יומני היקר שלום
-
lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
יומני שלום
זה כבר 28 שנה שלא יצא לי לכתוב לך. הייתי קצת עסוק וגם לא היה כל כך מה לספר.
תקציר עד היום- סיימתי תיכון, התחתנתי, 2 בנות, לימודים עבודה. זה הכל.
אבל יומני, משהו קרה לאחרונה.
קניתי מכונת קפה, סתם ככה. אמרתי נשתה קפה טוב.
נתקלתי במכונת E61. ניסיתי להשיג E62, E63 אבל אמרו לי שעוד לא יצאו הדגמים הללו.
הקפה היה מצוין עד שנכנסתי פעם ראשונה בחיים שלי לפורום HT קפה.
מה אני אגיד לך יומני. המזל שלך שאתה יומן ולא חשוף לזה.
אני "שקוע מתחת לקרמה". אני למשל מכין קפה עם טיימר. נשבע לך. בודק קפוצ'ינו עם זכוכית מגדלת כדי למצוא בועות ושופך תמיד כוס ראשונה של בוקר לכיור. זו אמונה תפלה שלהם אז גם אני עושה ככה.
והטיפוסים שם, חבל לך על הזמן.
אחד משתמש בנדנדות כדי להכין קפה, אחד נתן לעצמו שם של בלטות, אחד בנה מכשיר שעושה את התפקיד של הקיסם (ניסיתי להוציא עם המכשיר חתיכת סטייק שנתקעה לי בשיניים וזה לא שווה גרוש) ויש גם איזה כתב לעינייני ערבים שכל פעם מוצא באיזה קסבה מקום שמוכר קפה ירוק.
והמנהל של הפורום הזה...לא משנה אני מפחד שאמא תחטט לי בדברים ותקרא איך האיש הזה מכין קפה...
קצרה היריעה.
כמעט קניתי מטחנה שהם אמרו שהיא המצדס של המטחנות ובגלל שאין לי כסף למרצדס של המכוניות אמרתי נלך על זה. זה כדאי כלכלית וחוץ מזה זה מגיע בכמה צבעים ואפשר לבחור אז זה נראה לי רציני. רגע לפני שקניתי הם אמרו לי שכדאי לי לקלות לבד קפה כי קפה שקניתי ונקלה לפני יומיים כבר ממש לא טרי ולא יהיה לו..עזוב לא משנה.
בקיצור, השתכנעתי לרכוש קולה קפה ממקום עלום שם, מחברה ללא אתר אינטרנט, אי שם בטיוואן. כן, אני שמעולם לא הזמנתי פיצה בטלפון כי אני לא רוצה לתת את האשראי העברתי כסף לאיזה גב' שעל פי הכתובת שהזנתי בגוגל מפות יושבת במוסך.
עכשיו אני ממתין. נפל עלי החג ושבת ועוד חג ואין לי קפה כבר יומיים כי החלטתי שאני מעכשיו קולה את הקפה שלי. מה יהיה?
יגיע קולה מחר? אצליח לקלות? אמתין לרכש מטף? אוף, קשה יומן יקר, קשה.
מקווה להמשיך ולכתוב לך בהמשך,
שלך lior_a
זה כבר 28 שנה שלא יצא לי לכתוב לך. הייתי קצת עסוק וגם לא היה כל כך מה לספר.
תקציר עד היום- סיימתי תיכון, התחתנתי, 2 בנות, לימודים עבודה. זה הכל.
אבל יומני, משהו קרה לאחרונה.
קניתי מכונת קפה, סתם ככה. אמרתי נשתה קפה טוב.
נתקלתי במכונת E61. ניסיתי להשיג E62, E63 אבל אמרו לי שעוד לא יצאו הדגמים הללו.
הקפה היה מצוין עד שנכנסתי פעם ראשונה בחיים שלי לפורום HT קפה.
מה אני אגיד לך יומני. המזל שלך שאתה יומן ולא חשוף לזה.
אני "שקוע מתחת לקרמה". אני למשל מכין קפה עם טיימר. נשבע לך. בודק קפוצ'ינו עם זכוכית מגדלת כדי למצוא בועות ושופך תמיד כוס ראשונה של בוקר לכיור. זו אמונה תפלה שלהם אז גם אני עושה ככה.
והטיפוסים שם, חבל לך על הזמן.
אחד משתמש בנדנדות כדי להכין קפה, אחד נתן לעצמו שם של בלטות, אחד בנה מכשיר שעושה את התפקיד של הקיסם (ניסיתי להוציא עם המכשיר חתיכת סטייק שנתקעה לי בשיניים וזה לא שווה גרוש) ויש גם איזה כתב לעינייני ערבים שכל פעם מוצא באיזה קסבה מקום שמוכר קפה ירוק.
והמנהל של הפורום הזה...לא משנה אני מפחד שאמא תחטט לי בדברים ותקרא איך האיש הזה מכין קפה...
קצרה היריעה.
כמעט קניתי מטחנה שהם אמרו שהיא המצדס של המטחנות ובגלל שאין לי כסף למרצדס של המכוניות אמרתי נלך על זה. זה כדאי כלכלית וחוץ מזה זה מגיע בכמה צבעים ואפשר לבחור אז זה נראה לי רציני. רגע לפני שקניתי הם אמרו לי שכדאי לי לקלות לבד קפה כי קפה שקניתי ונקלה לפני יומיים כבר ממש לא טרי ולא יהיה לו..עזוב לא משנה.
בקיצור, השתכנעתי לרכוש קולה קפה ממקום עלום שם, מחברה ללא אתר אינטרנט, אי שם בטיוואן. כן, אני שמעולם לא הזמנתי פיצה בטלפון כי אני לא רוצה לתת את האשראי העברתי כסף לאיזה גב' שעל פי הכתובת שהזנתי בגוגל מפות יושבת במוסך.
עכשיו אני ממתין. נפל עלי החג ושבת ועוד חג ואין לי קפה כבר יומיים כי החלטתי שאני מעכשיו קולה את הקפה שלי. מה יהיה?
יגיע קולה מחר? אצליח לקלות? אמתין לרכש מטף? אוף, קשה יומן יקר, קשה.
מקווה להמשיך ולכתוב לך בהמשך,
שלך lior_a
נערך לאחרונה על ידי lior_a ב 21/04/2011 8:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הרגת אותי!
איזה יופי של כתיבה!
אגב, קומראד, יש כל מני E6x אחרים. ראיתי פעם שיש E66, נדמה לי. אולי אפילו E64... אני לא זוכר בדיוק.
איכשהו רק ה-E61 נכנס ליצור המוני, אולי כי הוא היה מספיק טוב, או אולי הוא היה כ"כ טוב ששום שיפור לא היה סיפור.
אגב, היומן עונה?
(או שהקולות האלו זה שוב צ'אקי צ'אק?)
איזה יופי של כתיבה!
אגב, קומראד, יש כל מני E6x אחרים. ראיתי פעם שיש E66, נדמה לי. אולי אפילו E64... אני לא זוכר בדיוק.
איכשהו רק ה-E61 נכנס ליצור המוני, אולי כי הוא היה מספיק טוב, או אולי הוא היה כ"כ טוב ששום שיפור לא היה סיפור.
אגב, היומן עונה?
(או שהקולות האלו זה שוב צ'אקי צ'אק?)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אכן כתיבה חביבה.
אבל להתקע בלי קפה לשבת?,אין ספק שטלפון אחד לחבר פורום באיזור מגוריך,היה פותר את הבעיה.
אגב מצה רטובה צד אחד, פעם אחרי שהחברה בעבודה קלטו שאני פעיל בפורום קפה, מישהו ראה אותי שוטף מצה צד אחד ושאל אותי אם את אנינות הטעם הזו למדתי בפורום מצות
של מי היה הרעיון ההזוי להכין אספרסו כפול ב 11 בלילה ??
של מי היה הרעיון ההזוי להכין אספרסו כפול ב 11 בלילה ??
what's next?
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אני יודע
עמוס עוז
עמוס עוז
-
lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

יומן יפה של אבא, שלום,
הנה תקציר הימים הנוראים האחרונים:
21/04/2011 17:56 פריט ה-EMS ממתין ביחידת השליחים הקרובה לנמען.
21/04/2011 17:49 פריט ה-EMS , מועבר ליעדו.
21/04/2011 16:15 פריט ה-EMS , מועבר ליעדו.
21/04/2011 11:46 פריט ה-EMS יוצא ממרכז מיון EMS בת"א.
20/04/2011 09:06 פריט ה-EMS בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל.
20/04/2011 09:06 פריט הEMS נקלט במרכז מיון הEMS בתל- אביב.
15/04/2011 08:38 פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בטאיוון ושוייך למשלוח לישראל.
זהו, כנראה שזה יקרה מחר. בבית הכל מוכן לקלוט את ההזמנה הראשונה (על השנייה דיברנו רבות בע"פ).
קניתי מספיק קפה ירוק למרות שלא ברור הקשר בינו לבין הקולה. טחנתי ממנו גם חד זני וגם בתערובות וחוץ מזה שהמטחנה נתקעה לי, הטעם היה מזעזע.
כמו ללעוס דשא. בייננו, אם הם באמת שותים מזה אז זו כנראה פלצנות לשמה אחרת לשם-מה (קלטת את המשחק מילים?? גדול).
קיצקוציה, כדי שיהיה לי מה לקלות שהקולה יגיע קניתי 2 ק"ג פיסטוקים, 3 ק"ג בוטנים מההוא מירכא שהסופר הזה שלח אותי ו5 ק"ג גרעיני אבטיח- נראה לי שהם קוראים לזה "יאמן" כי רק התימנים מצליחים לפצח אותם.
מה אני אגיד לך, מקווה שלא אתאכזב מהקולה אחרי הכל "QUEST- זה קולה במשפחות הכי טובות"......
אוהב אותך (לא רק אפלטונית)
lior_a
הנה תקציר הימים הנוראים האחרונים:
21/04/2011 17:56 פריט ה-EMS ממתין ביחידת השליחים הקרובה לנמען.
21/04/2011 17:49 פריט ה-EMS , מועבר ליעדו.
21/04/2011 16:15 פריט ה-EMS , מועבר ליעדו.
21/04/2011 11:46 פריט ה-EMS יוצא ממרכז מיון EMS בת"א.
20/04/2011 09:06 פריט ה-EMS בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל.
20/04/2011 09:06 פריט הEMS נקלט במרכז מיון הEMS בתל- אביב.
15/04/2011 08:38 פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בטאיוון ושוייך למשלוח לישראל.
זהו, כנראה שזה יקרה מחר. בבית הכל מוכן לקלוט את ההזמנה הראשונה (על השנייה דיברנו רבות בע"פ).
קניתי מספיק קפה ירוק למרות שלא ברור הקשר בינו לבין הקולה. טחנתי ממנו גם חד זני וגם בתערובות וחוץ מזה שהמטחנה נתקעה לי, הטעם היה מזעזע.
כמו ללעוס דשא. בייננו, אם הם באמת שותים מזה אז זו כנראה פלצנות לשמה אחרת לשם-מה (קלטת את המשחק מילים?? גדול).
קיצקוציה, כדי שיהיה לי מה לקלות שהקולה יגיע קניתי 2 ק"ג פיסטוקים, 3 ק"ג בוטנים מההוא מירכא שהסופר הזה שלח אותי ו5 ק"ג גרעיני אבטיח- נראה לי שהם קוראים לזה "יאמן" כי רק התימנים מצליחים לפצח אותם.
מה אני אגיד לך, מקווה שלא אתאכזב מהקולה אחרי הכל "QUEST- זה קולה במשפחות הכי טובות"......
אוהב אותך (לא רק אפלטונית)
lior_a
נערך לאחרונה על ידי lior_a ב 21/04/2011 21:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה עם קפה בלוטי עץ אלון? - ניסית?
אם תמשיך נעשה דביק של הגיגי lior_a
אם תמשיך נעשה דביק של הגיגי lior_a
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

היי יומן יומני,
אתמול העלתי שרשור חדש אודות מחירי הקפה שצפויים לעלות בשל קרה בברזיל.
מסתבר שגם הקפה הקולומביאני עולה והמהפכה בתימן גם כן תשפיע.
עד שנכנסתי לעניין הזה והשקעתי כל כך הרבה כסף, זה עוד רגע יהיה גדול עלי.
החלטתי להתכונן לימי הצנע המתרגשים עלינו:
1. אני עובר לסלסלה בודדת.
2. בפעם הבאה שלי בירכא אני קונה חומוס ומתחיל לטחון אותו עם הקפה.
3. מוץ- מי אמר שחייבים לזרוק? מה אני רוטשילד? מישהו בפורום טעם פעם קפה עם מוץ? לא? אז לא לשלול.
4. שתיית קפוצ'ינו בכוסות אספרסו- סטייל.
5. שוט כיור? הצחקתם אותי. מה גם כשאתם פותחים יין אתם שופכים את הכוס הראשונה?
6. נוק בוק- מהיום הוא בסה"כ תחנת מעבר לקראת קפה טורקי. בטוח נשאר בקפה טעם.
7. ריסטרטו- לימי חג בלבד. לא צריך להיות חזירים.
חבל שזה קורה דווקא עכשיו אחרי שקיבלתי את הקולה ולפני שההזמנה השנייה שלי הגיעה אבל נעבור את זה יחד, אני ואתה
יומן יקר שלי שהיה איתי גם בימים קשים שדודי פדידה היה נותן לי דחיפה בברזיה, וענת רצון הייתה מספרת שהנעלי ספורט
שלי היו של אחי הגדול למרות שאין לי אח גדול, ואלה לא היו נעלי ספורט ולא הייתה בכלל ענת רצון ו..לא משנה.
אין קפה, נשתה דלק.
אתמול העלתי שרשור חדש אודות מחירי הקפה שצפויים לעלות בשל קרה בברזיל.
מסתבר שגם הקפה הקולומביאני עולה והמהפכה בתימן גם כן תשפיע.
עד שנכנסתי לעניין הזה והשקעתי כל כך הרבה כסף, זה עוד רגע יהיה גדול עלי.
החלטתי להתכונן לימי הצנע המתרגשים עלינו:
1. אני עובר לסלסלה בודדת.
2. בפעם הבאה שלי בירכא אני קונה חומוס ומתחיל לטחון אותו עם הקפה.
3. מוץ- מי אמר שחייבים לזרוק? מה אני רוטשילד? מישהו בפורום טעם פעם קפה עם מוץ? לא? אז לא לשלול.
4. שתיית קפוצ'ינו בכוסות אספרסו- סטייל.
5. שוט כיור? הצחקתם אותי. מה גם כשאתם פותחים יין אתם שופכים את הכוס הראשונה?
6. נוק בוק- מהיום הוא בסה"כ תחנת מעבר לקראת קפה טורקי. בטוח נשאר בקפה טעם.
7. ריסטרטו- לימי חג בלבד. לא צריך להיות חזירים.
חבל שזה קורה דווקא עכשיו אחרי שקיבלתי את הקולה ולפני שההזמנה השנייה שלי הגיעה אבל נעבור את זה יחד, אני ואתה
יומן יקר שלי שהיה איתי גם בימים קשים שדודי פדידה היה נותן לי דחיפה בברזיה, וענת רצון הייתה מספרת שהנעלי ספורט
שלי היו של אחי הגדול למרות שאין לי אח גדול, ואלה לא היו נעלי ספורט ולא הייתה בכלל ענת רצון ו..לא משנה.
אין קפה, נשתה דלק.