האים למרצקו מעתיקים ?
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני יכול רק להניח שאני לא באמת אוהב קפה או משהו, כי הרוב פה אוהבים את העיצובים המחרידים הללו ואני ממש לא.
האם זה רק אני או שיש עוד מוזרים כמוני ?
אני חושב שהמכונות נראות אחלה אבל לא בתור מוצר עיצובי בבית אלא בתור מוצג במוזיאון ש"תראו, ככה היו מכונות של פעם"
כולם פה מחכים לעיצובים של איפיונים, שואבי אבק רובוטיים, לא יודע מה עוד, אבל במכונות קפה עיצוב רטרו זה "הדבר".
אני חושב שהמכונות נראות אחלה אבל לא בתור מוצר עיצובי בבית אלא בתור מוצג במוזיאון ש"תראו, ככה היו מכונות של פעם"
כולם פה מחכים לעיצובים של איפיונים, שואבי אבק רובוטיים, לא יודע מה עוד, אבל במכונות קפה עיצוב רטרו זה "הדבר".
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
האיש והחברה היה פעם מעצב של לה מרצוקו .הראש זה פרי תכנונו.הם נפרדו ופטנטים נשערו לשניהם.שניהם יפות עד כאב שיניים,אבל יש משהו בעיניי יותר קלסי ולא פחות יפה --Faema Legend E61
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 20/04/2011 12:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
Chura כתב:אני יכול רק להניח שאני לא באמת אוהב קפה או משהו, כי הרוב פה אוהבים את העיצובים המחרידים הללו ואני ממש לא.
כולם פה מחכים לעיצובים של איפיונים, שואבי אבק רובוטיים, לא יודע מה עוד, אבל במכונות קפה עיצוב רטרו זה "הדבר"....
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא ליאור,זה לא אותו הדבר,זה כמו לקשור לדינר גראנד טורינו או מוסטאנג, גם הם קלסיקות ויותר מתקשרות ל פאמה,וריקוטה ו לא פבוני.ספידסטר וGS3 זה לגמרי פרארי ולמבורג׳יני.שבהם ,מה לעשות, נוהגים לא מעט פושתקים,שיחים ו מפיוזי. אבל הם עדיין ליגה
- arlto
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
- שם מלא: Amier Levkowitz
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אתם מתייחסים לעיצוב או למימדים ?קרמריקה כתב:chrua - אני איתך לגמרי.. זה יפה למוזיאון או לקשט בית קפה, לא לבית....
אם מדובר בעיצוב כבר נאמר "על טעם ועל ריח.." אני אישית הייתי שמח להציב כזו על השיש. מבחינת המימדים ברור שהמכונה שבתמונה עם 2 ראשים לא מתאימה לבית קונבנציונלי אך המכונה עם ראש אחד לא מפלצתית יותר מה gs3 של LM או הבאזרה ואף לא מה synesso לכולם יש נוכחות
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הגזמנו קצת שהמכונה מכוערת לא ? אמנם על טעם וריח אין על מה להתווכח אבל זו מכונה רחוקה מאוד מלהיות מכוערת ...
פאמה לג'נד זו מכונה קלאסית מרהיבה ובסגנון אחר לגמרי וזו אסכולה שונה לגמרי מהמכונה המודרנית והקיצונית הזו ואפשר לאהוב גם את הסגנון הזה וגם את הסגנון הקלאסי, זו לא חייבת להיות בחירה
בשמחה הייתי מאמץ דבר כזה עם ראש 1 (לו היה קיים ובמחיר שפוי) או את קרובת המשפחה הספידסטר
פאמה לג'נד זו מכונה קלאסית מרהיבה ובסגנון אחר לגמרי וזו אסכולה שונה לגמרי מהמכונה המודרנית והקיצונית הזו ואפשר לאהוב גם את הסגנון הזה וגם את הסגנון הקלאסי, זו לא חייבת להיות בחירה
בשמחה הייתי מאמץ דבר כזה עם ראש 1 (לו היה קיים ובמחיר שפוי) או את קרובת המשפחה הספידסטר
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני לא חושב שזה לא מעניין, אין ספק, מעניין, מושך את העין.
אבל מה מנוע מהיצרנים לייצר מכונות סופר מתקדמות וטובות בעיצוב מודרני ?
למשל מה שיש בבתי קפה הטובים ביותר, אבל עם ראש אחד.
אבל מה מנוע מהיצרנים לייצר מכונות סופר מתקדמות וטובות בעיצוב מודרני ?
למשל מה שיש בבתי קפה הטובים ביותר, אבל עם ראש אחד.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
mistral זאת מכונת המשאבה היפה ביותר בעיני.
ספידסטר משתמשים בראש של להמרצוקו - והם בוטיק קטן לעומת לה מרצוקו שהם חברה גלובלית.
יש סניפים של ג'ו עם מיסטרל.
ספידסטר משתמשים בראש של להמרצוקו - והם בוטיק קטן לעומת לה מרצוקו שהם חברה גלובלית.
יש סניפים של ג'ו עם מיסטרל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש בירושלים בגן העצמאות - ראיתי לפני כמה שנים.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

בפנים כן... אבל קפה ג'ו נמצא על הכביש ואפשר לראות גם אם הולכים על המדרכה ליד...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
יש לי הרגשה שאין ברירה וצריך להתחיל לחסום כאן אנשים.
זה נכון, על טעם וריח אין מה להתווכח והפורום שלנו שמח לקבל דעות שונות של כולם, אבל יש גבול.
באמת אנשים. יש גבול!
מה קשור טעם וריח למכונה הזו?
היא יפה אבסולוטית!
זה נכון, על טעם וריח אין מה להתווכח והפורום שלנו שמח לקבל דעות שונות של כולם, אבל יש גבול.
באמת אנשים. יש גבול!
מה קשור טעם וריח למכונה הזו?
היא יפה אבסולוטית!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -