תקלת צפייה במערכת ONKYO 508+PHILIPS 8404+MOREL PRIMO

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ezme פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לפני כשבוע וקצת התקנתי מערכת ק.ב - רסיבר onkyo 508 + רמקולים morel primo (sp1) והטלוויזיה שהייתה אצלי כבר היא מתוצרת PHILIPS דגם 8404.

החיבורים הם כדלקמן:
כבל HDMI ממחשב HTPC לרסיבר
כבל HDMI מממיר הוט HD לרסיבר
כבל HDMI מהרסיבר לטלוויזיה
המחשב מוציא את הוידאו והאודיו דרך חיבור ה-HDMI מכרטיס מסך מסוג GEFORCE 240.
הרסיבר מזהה תכנים בפורמט DTS ו-DOLBY בלי בעיות.

לפני שהתקנתי את הרסיבר, המחשב היה מחובר ישירות לטלוויזה והתצוגה והסאונד היו ללא תקלות.

כעת יש לי בעיית צפייה שפשוט לא מאפשרת לי לראות שום תוכן מהמחשב (מהממיר\כבלים אין בעיה) - כל מספר שניות המסך הופך להיות שחור והסאונד נעלם (לפעמים הסאונד ממשיך והמסך משחיר) - וזאת למשך כ-2 שניות וזה חוזר על עצמו כל 20-30 שניות. זה קורה גם כשאין שידור של תוכן - גם בהצגת הדסקטופ\שולחן עבודה.

ניסיתי לחבר את המחשב לרסיבר עם שלושה כבלי HDMI שונים (כנ"ל גם את הטלוויזיה לרסיבר), ניסיתי להחליף את הכניסות לרסיבר ולטלוויזיה, ניסיתי להשתמש בתוכנות שונות למחשב (Media player, power dvd...), ניסיתי לשנות רזולוציות תצוגה, ניסיתי לשנות קצבי רענון של התצוגה, ניסיתי לנתק כל מקור סאונד אחר חוץ מהתוכן, ניסתי לנתק את הממיר של הכבלים מהרסיבר, ניסיתי להוציא תמונה מהמחשב אל הרסיבר בלבד, עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך.. בקיצור ניסיתי כל מה שאני יודע.

יש למישהו רעיון? נתקל בזה?
אשמח לנסות כל פתרון שתציעו, אני פשוט אובד עצות.

תודה רבה!

Saar_m
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

ניסית לחבר הכל כמו פעם לפני שהתקנת את כל התוספות ?

האם הבעיה נותרת או נפתרת ?
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״

ezme פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

הבעיה נפתרת כאשר אני חוזר למצב ללא חיבור למגבר\רסיבר.
ניסיתי גם לאפס את המגבר - אין חדש.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

היה לי משהו דומה עם אונקיו 608 בחיבור DVD - הסיגנל היה יוצא מסינכרון והייתי מקבל מסך שחור בחיבור HDMI דרך הרסיבר.

לצערי אני לא זוכר בדיוק מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה, כי פשוט עברתי סעיף-סעיף על כל הפרמטרים גם בתפריט ה-STUP וגם בתפריט ה-HOME ושיניתי כל מה שחשבתי שיכול להועיל. נראה לי שבסוף זה היה קשור למיפוי סיגנלים של HDMI ב-INPUT, ולביטול Upconversion מאנאלוגי ל-HDMI כברירת מחדל (שזה לא קריטי ב-DVD אם אתה מחבר אותו ישירות ב-HDMI בכל מקרה...) - אני אנסה לשחזר את מה שעשיתי כשאני אגיע הביתה הערב 8O

ezme פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אני ממש אשמח לקבל את הפתרון או כל מה שיכול לעזור..
בדגם ה-508 אין upconversion.

דוגמאות למה שקורה אצלי:

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”