ירידת מחיר מטורפת לshure se530
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
שימו לב! עם הגעתם של הדגמים החדשים של שור המחירים של הדגמים הישנים פשוט קוצצו!
http://www.giveon.co.il/info.asp?id=114 ... y=355_481_
http://www.giveon.co.il/info.asp?id=114 ... y=355_481_
- MarkK
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
מחיר מעולה לאוזניות מעולות. קניתי את שלי לפני כשנתיים במעל אלפיים שקלים.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
מחיר די מדהים, עדיין ניתן למצוא בחו"ל סביב ה-250$ אבל המחיר הסופי יהיה מעט גבוה יותר וברור שאין מה להשוות מול יבואן רשמי. אני מאוד מרוצה משלי גם אחרי יותר משנתיים אבל מאוד מסקרן אותי לשמוע את ה535, חשבתי שמדובר בשיפור קוסמטי אבל מסתבר שיש retuning גם של הדרייברים ושל הhousing.
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

בהחלט. יש הבדל בין ה530 ל535. אמנם מאוד קטן אבל כן מורגש. אני אישית אהבתי את הse425 יותר משתיהן.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

איפה השווית אותן?
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

לאחי יש את ה530. לפני כמה ימים חברי ללהקה קנה בארה"ב את ה535 
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
מחיר מעולה!
היתרון של ה-535 הוא החיבורים הניתקים בגוף האזניות - שכן SHURE סובלים מקלקולים אחרי כמה שנים בנקודה הזו.
עד כמה שאני יודע, מבחינת סאונד לא אמור להיות הבדל בין ה-530 ל-535...
היתרון של ה-535 הוא החיבורים הניתקים בגוף האזניות - שכן SHURE סובלים מקלקולים אחרי כמה שנים בנקודה הזו.
עד כמה שאני יודע, מבחינת סאונד לא אמור להיות הבדל בין ה-530 ל-535...
- Ilyan
-
- חבר ותיק

עופר, גם אני חשהתי כך אבל בסקירה האחרונה של Playback (אני ממש לא לוקח את מה שכתוב כרפרנס אבל זה נותן אינדקציה כלשהיא):
http://www.avguide.com/buyers-guide/the ... r-monitors
נאמר שישנו שיפור מורגש בטווח הדינאמי בשתי הקצוות וגם תוספת של פירוט, בין אם כתוצאה של שיפור הדרייברים/הקרוסאובר/החלל האקוסטי.
http://www.avguide.com/buyers-guide/the ... r-monitors
נאמר שישנו שיפור מורגש בטווח הדינאמי בשתי הקצוות וגם תוספת של פירוט, בין אם כתוצאה של שיפור הדרייברים/הקרוסאובר/החלל האקוסטי.
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

אני שמעתי. לא הצלחתי כל כך להגיד אם ה535 נשמעות טוב יותר אבל כן יש הבדל בסאונד.oferlaor כתב:מחיר מעולה!
עד כמה שאני יודע, מבחינת סאונד לא אמור להיות הבדל בין ה-530 ל-535......
- ballcall2
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
לא כזה מציאה- ניתן למצוא אותן ב-ebay בסביבות ה-200$ כולל משלוח, כך שגם אחרי המיסים זה ייצא יותר זול.
שאלה: מישהו השווה פה בפורום את הse530 ל-earsonics sm3 או westone 4?
שאלה: מישהו השווה פה בפורום את הse530 ל-earsonics sm3 או westone 4?
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

בארץ זו בהחלט מציאה ועוד מיבואן רשמי. להזכיר לך כמה הם עלו לפני זה?
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 587
חברים,
אני מעוניין לקנות את ה- se530 המחיר טוב, גם בהשוואה לייבוא מחו"ל.
הדבר שאני מאוד נרתע ממנו זה הסיפורים על הכבל שעם הזמן נקרע בקלות. האם באמת אי אפשר לשרוד עם האוזניות הללו כמה שנים טובות ?
הדבר שאני מאוד נרתע ממנו זה הסיפורים על הכבל שעם הזמן נקרע בקלות. האם באמת אי אפשר לשרוד עם האוזניות הללו כמה שנים טובות ?
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

שמע. לי יש se102 כבר שנתיים וחצי ושום דבר לא קרה להם. הכבל הוא בדיוק אותו כבל כמו ב530. ואני נותן המלצה לכל מי שיש לו אוזניות מהסדרה הזו:
למרוח מידי פעם טיפה טיפה של וזלין על הכבל, זה שומר עליו. וזה בדיוק הסיפור איתו, זה לא שהוא נקרע בקלות כי הוא כן עבה ואיכותי, זה פשוט מין התבלות כזאת.
מצד שני יש פה בעייתיות קלה. ה530 אלה לא ה102 ומאוד מלחיץ שיקרע כבל באוזניות כאלה יקרות.
או שאולי פשוט תחסוך ל535
או שתלך על ה425 שאני אישית אהבתי את הסאונד שלהם יותר.
למרוח מידי פעם טיפה טיפה של וזלין על הכבל, זה שומר עליו. וזה בדיוק הסיפור איתו, זה לא שהוא נקרע בקלות כי הוא כן עבה ואיכותי, זה פשוט מין התבלות כזאת.
מצד שני יש פה בעייתיות קלה. ה530 אלה לא ה102 ומאוד מלחיץ שיקרע כבל באוזניות כאלה יקרות.
או שאולי פשוט תחסוך ל535
או שתלך על ה425 שאני אישית אהבתי את הסאונד שלהם יותר.
- galweb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
לחבר טוב התפרקה אוזנייה אחרי פחות משנתיים, קצת תסכל אותו בהתחשב למחיר ששילם.
יש לציין שהוא השתמש בהן לפחות 3 פעמים בשבוע לריצות שדה.
יש לציין שהוא השתמש בהן לפחות 3 פעמים בשבוע לריצות שדה.
- MarkK
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
אני משתמש באוזניות בעיקר לריצה מעל לשנתיים, והן בסדר גמור. מה שכן, אחרי כל ריצה אני לוקח מגבת נייר, מרטיב קלות כדי שתהיה לחה, ומנגב ביסודיות את האוזנית ובעיקר את הכבלים מהזעה והמליחות. גם מריחה בסוג של ווזלין או סיליקון מיוחד (אני משתמש בסיליקון יעודי לחלקי גומי של ציוד צלילה) אחת למספר חדשים יאריכו את חיי הכבל.liam כתב:חברים,
הדבר שאני מאוד נרתע ממנו זה הסיפורים על הכבל שעם הזמן נקרע בקלות. האם באמת אי אפשר לשרוד עם האוזניות הללו כמה שנים טובות ?...
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

בהתחלה אני לא רציתי להוציא סכום כזה על האוזניות כרגע, אך נתקלתי בשירשור הזה, והמחיר אומנם עדיין יקר בהשוואה למחיר בחו"ל, אך בהתחשב בזה שיש עלות משלוח ומע"מ, זה יוצא אותו מחיר ואפילו זול יותר.
חשבתי גם על ה- Sennheiser IE8 ועל ה- Westone 3/4, אך ל- IE8 אין השתקת רעשים טובה, וה- Westone עולות כמו ה- se535 ושתיהן מושכות לי את התקציב יותר מידי למעלה (בהתחשב שהמחיר הבסיסי כולל משלוח הוא כ- 1600ש"ח ואם יהיה עליהם מע"מ, הגענו כבר לכ- 1900ש"ח).
האם יש אחריות לבעיית הכבל ?
חשבתי גם על ה- Sennheiser IE8 ועל ה- Westone 3/4, אך ל- IE8 אין השתקת רעשים טובה, וה- Westone עולות כמו ה- se535 ושתיהן מושכות לי את התקציב יותר מידי למעלה (בהתחשב שהמחיר הבסיסי כולל משלוח הוא כ- 1600ש"ח ואם יהיה עליהם מע"מ, הגענו כבר לכ- 1900ש"ח).
האם יש אחריות לבעיית הכבל ?
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

אם אני זוכר נכון מישהו פה אמר פעם שנקרע לו הכבל ותיקנו בלי בעיה.
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

קראתי עכשיו במספר מקומות, שב- 2008 Shure הוציאה את ה- es530 עם כבל חדש שלא סובל מהתופעה הזו, מישהו יודע מאיזה שנת ייצור האוזניות שגבעון מוכרים ?
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

לא יודע אבל אני מניח שאת החדש יותר. הכי פשוט זה להתקשר לגבעון ולשאול.
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

זה מה שאני אעשה אחרי החג