שאלה לגבי ערוץ RAI1 בהוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.

אני פונה בשם חמתי שמתלוננת על תופעה מוזרה. חמתי מנויה לערוצי הוט, בחבילה שלה יש גם שידורים של הערוץ האיטלקי RAI 1 , מאתמול בשעה 2130 וגם כולל היום הערוץ מפסיק את שידורו בשעה הזאת ורואים במקום שידור שקופית של הוט ללא כל הסבר !!

שפנתה לשירות לקוחות של הוט , השיבו שמותר להם להפסיק שידור .

לפני כחודש הייתה אותה תופעה שלחו טכנאי שאמר שהגיע לחינם ואין תקלה לאחר מכן השידורים חזרו לסידרם עד אתמול בערב.

האם גם אתם נתקלתם בתופעה כזאת ?

האם זה מותר להם כך להפסיק שידור ? למעשה הצפייה העיקרית של חמתי בערוץ היא משעות הערב . אני רואה בכך חוצפה ..

מה עליה לעשות ??

אודה לכולם על תשובתכם.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #2 

בדרך כלל שמחשיכים ערוצים מדובר בזכויות שידור של שידורי ספורט.
יש ערוצים ישראליים שמחזיקים בזכויות שידור והוט או יס חייבים להחשיך את הערוצים.
אלעד

eyk77 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

Elad8 כתב:בדרך כלל שמחשיכים ערוצים מדובר בזכויות שידור של שידורי ספורט.
יש ערוצים ישראליים שמחזיקים בזכויות שידור והוט או יס חייבים להחשיך את הערוצים.
...
ELAD8 תודה על התגובה . ככה"נ שאתה צודק , בבדיקה שעשיתי גם אתמול וגם היום שודרו משחקי חצי הגמר בערוץ ולכן הוא הוחשך. אבל זה עדיין לא מסביר מדוע שירות לקוחות לא יודע מה הסיבה?? מדוע עונים תשובה מטומטת בסגנון "מותר לנו" בלי שום הסבר נוסף..

למה אני צריך לעשות חיפוש בפורום בשביל לקבל תשובות ???

זה רק מראה על חוסר רצינות,זלזול ,חוסר אכפתיות , וחוסר מקצוענות של אלה שנותנים תשובות !!! :evil:

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

זה ערוץ מוזר ,כל יום יש הפסקות ,חוץ מזה למה אין בפס מידע את שם התוכנית .

האם הערוץ הזה משודר גם ב YES,מה כתוב לכם לכם בלוגו של הערוץ האיטלקי.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #5 

ב-yes משודר ערוץ בשם Rai Italia, שאני חושב שהוא RAI1, אבל למה אתה מתכוון מה כתוב בלוגו?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #6 

Mistoffelees כתב:ב-yes משודר ערוץ בשם Rai Italia, שאני חושב שהוא RAI1, אבל למה אתה מתכוון מה כתוב בלוגו?
...
רשום בלוגו שמופיע בערוץ RAI 1 ?

אני מציע לצפוי הוט ללחוץ על מנת שהערוץ הזה יופיע בכל האזורים.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #7 

יש לנו הוט והערוץ האיטלקי הוא Canale 5 , האם באיזורים שונים משודר ערוץ איטלקי שונה?

בכל מקרה, גם ערוץ 5 מוחשך, הוט קולטת את הערוצים מהוטבירד ויש תכניות שמוחשכות על מנת שלא יקלטו בכל אירופה. על מנת לקלוט את הערוצים המלאים בלי הפסקות בשידור צריך ממיר Tivu Sat , של החבילה האיטלקית החינמית בלווין.

pop_up
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

למי שמעונין לצפות בערוצים איטלקיים וחינם אני ממליץ לרוץ להתקין צלחת פרטית ולהתחיל להנות מהמבחר.
אם הולכים על התקנה פשוטה עם לווין הוטבירד בלבד וממיר יחיד אז ההשקעה הראשונית גם לא גדולה כל כך.
רשימת הערוצים הפתוחים באיטלקית:
http://www.lyngsat.com/freetv/Italy.html

הלוואי והייתי דובר איטלקית...
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #9 

pop_up כתב:למי שמעונין לצפות בערוצים איטלקיים וחינם אני ממליץ לרוץ להתקין צלחת פרטית ולהתחיל להנות מהמבחר.
אם הולכים על התקנה פשוטה עם לווין הוטבירד בלבד וממיר יחיד אז ההשקעה הראשונית גם לא גדולה כל כך.
רשימת הערוצים הפתוחים באיטלקית:
http://www.lyngsat.com/freetv/Italy.html

הלוואי והייתי דובר איטלקית...
...
זה לא בדיוק פותר את הבעיה, גם בהוטבירד חלק מהערוצים מוחשכים. צריך ממיר של tivu sat ואז קולטים חינם בלי הפרעות.

עלי_שביט
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 250
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #10 

לכל מי שלא ממש יודע : כל הערוצים הללו משודרים בישראל בדרך כלל מבלי שיס או הוט קבלו אי פעם רשיון רשמי להפיץ את שידוריהם וזאת מסיבה ברורה שלערוצים אין כלל את הסמכות להעניק היתרים כאלה. מדובר במספר לא קטן של ערוצים שהחברות פשוט "שואבות" מהלווין בדיוק כמו כל אחד שיש לו צלחת פרטית .
בזמנו ערוצים מסוימים ניסו להתנגד לתופעה אבל בסופו של דבר פשוט ויתרו על הרעיון להכנס להליכים משפטיים מכיוון שישראל לא מספיק חשובה והם לא ממש היו מעוניינים להצפין את שידוריהם מכיוון שהם משמשים להפצה למי שלא מסוגל לקלוט את השידורים באנטנה קרקעית או מטעמי "יוקרה" בינלאומיים, הנחלת תרבות וכדומה.
פרט לכך התירוץ של החברות הישראליות הוא ש"אם השידור חופשי בלווין אז זה חופשי לכל". יש רק בעיה אחת בטענה הזו והיא : הן מוכרות את הערוצים האלה בכסף טובבזמן שהן לוקחות בעצמן בחינם מהלווין....
לעומת זאת, עם ערוצים מובילים כמו BBC , CNN וכדומה החברות לא מתחכמות ומשלמות כמו ילד טוב על כל מנוי.
זו הסיבה, שערוצי לווין מסוימים נעלמו במשך השנים מרשימות הוט ויס ברגע שהחברות החליטו שזה מתחיל לעלות להן "יותר מדי" וכמובן שלכל סילוק על ערוץ היה תירוץ מתאים ( פרט למסקרים בודדים בהם הערוצים פשוט הפסיקו לפעול כמו NBC EUROPE בזמנו).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”