C450 vs C550
לאחר חיפושים ברשת הגעתי למסקנה כי ההבדל בין 2 מסכים אלו הוא שה-550 הוא HD ותו לא.
צודק עד לכאן?
האם שווה את ההפרש בקניה בהתחשב בעובדה שאין לי צורך בשידורי 1080? כל תכני ה-HD שלי הם 720P ולא נראה לי כי אי פעם אמשיך לכיוון ה-1080.
מס' הפעמים שרציתי לצפות בתוכן 1080 נספר על יד אחת מה גם שהבנתי שאין הבדל משמעותי נראה לעין (?).
שיקול נוסף הוא שידורי ה-SD אשר ייראו טוב יותר ב-450.
עצת יודעי דבר?
צודק עד לכאן?
האם שווה את ההפרש בקניה בהתחשב בעובדה שאין לי צורך בשידורי 1080? כל תכני ה-HD שלי הם 720P ולא נראה לי כי אי פעם אמשיך לכיוון ה-1080.
מס' הפעמים שרציתי לצפות בתוכן 1080 נספר על יד אחת מה גם שהבנתי שאין הבדל משמעותי נראה לעין (?).
שיקול נוסף הוא שידורי ה-SD אשר ייראו טוב יותר ב-450.
עצת יודעי דבר?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מסכים איתך, בעיקר בכל הנוגע לשידורי SD (מה גם שאפילו תוכן ה HD שמשודר ב YES ו HOT לא מתקרב ל 720). לומר את האמת - יש אפילו תכני HD (שידורי טלויזיה) שנראים יותר טוב על מסך ה HDR שלי מאשר על ה C550...
לגבי ההבדל בין 720 ל 1080 (ב MKV) - יש הבדל, בעיקר תלוי במרחק צפיה ובסוג הסרט (אקשן לעומת דרמה) אבל אני נוטה להסכים איתך שזה לא ממש בולט...
אבל, וזה אבל גדול - תבדוק טוב ש ל 450 יש את אותו מנגנון נוגד השתקפות כמו זה שב 550
לגבי ההבדל בין 720 ל 1080 (ב MKV) - יש הבדל, בעיקר תלוי במרחק צפיה ובסוג הסרט (אקשן לעומת דרמה) אבל אני נוטה להסכים איתך שזה לא ממש בולט...
אבל, וזה אבל גדול - תבדוק טוב ש ל 450 יש את אותו מנגנון נוגד השתקפות כמו זה שב 550
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא יודע לענות לך כי זו הפלזמה הראשונה שלי... לפי מה שאני מבין, השתקפויות נפוצות בפלזמות (בעיקר ברמות המחירים האלו) אבל ב C550 זה לא ממש מורגש. זה גם מאד תלוי בתנאי הצפיה שלך (חדר מואר וכו)
לדעתי לשני הדגמים יש את אותו פילטר אבל תבדוק...
לדעתי לשני הדגמים יש את אותו פילטר אבל תבדוק...