האייפון שומר תיעוד רציף של מיקום המשתמש ללא ידיעתו...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
קודם כול ,אני גם ככה מדליק את שירותי המיקום רק כשצריך ..
אני ההיתי דואג יותר לאנדרואיד וגוגל ..
אני ההיתי דואג יותר לאנדרואיד וגוגל ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
רוב הזמן אני מדבר מהשירותים 
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

ניראה שמישהו קצת לקח את זה קשה בתגובות באנגדג'ט ..
This is much worse. The front facing camera can be remotely activated too. Every time the phone is woken up(slide to unlock) it might be taking a picture of the user. This is currently being investigated too. A file was found hidden deep within the back up files. How many people even know where the back up files arelocated on their PCs or Macs? It's not easy to find. Your whole life in apple's hand. World Domination is what it is. They've got RealTime Location, Streaming LIVE video of you from the Front facing camera, Gyro tells your exact location, orientation and direction you are going. Your private lives are pretty much out there. God know what they want to do with all these data. We hate ads and should have a choice to opt out of this crap. Ever question what's gonna be going on at the new apple data center in Newark? That is the largest in the world. Th'is ain't no cloud music bull. This is some not strictly speaking legal stuff....
- רונן
- חבר מכור קשה

יכול להיות שבעת הטעינה בחשמל , האייפון שמתחבר דרך רשת החשמל למכשירים אחרים בבית ואוסף מידע ?IamEzio כתב:ניראה שמישהו קצת לקח את זה קשה בתגובות באנגדג'ט ..
This is much worse. The front facing camera can be remotely activated too. Every time the phone is woken up(slide to unlock) it might be taking a picture of the user. This is currently being investigated too. A file was found hidden deep within the back up files. How many people even know where the back up files arelocated on their PCs or Macs? It's not easy to find. Your whole life in apple's hand. World Domination is what it is. They've got RealTime Location, Streaming LIVE video of you from the Front facing camera, Gyro tells your exact location, orientation and direction you are going. Your private lives are pretty much out there. God know what they want to do with all these data. We hate ads and should have a choice to opt out of this crap. Ever question what's gonna be going on at the new apple data center in Newark? That is the largest in the world. Th'is ain't no cloud music bull. This is some not strictly speaking legal stuff.......
ואולי גם מתחבר לשכנים ומשם גם חוקר ומתעניין ?
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 20/04/2011 19:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לא הייתי "דואג יותר" לאף אחד.IamEzio כתב:קודם כול ,אני גם ככה מדליק את שירותי המיקום רק כשצריך ..
אני ההיתי דואג יותר לאנדרואיד וגוגל .....
שניהם בעייתים מאוד שהם לוקחים מידע מאנשים בלי האישור שלהם וצריך לעשות עם זה משהו.
רונן כתב:יכול להיות שבעת הטעינה בחשמל , האייפון שמתחבר דרך רשת החשמל למכשירים אחרים בבית ואוסף מידע ?IamEzio כתב:ניראה שמישהו קצת לקח את זה קשה בתגובות באנגדג'ט ..
This is much worse. The front facing camera can be remotely activated too. Every time the phone is woken up(slide to unlock) it might be taking a picture of the user. This is currently being investigated too. A file was found hidden deep within the back up files. How many people even know where the back up files arelocated on their PCs or Macs? It's not easy to find. Your whole life in apple's hand. World Domination is what it is. They've got RealTime Location, Streaming LIVE video of you from the Front facing camera, Gyro tells your exact location, orientation and direction you are going. Your private lives are pretty much out there. God know what they want to do with all these data. We hate ads and should have a choice to opt out of this crap. Ever question what's gonna be going on at the new apple data center in Newark? That is the largest in the world. Th'is ain't no cloud music bull. This is some not strictly speaking legal stuff.......
ואולי גם מתחבר לשכנים ומשם גם חוקר ומתעניין ?
...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

ariel-ro כתב:אני לא הייתי "דואג יותר" לאף אחד.IamEzio כתב:קודם כול ,אני גם ככה מדליק את שירותי המיקום רק כשצריך ..
אני ההיתי דואג יותר לאנדרואיד וגוגל .....
שניהם בעייתים מאוד שהם לוקחים מידע מאנשים בלי האישור שלהם וצריך לעשות עם זה משהו....
http://images.apple.com/legal/sla/docs/iphone.pdf
אפל יכולה לשלוח ,לאסוף את המידע הזה ..
http://www.google.com/mobile/privacy.html
בכול מקרה שניהן יכולות לעשות את זה ,אבל יש אנשים שמקבלים את זה קשה מדי כמו ה"גאון" שכתב את התגובה בEngadget .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 20/04/2011 19:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
ללא ספק הגישה של אפל במקרה הזה (במידה וזה באמת נכון) הזויה מאוד. זה כאילו הם אפילו לא מנסים להסתיר את העניין הזה של שמירת מידע רגיש כל כך!
IamEzio,
אתה עובד באפל?! אתה לא חייב להגן בכל מצב, כל הזמן על החברה....גם בדברים הזויים כל כך אתה ממשיך ומחפש את "ה-לא נורא" ואת "יש חברות גרועות יותר"
עוד מעט תעלה לפורום עורך דין מטעם אפל כדי שיציג לנו את הסעיפים הקטנים בחוזה שמאפשרים לאפל לשמור ולחייב מספרי כרטיס אשראי של הלקוחות שלהם
IamEzio,
אתה עובד באפל?! אתה לא חייב להגן בכל מצב, כל הזמן על החברה....גם בדברים הזויים כל כך אתה ממשיך ומחפש את "ה-לא נורא" ואת "יש חברות גרועות יותר"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אריה ,אם לשים בצד את עניין ה"iOS vs Android" אז לא צריך כול כך להתרגש , גוגל כבר עושה את זה והיא לא מסתירה את זה , אם מישהו היה קורא את כול התנאים שהוא מאשר הוא היה יודע שגם אפל לא מסתירה את זה .
סעיף 4 , D
חוץ מזה שלפרנואידים תמיד אפשר לכבות את הGPS ב"שירותי מיקום"
סעיף 4 , D
חוץ מזה שלפרנואידים תמיד אפשר לכבות את הGPS ב"שירותי מיקום"
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 20/04/2011 20:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רונן
- חבר מכור קשה

- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

משהו מעניין ,בין התגובות בBGR ,

נישמע דיי הגיוני כשחושבים על זה. ..As an ex Apple employee I can tell you why. They are using the GPS data to study the demographics of their users and where to add additional Apple Stores. Beat the old way we did it - Mac User Groups....
כנראה שלא ירדת לסוף דעתי בהודעה שלי....ברגע שזה מגיע "לאהובי ליבך", אתה כל הזמן דוחף לכך שהשד אף פעם לא נורא ותמיד יש מישהו "רע" יותר (מה הקשר של גוגל לנושא הזה). עכשיו אתה מנסה לשכנע אותי ע"י זה שאתה מחפש ברשת סעיפים שלכאורה מאפשרים לאפל לקחת נתונים מהמכשיר שלך! זה נשמע לך הגיוני? האם אתה בטוח שזה קביל משפטית? זה שמופיע שם סעיף, לדעתך הופך את זה לכשר? לא מדגדג לך שמשהו, קצת שזה מעשה אסור וחמור? כשאפל תצא באיזה הודעה לקונית בעתיד ובעידכון הגירסה הבא ל iOS היא תסיר את "היכולת" הזאת, האם אתה תמשיך לחשוב שזה היה בסדר?IamEzio כתב:אריה ,אם לשים בצד את עניין ה"iOS vs Android" אז לא צריך כול כך להתרגש , גוגל כבר עושה את זה והיא לא מסתירה את זה , אם מישהו היה קורא את כול התנאים שהוא מאשר הוא היה יודע שגם אפל לא מסתירה את זה .
סעיף 4 , D
חוץ מזה שלפרנואידים תמיד אפשר לכבות את הGPS ב"שירותי מיקום"...
ולכל הפרנואידים כדאי שתעדכן אותם שהם לא משתמשים כנראה בכלל ב GPS, אלא מבצעים triangulating על תאי הסלולר אליו המכשיר שלהם מחובר! אז עכשיו אולי כדאי להמליץ לאנשים לכבות את האפשרות להתחבר לרשת הסלולר כאשר לא מתכננים לדבר במכשיר (או שאפשר להחזיק אותה בנקודה מאוד מסויימת כדי להחליש את הקליטה
עכשיו ברצינות.....גוגל חטפו ויחטפו לא פחות (גם ממני) כאשר הם עשו או יעשו מעשים דומים וחמורים כל כך (בהנחה שזה באמת נכון, ואפל עושים את זה במכוון....כי זה עדיין נשמע לי לא הגיוני ברמה של טיפשות)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

לא אמרתי שאני אוהב את זה ,ועם כמה שזה מעצבן ... והם עוד יקבלו על זה תגובות לא כול כך טובות..
אבל זה לא שונה ממה שקורה היום באינטרנט , ולא רק בגוגל .
אבל זה לא שונה ממה שקורה היום באינטרנט , ולא רק בגוגל .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תהרגו אותי לא מבין איך אפל הוסיפו פיצ'ר כזה בלי להבין שזה רע ואסור בתכלית האיסור?!
עכשיו יצאו כל מני סיפורים על גירושין בעקבות מה שהתגלה בקבצים האלה. תביעה ייצוגית בוודאי בדרך.
זה כמו מיקרוסופט בזמנו עם security. הגנה על פרטיות ואבטחה חייבים להיות כיום ב DNA של כל החברות!
למה הם צריכים את היכולת הזו לעזאזל?!
עכשיו יצאו כל מני סיפורים על גירושין בעקבות מה שהתגלה בקבצים האלה. תביעה ייצוגית בוודאי בדרך.
זה כמו מיקרוסופט בזמנו עם security. הגנה על פרטיות ואבטחה חייבים להיות כיום ב DNA של כל החברות!
למה הם צריכים את היכולת הזו לעזאזל?!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני כבר מת לראות מה יקרה במשפט הגירושין הראשון שבו אחד הצדדים יוציא צו שיבקש מחברת אפל לחשוף היכן בדיוק מבלה הצד השני כל יום שלישי בשבוע בין השעות 6 ל 9 בערב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.