בעיה במדיה סנטר בווינדוז 7
יש לי מחשב מדיה סנטר וזה המפרט שלו:
מעבד- Intel Core 2 Quad QX9770
זיכרון- 2GB RAM
כרטיס מסך- NVIDIA GTX470
כרטיס טלוויזיה- Hauppauge PVR150
מערכת הפעלה- ווינדוז 7 אולטימייט 64 ביט
יש לי ממיר רגיל של YES.
עד אתמול היה לי ווינדוז ויסטה והמדיה סנטר עבד מעולה. אתמול שידרגתי לווינדוז 7 ואז רציתי להגדיר את המדיה סנטר. נכנסתי להגדרות של שידור טלוויזיה, המדיה סנטר זיהה שאני מישראל, אחר כך הקלדתי מיקוד ואז הוא הוריד הגדרות או משהו. אחר כך בחרתי שידור דרך לווין, ואז הייתי צריך לבחור חיבור אך הבעיה היא שבשום חיבור לא היה שידור טלוויזיה והיה רשום No TV Signal ובגלל זה לא יכולתי להמשיך.
מה עושים?
מעבד- Intel Core 2 Quad QX9770
זיכרון- 2GB RAM
כרטיס מסך- NVIDIA GTX470
כרטיס טלוויזיה- Hauppauge PVR150
מערכת הפעלה- ווינדוז 7 אולטימייט 64 ביט
יש לי ממיר רגיל של YES.
עד אתמול היה לי ווינדוז ויסטה והמדיה סנטר עבד מעולה. אתמול שידרגתי לווינדוז 7 ואז רציתי להגדיר את המדיה סנטר. נכנסתי להגדרות של שידור טלוויזיה, המדיה סנטר זיהה שאני מישראל, אחר כך הקלדתי מיקוד ואז הוא הוריד הגדרות או משהו. אחר כך בחרתי שידור דרך לווין, ואז הייתי צריך לבחור חיבור אך הבעיה היא שבשום חיבור לא היה שידור טלוויזיה והיה רשום No TV Signal ובגלל זה לא יכולתי להמשיך.
מה עושים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נסה לפעול צעד אחר צעד על פי "המדריך להגדרה וחיבור ממיר הוט/יס בויסטה מדיה סנטר" (לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום). הסדר טיפה שונה בווינדוס 7, אבל העקרון זהה. תוודא שה-IR Blaster מחובר כמו בהוראות, ושענית ב"כן" בשאלה אם יש לך Set Top Box (ממיר).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אגב, בשביל ש-PVR150 יעבוד בווינדוס 7 64 ביט צריך לעשות כמה קומבינות מיוחדות. עשית אותן (לינקים בשרשור המדריכים)?
ניסיתי לעקוב אחרי המדריך של הויסטה וזה עדיין לא עובד. אגב לא ציינתי אבל שומעים קול ביציאות S-Video 1 וCOMPOSITE 1 אבל לא רואים כלום. והקומבינות המיוחדות שאתה מתכוון זה להוריד את הNVIDIA PURE VIDEO? כי אם כן אז לא מצאתי את זה בשום מקום וכן סימנתי את הPCI lock שצריך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תבדוק שחיברת נכון את הממיר אל כרטיס הטלוויזיה. אם אתה משתמש במתאם SCART, תוודא שהמתג שלו הוא על OUT ולא על IN. אגב, רוב הממירים של יס לא תומכים ב-S-Video (למרות שהאפשרות מופיעה בתפריטים), אלא רק ב-Composite.
לגבי ה-PVR150, אין לי מושג. מעולם לא ניסיתי להתקין אותו על 64 ביט (מראש התקנתי 32 ביט כדי להימנע מבעיות, וגם 64 ביט זה מיותר לחלוטין בשביל HTPC).
לגבי ה-PVR150, אין לי מושג. מעולם לא ניסיתי להתקין אותו על 64 ביט (מראש התקנתי 32 ביט כדי להימנע מבעיות, וגם 64 ביט זה מיותר לחלוטין בשביל HTPC).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שבויסטה היית עם 32 ביט ועכשיו אתה עם 64 ביט. זו כנראה הבעייה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתקין ווינדוס 7 32 ביט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שמח שהסתדר לך ושלא היית צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה.
פסים שחורים זה קל - כפתור i בשלט (או כפתור ימני בעכבר) ובחירה בזום.
תיהנה!
פסים שחורים זה קל - כפתור i בשלט (או כפתור ימני בעכבר) ובחירה בזום.
תיהנה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה יכול לנסות את התוכנה של PCingAddict.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין לי מושג כי אני מנוי הוט ולא יס. תבדוק בשרשור של התוכנה מה כותבים הגולשים המשתמשים בה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הלינק לשרשור התוכנה להןרדת לוח משדרים נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום, אגף "חומרה / שונות".
מה הכוונה רק שומע רק מרמקול אחד? נשמע כמו חיבור לא נכון של הממיר לכרטיס הטלוויזיה.
מה הכוונה רק שומע רק מרמקול אחד? נשמע כמו חיבור לא נכון של הממיר לכרטיס הטלוויזיה.
אוקיי הבעיה שלי היא שכאשר אני מנגן סרטים רגילים דרך המחשב רק הכל עובד טוב שומעים מעולה. אבל אז כאשר אני עובר לשידור טלוויזיה חי דרך המדיה סנטר שומעים רק דרך הרמקול האמצעי ולא בכולם. ועוד בעיה היא שכאשר אני מנסה לנגן סרט דרך המדיה סנטר לא בשידור טלוויזיה חי המדיה סנטר נותן הודעה שהוא לא מצליח למצוא את הסרט למרות שכשאני מנגן רגיל אני מצליח.
לגבי הלוח שידורים. הלוח שידורים של המדיה סנטר טוב אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ דרך המדיה סנטר שיוריד לוח שידורים הוא אומר לי שהוא יגיד לי מתי הוא מפסיק אבל הוא לא אומר לי והוא גם לא מוריד לוח שידורים לערוצי ספורט כמו ספורט 1, ספורט 2, ספורט 5, ספורט 5+. מה ניתן לעשות חוץ מלהוריד תוכנה אחרת?
לגבי הלוח שידורים. הלוח שידורים של המדיה סנטר טוב אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ דרך המדיה סנטר שיוריד לוח שידורים הוא אומר לי שהוא יגיד לי מתי הוא מפסיק אבל הוא לא אומר לי והוא גם לא מוריד לוח שידורים לערוצי ספורט כמו ספורט 1, ספורט 2, ספורט 5, ספורט 5+. מה ניתן לעשות חוץ מלהוריד תוכנה אחרת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בצפייה בשידור טלוויזיה או הקלטות אתה אמור לשמוע רק מהרמקולים הקדמיים - שמאל וימין.
איך המערכת 5.1 מחוברת למחשב? חיבור SPDIF דיגיטלי או חיבור אנלוגי - 3 כבלים של תקעי 3.5 מ"מ (כמו של אוזניות)? אם זה אנלוגי, האם אתה בטוח שחיברת את התקעים לשקעים המתאימים - תקע של ימין/שמאל קדמי, ימין/שמאל אחורי, סאב/סנטר וכו?
יש גם כרטיסי קול המאפשרים להחליף תפקידים של השקעים האנלוגיים. ייתכן שאיכשהו שינית שם משהו.
לגבי לוח המשדרים המובנה של ויסטה, אכן חסרים בו כמה ערוצים, במקרה של יס מדובר בד"כ בערוצים זניחים יחסית (הממממ, כנראה שתלוי למי...
) כמו ערוצי הספורט שבד"כ לא מקליטים מהם. הפתרון לכך, אם זה ממש חשוב לך, הוא התוכנה החיצונית.
איך המערכת 5.1 מחוברת למחשב? חיבור SPDIF דיגיטלי או חיבור אנלוגי - 3 כבלים של תקעי 3.5 מ"מ (כמו של אוזניות)? אם זה אנלוגי, האם אתה בטוח שחיברת את התקעים לשקעים המתאימים - תקע של ימין/שמאל קדמי, ימין/שמאל אחורי, סאב/סנטר וכו?
יש גם כרטיסי קול המאפשרים להחליף תפקידים של השקעים האנלוגיים. ייתכן שאיכשהו שינית שם משהו.
לגבי לוח המשדרים המובנה של ויסטה, אכן חסרים בו כמה ערוצים, במקרה של יס מדובר בד"כ בערוצים זניחים יחסית (הממממ, כנראה שתלוי למי...
אני לא כל כך מבין בעניין החיבורים אבל אני חושב שהחיבור הוא אנלוגי ואני חושב שהחיבורים בסדר גמור כי אחרת לא הייתי שומע בסרטים גם או במשחקים. לגבי לוח המשדרים תודה הורדתי את התוכנה. ומה לגבי הבעיה שהמדיה סנטר לא מפעיל סרטים וסדרות?