שאלות לגבי רמקולים לאחר שדרוג לאונקיו 5008
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 732
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שלום וחג שמח לכל החברים
לאחרונה שדרגתי את הרסיבר שלי לאונקיו 5008 [שעונה על כל הציפיות שלי] יוצא לי לראות המון שרשורים על המושגים: רמקולים דינמיים,לדחוף רמקולים וכיו"ב. אפשר לקבל הסבר פשוט למושגים הללו? מהו רמקול דינמי? למה הכוונה שאומרים שהרסיבר צריך "לדחוף" את הרמקול?
ברשותי כרגע : רמקולים קדמיים של phase technology t9 . 91db,8ohm,35-20khz,15-150w
האם הם "דינמיים" ?האם הם יתאימו לרסיבר שלי? במידה וארים ווליום גבוה לא יקרה להם כלום?
ומדוע אין לי ברסיבר בורר עכבה ל8 אום? [רק 6 או 4] הרמקול לא יפגע?
ושאלה אחרונה: האם כיול בעזרת האודיסי ישנה לי את הסאונד משמעותית? ובמידה ולא "ינעם" לאוזני הכיול היש אפשרות לבטל את הכיול?
תודה מראש לעוזרים
לאחרונה שדרגתי את הרסיבר שלי לאונקיו 5008 [שעונה על כל הציפיות שלי] יוצא לי לראות המון שרשורים על המושגים: רמקולים דינמיים,לדחוף רמקולים וכיו"ב. אפשר לקבל הסבר פשוט למושגים הללו? מהו רמקול דינמי? למה הכוונה שאומרים שהרסיבר צריך "לדחוף" את הרמקול?
ברשותי כרגע : רמקולים קדמיים של phase technology t9 . 91db,8ohm,35-20khz,15-150w
האם הם "דינמיים" ?האם הם יתאימו לרסיבר שלי? במידה וארים ווליום גבוה לא יקרה להם כלום?
ומדוע אין לי ברסיבר בורר עכבה ל8 אום? [רק 6 או 4] הרמקול לא יפגע?
ושאלה אחרונה: האם כיול בעזרת האודיסי ישנה לי את הסאונד משמעותית? ובמידה ולא "ינעם" לאוזני הכיול היש אפשרות לבטל את הכיול?
תודה מראש לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי shshmul ב 27/04/2011 0:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

יש למישהו כאן תשובות לשאלות הללו?
לא הייתי רוצה לרכוש רמקולים קדמיים חדשים "סתם" ללא ההסברים הנחוצים לי
ובמידה ואהיה מעוניין להחליפם [עקב אי התאמתם] מה המלצתכם לזוג קדמי רצפתי או רמקולי מדף[מפאת מקום] שיתאים לרסיבר הזה?
תודה מראש
לא הייתי רוצה לרכוש רמקולים קדמיים חדשים "סתם" ללא ההסברים הנחוצים לי
ובמידה ואהיה מעוניין להחליפם [עקב אי התאמתם] מה המלצתכם לזוג קדמי רצפתי או רמקולי מדף[מפאת מקום] שיתאים לרסיבר הזה?
תודה מראש
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
לדעתי, עזוב אותך משאלות טכניות וצורות ביטוי כאלו ואחרות.
אתה צריך רמקולים שיהיו לטעמך ויכנסו לתקציב שלך. אם הרמקולים שלך היום עונים על דרישותייך, למה להחליף???
אם חסר לך משהו או שסתם בא לך לשדרג/לשנות, תן סדר גודל של תקציב (שהרי שילמת לא מעט על הרסיבר...תאמין לי אני יודע
)
ותוכל לקבל כיוון כללי. אז תצטרך לגרור את אוזניך ממקום למקום לשמוע ולהחליט...
אתה צריך רמקולים שיהיו לטעמך ויכנסו לתקציב שלך. אם הרמקולים שלך היום עונים על דרישותייך, למה להחליף???
אם חסר לך משהו או שסתם בא לך לשדרג/לשנות, תן סדר גודל של תקציב (שהרי שילמת לא מעט על הרסיבר...תאמין לי אני יודע
ותוכל לקבל כיוון כללי. אז תצטרך לגרור את אוזניך ממקום למקום לשמוע ולהחליט...
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken
-
shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

או קי אז כך:
לגבי הרמקולים שברשותי לא ענית לי אם הם יעמדו "בלחץ" בעוצמות גבוהות ולא ישרפו [הנתונים שלהם נרשמו לעיל] האם הם מתאימים לרסיבר? במידה והם לא מתאימים אשקול להחליפם התקציב שלי לזוג קדמי לא יותר מ10K .
האם ישנם רמקולי מדף שיכולים להיות משודכים לרסיבר הנ"ל?
ולגבי הכיול האודיסי האם הוא ישנה לי משהו בסאונד?
תודה מראש
לגבי הרמקולים שברשותי לא ענית לי אם הם יעמדו "בלחץ" בעוצמות גבוהות ולא ישרפו [הנתונים שלהם נרשמו לעיל] האם הם מתאימים לרסיבר? במידה והם לא מתאימים אשקול להחליפם התקציב שלי לזוג קדמי לא יותר מ10K .
האם ישנם רמקולי מדף שיכולים להיות משודכים לרסיבר הנ"ל?
ולגבי הכיול האודיסי האם הוא ישנה לי משהו בסאונד?
תודה מראש
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא חושב שצריכה להיות לך בעיה לחבר את הרמקולים הקיימים ל-5008...
אתה יכול להריץ כיול עם האודיסי ואח"כ לבטל את ההגדרות של הכיול אם אתה לא מרוצה מהתוצאות.
אתה יכול להריץ כיול עם האודיסי ואח"כ לבטל את ההגדרות של הכיול אם אתה לא מרוצה מהתוצאות.