60i
SR-80i
SR-125i
SR-225i
מעבר לכך - לא רלוונטי לתקציב.
החשש הוא מאובדן איכות דווקא בדגמים היקרים משום ההגבר הבינוני של האייפון.
אלטרנטיבות ראויות אחרות יתקבלו בברכה,
חג שמח
גל
לאחרונה אני החיפושים אחר זוג אוזניות שיתנו מענה אופטימאלי לאייפון 4 (ללא מגבר חיצוני).
יש לי ניסיון עם מספר אוזניות ניידות בעבר, בינהם ה-SR-60 (נפטרו...) וה-Shure E3C הנחמדות שעדיין איתי.
לא ברור מדוע אבל למרות שאני מאוד מעריך אוזניות Shure ואף שקלתי להתקדם ל se530 (שמעולם לא ניסיתי) משהו בזכרון הצליל של ה-Grado לא נותן לי מנוחה וחשבתי לנסות זוג נוסף.
האם למישהו היה נסיון בשידוך הגבר iPhone/iPod מהדגמים העדכניים ללא מגבר חיצוני עם אחד מדגמי ה-Grado :
iGrado
SR-60i
SR-80i
SR-125i
SR-225i
מעבר לכך - לא רלוונטי לתקציב.
החשש הוא מאובדן איכות דווקא בדגמים היקרים משום ההגבר הבינוני של האייפון.
אלטרנטיבות ראויות אחרות יתקבלו בברכה,
חג שמח
גל
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ה iGrado הכי "קלות" לדחיפה ותוכננו לנגנים ניידים, אולם יצא לי לעבוד עם ה SR-80 עם האייפון ובהחלט נהניתי, אם כי באוטובוסים ושאר מקומות רועשים היה חסר לי קצת כוח.
ייתכן שבשילוב של Fiio E5 או דומה לו תוכל להנות גם מהדגמים האחרים.
ייתכן שבשילוב של Fiio E5 או דומה לו תוכל להנות גם מהדגמים האחרים.
לי הם עשו בעיה...
באייפון שלי (דגם קודם), האזניות של גרדו - SR60 - חיסלו את שקע האוזניות, פעמיים. הוא תקע מאוד גדול ולא גמיש ולפחות אצלי, זה עשה פשוט נזק. לא יודע איך זה עם דגמים אחרים שלהם. בנוסף, גם שקע הזניות של נגן הסנסה שווק חיים עם אותן האזניות...
אבל, בהסתייגות - אני רצתי עם האייפון והאזניות בערך 700 ק"מ עד שזה קרה כך שאולי בשימוש יומיומי סטנדרטי, בלי הזעזועים ומשיכות הכבל פה ושם - לא תווצר בעיה.
אבל, בהסתייגות - אני רצתי עם האייפון והאזניות בערך 700 ק"מ עד שזה קרה כך שאולי בשימוש יומיומי סטנדרטי, בלי הזעזועים ומשיכות הכבל פה ושם - לא תווצר בעיה.
לכל המתעניינים
הבוקר רכשתי Grado SR-325is, נהדרות כצפויי,
לעניין ההגבר אין לי ספק שחיבור ישיר לאייפון 4 רחוק מלספק את הסחורה
לא זו בלבד - גם חיבור ליציאת Onkyo 805 הניבה צליל רחוק מהפוטנציאל של האוזניות.
לסיכום, מי שמתכנן על האוזניות הנ"ל מוטב שיכין מזומן נוסף למגבר ייעודי (המלצות?)
למי שבכל זאת מעוניין בגוון צליל ה-Grado ללא הגבר נוסף טוב יעשה אם ירכוש SR-60 מהם נהניתי בזמנו עד מאוד בחיבור לכל נגן נייד....
תודה לכל המגיבים
חג שמח
גל
הבוקר רכשתי Grado SR-325is, נהדרות כצפויי,
לעניין ההגבר אין לי ספק שחיבור ישיר לאייפון 4 רחוק מלספק את הסחורה
לא זו בלבד - גם חיבור ליציאת Onkyo 805 הניבה צליל רחוק מהפוטנציאל של האוזניות.
לסיכום, מי שמתכנן על האוזניות הנ"ל מוטב שיכין מזומן נוסף למגבר ייעודי (המלצות?)
למי שבכל זאת מעוניין בגוון צליל ה-Grado ללא הגבר נוסף טוב יעשה אם ירכוש SR-60 מהם נהניתי בזמנו עד מאוד בחיבור לכל נגן נייד....
תודה לכל המגיבים
חג שמח
גל