למה אף אחד לא קונה SHARP ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לי יש את ה810 בגודל 40".
למסך יש אופי ייחודי, אין ספק - לכן ברור למה אין עליו יותר מדיי רעש, זהו לא מסך עם צבעים נטרליים כמו שאר החברות,
בעיקר בזכות טכנולוגית הקוואטרון יש דחיפה לצבעי צהוב\ירוק, דחיפה שנורא קשה לכוון אותה גם אם תתאמץ - לאוהבי צבעים חיים, אבל לא בהכרח מדויקים. מאחר ולי יש כבר מסך מהטובים והמדויקים בעולם בסלון החלטתי ללכת על משהו "חי" לחדר השינה.
מה גם שלדגם הנ"ל התאורה האחורית לא אחידה, אבל לא משהו שתשים לב בצפייה, אלא רק במסך שחור.
אני אישית מרוצה מהמסך, אבל ממליץ לך לרכוש מחנות מתמחה - עשה חיפוש על הכינוי שלי בפורום ותמצא שרשור שלי על ראלקו (היבואן של שארפ).
למסך יש אופי ייחודי, אין ספק - לכן ברור למה אין עליו יותר מדיי רעש, זהו לא מסך עם צבעים נטרליים כמו שאר החברות,
בעיקר בזכות טכנולוגית הקוואטרון יש דחיפה לצבעי צהוב\ירוק, דחיפה שנורא קשה לכוון אותה גם אם תתאמץ - לאוהבי צבעים חיים, אבל לא בהכרח מדויקים. מאחר ולי יש כבר מסך מהטובים והמדויקים בעולם בסלון החלטתי ללכת על משהו "חי" לחדר השינה.
מה גם שלדגם הנ"ל התאורה האחורית לא אחידה, אבל לא משהו שתשים לב בצפייה, אלא רק במסך שחור.
אני אישית מרוצה מהמסך, אבל ממליץ לך לרכוש מחנות מתמחה - עשה חיפוש על הכינוי שלי בפורום ותמצא שרשור שלי על ראלקו (היבואן של שארפ).
למה לא?
בצע חיפוש.יש כאן שרשור מעניין מאד של אחד מהחברים שנקרא-Shtirlitz. שים לב לבעיה המיוחדת שלו ומדוע בחר בסופו של דבר במסך.
אישית,אני בדילמה כבר כמה שבועות,מלחמה של ממש ביני לבין עצמי לגבי בחירת המסך שיכנס אליי לסלון:סמסונג C6200 (או 6900) ואו שארפ דגם 810 ומעלה (עם דגש על ה814).
יעידו כאן כמה חברי פורום שפניתי אליהם אישית לפרטים על השארפ וסמסונג וכל אחד מהם הגן בחירוף נפש על בחירתו...
שארפ לכשלעצמו זוכה לשבחים רבים,לקוחות,ביקורות ועוד.מבנה המסך קצת מפחיד אבל בטוחני שזה עניין של טעם והרגל.
יש גם את עניין השרות של יבואני המסך ,שאיך נאמר בעדינות,לא מוסיפה בריאות לאלה שהזדקקו לטיפול בבעיה שנוצרה להם.
ואילו אני? עדיין בדילמה...
ליאור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Kikipod
אם אני זוכר נכון אחרי כיול ניתן להגיע לדיוק גבוה מאוד עם quatron. הבעיה היא שזה דורש לא מעט מיומנות וידע.
אם אני זוכר נכון אחרי כיול ניתן להגיע לדיוק גבוה מאוד עם quatron. הבעיה היא שזה דורש לא מעט מיומנות וידע.
איזה גודל והיכן במחיר הזה ?
השארפ הכי זולה שאני מוצה מדגם 820 עולה 10K.דרור3 כתב:השבוע גיסי קנה את ה-820 ב-7300 והמסך מדהים לדעתי....
תודה
אשמח אם תוכל לשתף אותי בערכי הכיול אם ידוע לך, אני מודע לעובדה שכיול זהו דבר אינדיבידואלי, אך הכוונה היא לכיול המדויק שאליו אתה מתכוון.oferlaor כתב:Kikipod
אם אני זוכר נכון אחרי כיול ניתן להגיע לדיוק גבוה מאוד עם quatron. הבעיה היא שזה דורש לא מעט מיומנות וידע....
היה לי את מסך LCD של SHARP התמונה הייתה זוועתית .kobbi כתב:למה אף אחד לא קונה SHARP שח...
מסרתי את המסך לאבי.
והתחדשתי ב SAMSUNG.
לא קונה לא יקנה ולא אתקרב ל SHARP , גם אם יחלקו את המסך בחינם .
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שארפ כמו סמסונג כמו סוני וכמו הרבה מותגים אחרים זה רק שם של חברה ,וכמו כל חברה בסדר גודל כזה יש להם מוצרים שחלקם גרועים חלקם טובים ואפילו יש להם כמה מצוינים.SHLOMIS1Z כתב:היה לי את מסך LCD של SHARP התמונה הייתה זוועתית .kobbi כתב:למה אף אחד לא קונה SHARP שח...![]()
מסרתי את המסך לאבי.
והתחדשתי ב SAMSUNG.
לא קונה לא יקנה ולא אתקרב ל SHARP , גם אם יחלקו את המסך בחינם ....
אז לך היה ניסיון אחד רע עם מוצר אחד שלהם לא אומר שאין או שלא יהיו להם מוצרים מוצלחים אחרים.
לא חייבים ליפסול ,אבל זו כמובן זכותך לא לקנות שארפ ,כל אחד יכול להוציא את כספו רק על מה שלדעתו מוצר מוצלך.