איך אני בוחר טלויזיה חדשה בין אין סוף הדגמים??
שלום לכולם.
אני כבר חודש רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ולא מצליח להגיע להחלטה...
יש כל כך הרבה דגמים שונים ודעות שונות ואני חייב להגיע להחלטה.
אני אנסה לציין את דרישותי מהמסך:
85% - צפייה מהמחשב בתכני FHD מועבר עם כבל HDMI.
10% - WII (ובעתיד WII2)
5% - שידורי יס.
אבקש שני המלצות למסך LCD או LED במחירים של עד 12,000שח בדרישות הבאות:
52-56 אינצ
46-52 אינצ עם 3D וכמובן איכותית יותר על חשבון זה שהיא קטנה יותר.
ושאלה אחרונה.. לפי שיתות בדף הפורום אני רואה שהדגמים החדשים יוצרים בקרוב מאוד.
לדעתכם כבר ניתן להתמקח על מחיר לדגמים הנוכחים או לחכות עוד קצת שהם יצאו ואז להרוויח מירידת המחירים?
תודה רבה!!!!!
אני כבר חודש רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ולא מצליח להגיע להחלטה...
יש כל כך הרבה דגמים שונים ודעות שונות ואני חייב להגיע להחלטה.
אני אנסה לציין את דרישותי מהמסך:
85% - צפייה מהמחשב בתכני FHD מועבר עם כבל HDMI.
10% - WII (ובעתיד WII2)
5% - שידורי יס.
אבקש שני המלצות למסך LCD או LED במחירים של עד 12,000שח בדרישות הבאות:
52-56 אינצ
46-52 אינצ עם 3D וכמובן איכותית יותר על חשבון זה שהיא קטנה יותר.
ושאלה אחרונה.. לפי שיתות בדף הפורום אני רואה שהדגמים החדשים יוצרים בקרוב מאוד.
לדעתכם כבר ניתן להתמקח על מחיר לדגמים הנוכחים או לחכות עוד קצת שהם יצאו ואז להרוויח מירידת המחירים?
תודה רבה!!!!!
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
יש המון אתרי ביקורות, כגון cnet, trustedreviews, hdtvtest וגם מגזינים כתובים (what hi-fi ועוד). ממליץ להסתכל עליהם לפני בחירת מסך. יש גם את הביקורות של עופר מהאתר, שהן מקיפות ביותר.
ועוד טיפ - ממליץ להסתכל גם בפורומים השונים בחו"ל לבדוק אם לדגם הספציפי שבחרת אין בעיות נוספים. כמו שהתגלה למסכים של פנסוניק בשנתיים האחרונות שהשחור דוהה עם הזמן (אבל לא בצורה שמשפיעה דרסטית על האיכות). בביקורות הראשוניות לא ציינו את זה, כיוון שזו בעיה שנבעה משימוש ארוך-טווח.
לגבי ללכת לראות את המסך בעיניים - ממליץ רק בחנויות מתמחות, שכן הסביבה שם דומה לסביבה הביתית, ולא חנות עצומה ומוארת בפלורסנטים.
ועוד טיפ - ממליץ להסתכל גם בפורומים השונים בחו"ל לבדוק אם לדגם הספציפי שבחרת אין בעיות נוספים. כמו שהתגלה למסכים של פנסוניק בשנתיים האחרונות שהשחור דוהה עם הזמן (אבל לא בצורה שמשפיעה דרסטית על האיכות). בביקורות הראשוניות לא ציינו את זה, כיוון שזו בעיה שנבעה משימוש ארוך-טווח.
לגבי ללכת לראות את המסך בעיניים - ממליץ רק בחנויות מתמחות, שכן הסביבה שם דומה לסביבה הביתית, ולא חנות עצומה ומוארת בפלורסנטים.