בעיה חדשה עם אונקיו 608!!!
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אונקיו 608 מחובר לA210 כשאני רואה סרט ב DTS HD MS ואני מכבה את המגבר אני שומע דרך הTV אבל כשאני מדליק חזרה את המגבר הוא לא חוזר ל DTS HD MS אלא על סטריאו ולא שומעים דרך הרמקולים ..רק אם אני עוצר את הסרט ומפעיל מחדש ..מה קורה כאן האם יש תקלה במגבר?
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
אני חייב לשאול:
כמה פעמים יצא לך לראות סרט בDTS HD לסגור את הרסיבר במהלך הסרט על מנת לשמוע את הסרט ברמקולים הגרועים של הטלוויזיה ולאחר מכן להדליק חזרה את הרסיבר כדי לשמוע ממנו?
לדעתי? פעם אחת ורק כדי לבדוק אם זה עובד
אני לא מוצא שום סיבה הגיונית
בקיצור אל תטריד את עצמך בשטויות לך שים סרט במערכת, תשמע דרך הרמקולים האיכותיים שלך ותהנה
חג שמח!
כמה פעמים יצא לך לראות סרט בDTS HD לסגור את הרסיבר במהלך הסרט על מנת לשמוע את הסרט ברמקולים הגרועים של הטלוויזיה ולאחר מכן להדליק חזרה את הרסיבר כדי לשמוע ממנו?
לדעתי? פעם אחת ורק כדי לבדוק אם זה עובד
אני לא מוצא שום סיבה הגיונית
בקיצור אל תטריד את עצמך בשטויות לך שים סרט במערכת, תשמע דרך הרמקולים האיכותיים שלך ותהנה
חג שמח!
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא שאני מכבה את המגבר כדי לשמוע ברמקולים של הטלויזיה אבל חשבתי שיש תקלה אצלי במגבר .זה כן מעניין למה קורה רק בפורמט הסאונד הספציפי הזה ולא בפורמטים אחרים ..
למה דרישות מוגזמות ?אם אני מכבה המגבר ומדליק אותו הוא צריך לעבוד לא??אם הוא לא עובד יש בעיה מה מוגזם אני חושב שזה בקשה מינימלית ...
למה דרישות מוגזמות ?אם אני מכבה המגבר ומדליק אותו הוא צריך לעבוד לא??אם הוא לא עובד יש בעיה מה מוגזם אני חושב שזה בקשה מינימלית ...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כבר כתבתי לך תגובה ארוכה ומושקעת, אבל אז החלטתי לכבות את המחשב ולהדליק אותו והפלא ופלא - כל מה שכתבתי נעלם. כנראה תקלה במחשב...
- Alparnas
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
כנראה הסטרימר מזהה שאין לו לאן לשלוח את הסיגנל של הDTS HD והוא מעביר למצב רגיל, ושאתה מדליק את הרסיבר מחדש הוא לא יודע אם הדלקת או לא,
לא תקלה ברסיבר לדעתי.
או שהסרט לא באמת בDTS HD ואתה מאלץ את הרסיבר לעבוד בפורמט זה.
לא תקלה ברסיבר לדעתי.
או שהסרט לא באמת בDTS HD ואתה מאלץ את הרסיבר לעבוד בפורמט זה.
אבי פ.
מנהל אדמיניסטריבי ותמיכה, מעבדת שירות טופ אודיו.
http://www.topaudio.co.il/
[email protected]
מנהל אדמיניסטריבי ותמיכה, מעבדת שירות טופ אודיו.
http://www.topaudio.co.il/
[email protected]