קליפות של בננה זה טוב לפילוש, אפשר גם לתקן שריטות של דיסקים, עדיף להשתמש בתכשיר יעודי כמו ברסו או סילבו...
אבל שים לב שהתכשירים האלה עלולים להוריד ציפוי כרום וניקל (כמו על הסטימר).
בפורום מגדלי בננות תוהים,מה עושים עם בננה עצמה? מה סתם אוכלים. והם הולכים לתבוע את חברת סנו אל שימוש בצבע צהוב למטלית הפלה. ועם קצת פחות ברצינות , המטלית ה כתוהה האבה מאותו סט מצויינת לניקוי סטימר אחרי הקצפה... לכולם חלומות פז
בעקבות המלצה של כפיר קניתי אותן. לא יאמן מה שהמטלית הצהובה עשתה למכונה, בשילוב עם חומר ניקוי חלונות (כחול).
...
כחבר בפורום הבעלים המוכים לאחר שמותירים גרגירי קפה בכל פינה בשיש חשבתי שפרקטית היה עדיף לייצר מטלית שחורה / חומה כדי שהקפה לא יבלוט ? האם יש לסנו גם בצבעים אחרים ?
[/quote]
כחבר בפורום הבעלים המוכים לאחר שמותירים גרגירי קפה בכל פינה בשיש חשבתי שפרקטית היה עדיף לייצר מטלית שחורה / חומה כדי שהקפה לא יבלוט ? האם יש לסנו גם בצבעים אחרים ?[/quote]
תזמין שיש עם דוגמא של פולי קפה. כמו הבלטות של פעם שלא היו רואים עליהם לכלוך ..
כחבר בפורום הבעלים המוכים לאחר שמותירים גרגירי קפה בכל פינה בשיש חשבתי שפרקטית היה עדיף לייצר מטלית שחורה / חומה כדי שהקפה לא יבלוט ? האם יש לסנו גם בצבעים אחרים ?[/quote]
תזמין שיש עם דוגמא של פולי קפה. כמו הבלטות של פעם שלא היו רואים עליהם לכלוך ..[/quote]
בסבירות גבוהה יותר שזוגתי תזמין שיש עבור המצבה שלי
lior_a כתב:גם בפורום מטליות שאני שותף פעיל מאוד בו, המליצו על המטליות האלה. באמת טובות
...
לא מזמן עברתי לפורום ספוג הקסם, הרבה יותר מעמיק, מעניין איך פספסת אותו ? (לא שמת לב שכבר די נטוש בפורום מטליות, חוצמזה שעוסקים בתחום משתוללים שם חופשי )
lior_a כתב:גם בפורום מטליות שאני שותף פעיל מאוד בו, המליצו על המטליות האלה. באמת טובות
...
לא מזמן עברתי לפורום ספוג הקסם, הרבה יותר מעמיק, מעניין איך פספסת אותו ? (לא שמת לב שכבר די נטוש בפורום מטליות, חוצמזה שעוסקים בתחום משתוללים שם חופשי )
...
לא מכיר אותך וחבל שאנשים כמוך קופצים ישר לספוג הקסם לפני שלמדו עד הסוף על המטליות.
וזה שאתה מכנה את האנשים "עוסק בתחום" מראה שאתה לא ממש בקיא במינוחים של פורום מטליות.
אנחנו מכנים אותם "סמרטוטים". כי הם לא מטליות של ממש...
אז תישאר בפורום הזה ואל תלכלך על פורום מטליות שלי. כי אצלנו כשמישהו מלכלך, חייבים לנקות....
...
...
ועוד משהו. בגלל שפגעת בי אישית אני מרשה לעצמי להחזיר לך:
מה זה "כתב קפה"??
אני מכיר מליון אנשים שכתבו את המילה "קפה". מה ההתלהבות? כאילו אמרת בפעם הראשונה אבא...וואלה יופי.
תראה כמה מילים אני כתבתי רק בפוסט הזה.
יכולים לקרוא לי:
"כתב פוסט"
"כתב כתב"
"כתב פגעת"
וכך הלאה....