המלצה אודיופילית חמה

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
SamiSosa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

פרסמתי את זה כבר בפורום או"ק וחשבתי שגם לכם מגיע לשמוע על הדיסק הנה נפלא הזה (f)

למי שלא מכיר,רנו גרסיה-פונס יכול להחשב כיום כנגן הקונטרה באס הגדול בעולם או לפחות הוורסטילי ביותר.אפשר גם לומר שהוא המציא מחדש את הקונטרה באס כאשר הוסיף עוד מיתר חמישי גבוה והוא מנגן עליו עם קשת(שזה בעצם ממש נשמע כמו צ'לו)

פונס עבר כבר את הכל,כל סגנון וההשפעה מוזיקלית שהוא חווה נשמעת דרך המוזיקה שלו וזה פשוט מדהים!

עד היום לא הכרתי את הבחור ותוך שעה פשוט התאהבתי בו ובמוזיקה שלו בזכות הCD+DVD החדש שלו שיצא השבוע בארץ(בהפצת הד ארצי ומחיר של 90 ש"ח +-)

הטריו של פונס כולל את kiko ruiz על הגיטרה הספרדית שלו ו-negrito trasante על כלי ההקשה

ה-CD/DVD הוקלט בהופעה חיה כי הם חשבו שהופעה תתן למוזיקה יותר חופש ותשוקה מאשר דיסק אולפן קלניקאי כמו שפונס אוהב אז לטכנאים הייתה עבודה קשה כי הם היו צריכים להוציא את מיטב האיכות באווירה לא הכי נוחה שיש אבל אלוהים איך שהם הצליחו...

ההופעה הוקלטה ביולי 2005

דבר ראשון המוזיקה.הטריו בהנהגת פונס משלב מוזיקת פלמנקו(שעליה מומנה קיקה)עם שלל סגנונות מכל העולם
סולמות אוריינטלים,מוזיקה קלאסית,ג'אז עם אימפרוביציה כמובן,צ'לו יו יו מהי במיטבו ואפילו קצת מוזיקה קלטית שמעתי שם איפשהוא

לעיתים זה הזכיר לי את הפסקול שאני כל כך אוהב של הסרט "אחוות הזאבים" וגם את "נמר,דרקון" המצוין אז למי שאהב את אותם פסקולים הדיסק הזה מאוד מומלץ

מה שעוד התלהבתי ממנו הוא הצילום של ההופעה,שלא כמו בהרבה הופעות ג'אז שיצא לי לראות יש במקרה הטוב 2 מצלמות והן סטטיות למדי אבל כאן יש לדעתי לפחות 6 וכל הזמן הזויות מתחלפות,הבמאי לא נותן לך "להרדם" אלא מכניס אותך לאווירה הנכונה וזה מאוד עוזר בהופעות מהסוג הזה

ועכשיו לאיכות ההקלטה.
מדהימה!פשוט מדהימה!
יכול להיות שאני מתלהב כרגע ובשמיעה שניה זה ישמע קצת אחרת אבל לא נראה לי כי אני בנאדם שקשה מאוד להלהיב אותו והרבה זמן(מאז הDVD הנפלא של בבו וסיגלה) לא שמעתי הקלטה כל כך טובה,כל כך שקופה,כל כך איכותית שפשוט ישבתי מול המסך וחייכתי למשך דקות ארוכות ואפילו ששמתי לב לזה שאני מחייך כמו מפגר לא הצלחתי להפסיק כי זה נשמע כל כך טוב

אני מצרף קישור למעוניינים
http://www.amazon.fr/exec/obidos/ASIN/B ... 24-6280158

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

היי,
תודה וברוך הבא !
אחלה כניסה לפורום.

איפה רכשת?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

SamiSosa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

MartinHSabag כתב:היי,
תודה וברוך הבא !
אחלה כניסה לפורום.

איפה רכשת?
...
היי
תודה על הכנסת האורחים :)

הדיסק מופץ בארץ ע"י הד ארצי ולכן רוב הסיכויים שתמצא אותו ברשת טאוור רקורדס(גילוי נאות,אני עובד ברשת הזאת)ובמחיר של 90 שקלים זה באמת שווה קניה כי בדקתי באתר הרשמי של enja(חברת התקליטים)ובאמזון ולהפתעתי אנחנו בארץ יותר זולים משמעותית

http://www.enjarecords.com/cd.php?nr=ENJ-9478

http://www.amazon.fr/exec/obidos/ASIN/B ... 24-6280158

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

ברוך הבא.
נוסף לך סימון של עוסק בתחום, כמו חברים אחרים שעוסקים בתחום (JAZISS למשל).
תודה על המידע.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

SamiSosa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5