התייעצות לגבי רכישת מכשיר בארה"ב לרשת פלאפון
היי,
אני מחפש מכשיר לידידה שנוסעת לארה"ב ורוצה לבצע הזמנה למיקום בניו יורק בכדי שתוכל לקחת אותה כשתגיע..
התקציב - באזור ה2500
-חשוב שיוכל לעבוד ברשת פלאפון
-שיהיה מהיר ושתהיה לו מצלמה טובה
-מסך עד 4 אינץ באיכות טובה
-שיהיה מכשיר מהיר (ולא כמו הSGS שצריך "לעבוד" עליו בכדי לשפר את מהירותו)
הסתכלתי על הhtc sensation ועל הhtc evo3d אך לא ברור לי אם הם עובדים ברשת פלאפון בוודאות...
בכל מקרה אשמח לעוד המלצות...
בכל מקרה אם יש גם המלצות לגבי מקום אמין ומהיר שניתן להזמין בתוך ארה"ב לניו יורק..
אני מחפש מכשיר לידידה שנוסעת לארה"ב ורוצה לבצע הזמנה למיקום בניו יורק בכדי שתוכל לקחת אותה כשתגיע..
התקציב - באזור ה2500
-חשוב שיוכל לעבוד ברשת פלאפון
-שיהיה מהיר ושתהיה לו מצלמה טובה
-מסך עד 4 אינץ באיכות טובה
-שיהיה מכשיר מהיר (ולא כמו הSGS שצריך "לעבוד" עליו בכדי לשפר את מהירותו)
הסתכלתי על הhtc sensation ועל הhtc evo3d אך לא ברור לי אם הם עובדים ברשת פלאפון בוודאות...
בכל מקרה אשמח לעוד המלצות...
בכל מקרה אם יש גם המלצות לגבי מקום אמין ומהיר שניתן להזמין בתוך ארה"ב לניו יורק..
תומר
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בשביל רשת פלאפון יש את הT mobile G2X ,שהוא בעצם הOptimus 2X שהוא מכשיר לא רע בכלל ,עם Tegra 2 , מסך לא רע וגם אנדרואיד סטוק .
הEVO3D והhtc sensation לא יצאו עדיין ,חוץ מזה שכרגע הגירסה היחידה של הEvo 3D היא גירסת CDMA שלא מתאימה לארץ .בנוסף הhtc sensation לא מתאים לרשת פלאפון בגלל חוסר בתמיכה בתדר 850 ב3G
הEVO3D והhtc sensation לא יצאו עדיין ,חוץ מזה שכרגע הגירסה היחידה של הEvo 3D היא גירסת CDMA שלא מתאימה לארץ .בנוסף הhtc sensation לא מתאים לרשת פלאפון בגלל חוסר בתמיכה בתדר 850 ב3G
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
גם אני ממליץ לך לבחון את מכשיר ה G2X של LG לרשת T-Mobile. מעבר למפרט המרשים שלו, הוא גם מריץ גם גירסת סטוק רשמית של אנדרואיד (בלי כל ממשקי ה UI של היצרניות מעל) דבר שיאפשר הרבה מאוד משחקים על המכשיר הזה. בנוסף לכך, סינוג'ן עצמו (יצרן הרומים הכי מפורסם לאנדרואיד בשם סטיב קוניגן) הודיע שזה המכשיר הראשי הבא שלו. זה אומר שהרבה גרסאות מקוסטמות מעולות יהיו למכשיר הספציפי הזה.
אגב, אתמול (ה 20 לחודש) המכשיר היה צריך להגיע לחנויות בארה"ב. המחיר שלא ללא חוזה על פי T-Mobile הוא 499$. אני רק לא בטוח שתצליח להשיג בימים אלה בחנויות
אגב, אתמול (ה 20 לחודש) המכשיר היה צריך להגיע לחנויות בארה"ב. המחיר שלא ללא חוזה על פי T-Mobile הוא 499$. אני רק לא בטוח שתצליח להשיג בימים אלה בחנויות
osherov כתב:גם אני ממליץ לך לבחון את מכשיר ה G2X של LG לרשת T-Mobile. מעבר למפרט המרשים שלו, הוא גם מריץ גם גירסת סטוק רשמית של אנדרואיד (בלי כל ממשקי ה UI של היצרניות מעל) דבר שיאפשר הרבה מאוד משחקים על המכשיר הזה. בנוסף לכך, סינוג'ן עצמו (יצרן הרומים הכי מפורסם לאנדרואיד בשם סטיב קוניגן) הודיע שזה המכשיר הראשי הבא שלו. זה אומר שהרבה גרסאות מקוסטמות מעולות יהיו למכשיר הספציפי הזה.
אגב, אתמול (ה 20 לחודש) המכשיר היה צריך להגיע לחנויות בארה"ב. המחיר שלא ללא חוזה על פי T-Mobile הוא 499$. אני רק לא בטוח שתצליח להשיג בימים אלה בחנויות...
זה המכשיר ?? -
http://www.cellhut.com/LG-Optimus-2X-Un ... 30268.html
וד"א מה עם המוטורולה אסטריקס 4G??
תומר
כן זה המכשיר. תמיד תבדוק שיש תמיכה לדגם שאתה רוצה לקנות בתדר דור 3 של 850Mhz. זה יהיה רשום בסגנון כזה:
3G Network : HSDPA /850 שים לב לא להתבלבל בתמיכה בתדר 850Mhz על דור 2 (על רשת GSM)
וכן גם ה Atrix של מוטרולה יתאים לרשת פלאפון
יש לך כאן מידע נוסף על המכשירים האלה:
http://www.hometheater.co.il/vt139199.% ... 7%99%D7%93
3G Network : HSDPA /850 שים לב לא להתבלבל בתמיכה בתדר 850Mhz על דור 2 (על רשת GSM)
http://www.hometheater.co.il/vt139199.% ... 7%99%D7%93
באתר הזה שאני רשמתי יש את גרסת ה2x האם זה אותו דבר בדיוק???osherov כתב:כן זה המכשיר. תמיד תבדוק שיש תמיכה לדגם שאתה רוצה לקנות בתדר דור 3 של 850Mhz. זה יהיה רשום בסגנון כזה:
http://www.hometheater.co.il/vt139199.% ... 7%99%D7%93...
האם ידוע מאיפה אפשר לקנות /להזמין בארצות הברית את המכשיר המתאים?
תומר
אכן הAtrix והG2X הם שתי הבחירות המתבקשות:
לAtrix יש מסך ברזולוציה גבוהה יותר, יותר זכרון פנימי (16GB לעומת 8GB), יותר זכרון RAM והוא קל יותר וקטן יותר למרות שלשניהם מסך 4 אינץ'
לG2X יש מצלמה טובה בהרבה והוא מסוגל לצלם וידאו 1080p כבר היום לעומת האטריקס שאמור לקבל את היכולת בשדרוג תוכנה עתידי.
מחיר האטריקס בeBay הוא בסביבות 520$, משתלם לדעתי...
לAtrix יש מסך ברזולוציה גבוהה יותר, יותר זכרון פנימי (16GB לעומת 8GB), יותר זכרון RAM והוא קל יותר וקטן יותר למרות שלשניהם מסך 4 אינץ'
לG2X יש מצלמה טובה בהרבה והוא מסוגל לצלם וידאו 1080p כבר היום לעומת האטריקס שאמור לקבל את היכולת בשדרוג תוכנה עתידי.
מחיר האטריקס בeBay הוא בסביבות 520$, משתלם לדעתי...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

מצד שני לG2x יש מסך טוב יותר, והBootloader שלו לא נעול כמו בATRIX וכרגע, הביצועים של המכשיר יותר טובים .. הא ואין את הMOTOBLUR .. ככה שזה אנדרואיד נקי ,ועד כמה שאני זוכר הוא תומך בHSUPA לעומת הATRIX .
אוקי הוחלט לקנות את הG2X,
יכולים לעזור במציאת חנות??
משלוח לניו יורק,
וד"א איך הולך העניין עם המיסים? מכשירי סלולר חייבים במיסים? אם מצהירים כמה משלמים? אם לא מצהירים ונתפסים כמה משלמים??
אני פשוט רוצה לכסות בשביל הידידה את כל המצבים האפשריים..
יכולים לעזור במציאת חנות??
משלוח לניו יורק,
וד"א איך הולך העניין עם המיסים? מכשירי סלולר חייבים במיסים? אם מצהירים כמה משלמים? אם לא מצהירים ונתפסים כמה משלמים??
אני פשוט רוצה לכסות בשביל הידידה את כל המצבים האפשריים..
תומר
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

מכס על מכשירים סלולאריים הוא 30 או 32 אחוז 
וקח בחשבון שאתה חייב לקנות את הT mobile G2x ,כי לפי מה שראיתי לדגם העולמי שהוא הOptimus 2x אין תמיכה בתדר ה850 .
וקח בחשבון שאתה חייב לקנות את הT mobile G2x ,כי לפי מה שראיתי לדגם העולמי שהוא הOptimus 2x אין תמיכה בתדר ה850 .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 21/04/2011 13:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
tomerhd,
אתה אומר לידידה לפתוח את המכשיר מהקופסאות שלו ולהפעיל אותו אחרי שהיא מכניסה את פרטי הג'ימייל שלך (אני הייתי נותן לה אפילו סים להכניס למכשיר). אני הייתי אומר לה שאפילו תצלם כמה תמונות...סתאם ככה בשביל הכיף שיהיה בפנים משהו. עם זה לא תהיה לה שום בעייה להיכנס לארץ הקודש בדרך הצלולה והירוקה (שתשמור את הקבלות\הוראות והשטויות שיש בתוך הקופסה)
אתה אומר לידידה לפתוח את המכשיר מהקופסאות שלו ולהפעיל אותו אחרי שהיא מכניסה את פרטי הג'ימייל שלך (אני הייתי נותן לה אפילו סים להכניס למכשיר). אני הייתי אומר לה שאפילו תצלם כמה תמונות...סתאם ככה בשביל הכיף שיהיה בפנים משהו. עם זה לא תהיה לה שום בעייה להיכנס לארץ הקודש בדרך הצלולה והירוקה (שתשמור את הקבלות\הוראות והשטויות שיש בתוך הקופסה)
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בדיוק הזמנתי את האטריקס..
בדיוק היום הגיע המכשיר ליעדו בניו יורק .. עברתי בדיוק את אותן השוואות - האמת שלא הייתי בטוח שהLG תומך ברשת פלאפון גם כמו האטריקס אז טוב לדעת את זה.
נמשכתי יותר לכיוון של התושבות של האטריקס והגודל שלו - ב LG למרות שהוא גם 4 אינץ' הוא יותר ארוך בהרבה מהאטריקס ויותר כבד..
וגם לפי מה שהבנתי המסך ב OPTIMUS 2X הוא לא הנובה המהולל שקיים ב BLACK
אחרי הכל האטריקס נקנה במחיר סביר מאוד ובחלון הזמן שהיה לי הוא היה הבחירה הכי מתבקשת..
מקסימום בחלון הבא נחליף שוב (אוי זה אף פעם לא נגמר
)
אני ממש מקווה שהקהילה תמשיך לגדול באטריקס והבוטלואדר ייפרץ
ה LG מקבל את CM יא אללה...
נמשכתי יותר לכיוון של התושבות של האטריקס והגודל שלו - ב LG למרות שהוא גם 4 אינץ' הוא יותר ארוך בהרבה מהאטריקס ויותר כבד..
וגם לפי מה שהבנתי המסך ב OPTIMUS 2X הוא לא הנובה המהולל שקיים ב BLACK
אחרי הכל האטריקס נקנה במחיר סביר מאוד ובחלון הזמן שהיה לי הוא היה הבחירה הכי מתבקשת..
מקסימום בחלון הבא נחליף שוב (אוי זה אף פעם לא נגמר
אני ממש מקווה שהקהילה תמשיך לגדול באטריקס והבוטלואדר ייפרץ
ה LG מקבל את CM יא אללה...
Why so serious?
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

osherov כתב:
גם אני ממליץ לך לבחון את מכשיר ה G2X של LG לרשת T-Mobile. מעבר למפרט המרשים שלו, הוא גם מריץ גם גירסת סטוק רשמית של אנדרואיד (בלי כל ממשקי ה UI של היצרניות מעל) דבר שיאפשר הרבה מאוד משחקים על המכשיר הזה. בנוסף לכך, סינוג'ן עצמו (יצרן הרומים הכי מפורסם לאנדרואיד בשם סטיב קוניגן) הודיע שזה המכשיר הראשי הבא שלו. זה אומר שהרבה גרסאות מקוסטמות מעולות יהיו למכשיר הספציפי הזה.
אני לא רואה באתר של T-MOBILE את ה 2X
אני לא רואה באתר של T-MOBILE את ה 2X
Why so serious?
tamirushb20,
אתה לא רואה כי ברשת T-Mobile המכשיר נקרא שם G2x. הנה הקישר:
http://www.t-mobile.com/shop/Phones/cel ... ith-Google
אל תתבאס כי האטריקס הוא מכשיר מעולה. החיסרון האמיתי היחיד של המכשיר הזה (שמשפיע רק על חלק מהאנשים) הוא שה- Bootloader שלו סגור ע"י מוטורולה. נקווה שאולי בעתיד הם יאפשרו פתיחה שלו
אגב, אתה צודק. ה 2X של LG לא מכיל את מסך ה NOVA המוהלל של דגם ה Black שלהם
אתה לא רואה כי ברשת T-Mobile המכשיר נקרא שם G2x. הנה הקישר:
http://www.t-mobile.com/shop/Phones/cel ... ith-Google
אל תתבאס כי האטריקס הוא מכשיר מעולה. החיסרון האמיתי היחיד של המכשיר הזה (שמשפיע רק על חלק מהאנשים) הוא שה- Bootloader שלו סגור ע"י מוטורולה. נקווה שאולי בעתיד הם יאפשרו פתיחה שלו
אגב, אתה צודק. ה 2X של LG לא מכיל את מסך ה NOVA המוהלל של דגם ה Black שלהם
- tamirushb20
-
- חבר פעיל מאוד

כן לחלק מהאנשים פה.. בתור בעלים גאים של נקסוס 1 עד לפני כחודשיים - הייתי נהנה מכל הטוויקים והקיסטומים האינסופיים שיצאו כל יומייםosherov כתב:tamirushb20,
...
נראה אולי בזכות זה שהבוטלואדר נעול אני אשקיע יותר זמן בדבר אחרים (כמו למשל בחברה שמייבאת אותו
Why so serious?