את המרוץ אנדורנס 4 שעות בנורדשלייפה כבר עשיתי ונהנתי.
הפעם החלטתי לעשות אותו הכי מעניין שאפשר:
סובארו WRX - זו ששפרנו ל-550PP.
ללא עזרים! כלומר -
ללא בקרת אחיזה,
ללא ABS
ללא קו מרוץ מומלץ.
במבט קוקפיט וללא התצוגה שמראה את הטורים המהירות וההילוך - פשוט כי יש שם את התצגה של הילוך מומלץ שגם מהבהב כשצריך לבלום - לא רציתי את אלו.
המרוץ די צמוד... קשה מאוד לעשות הקפה ללא טעויות.
כרגע, אחרי שעתיים ועשרים, אני מוביל בפער של 20 שניות מהמקום השני שהרגע נכנס לפיטס, ככה שכשאני אכנס לפיטס הוא יוביל באיזה 30 שניות.
הייתי לפניו כבר ב-15 שניות בערך, אבל אז עשיתי טעות ולא נכנסתי לפיטס - הקפה שלמה עם צמיגים גמורים לגמרי, שבסופה הוא הוביל ב-30 שניות (תוסיפו את העצירת פיטס שלי ותקבלו הובלה שלו בדקה ו-20 שניות ביציאה מהפיטס).
כמה דברים -
1) במרוצים בנינו כדי להכניס כמה מרוצים ללא קו נהיגה, זה מוסיף המון עניין לדעתי.
2) נהיגה ללא ABS - מומלץ מאוד עבור מי שיש לו הגה ופדלים! (חשוב לזכור שצריך בתחילת כל מרוץ ללחוץ לחיצה מלאה על הבלמים כדי שה-PS3 יקרא את מהלך הדוושה , אם לא הוא נועל את הבלמים בכל לחיצה הכי קטנה).
GT5 - המרוץ הטוב ביותר
אני לא מזמן עשיתי את המירוץ אנדרורנס הראשון, ה-300.
בהיותי מזוכיסט ידוע, החלטתי על מירוץ ללא הפסקות. ואכן, חוץ מהפסקת שירותים של דקה, עשיתי את המירוץ ללא הפסקות כלל.
לקח בסביבות השעתיים. את המירוץ כולו עשיתי עם ההגה, כשלידי בקבוק מים שממנו לגמתי בכל עצירה בפיט (קצת הגזמתי, אני יודע).
זה היה די קשה, ואני לא יודע איך אפשר לעשות את המירוצים הארוכים יותר ללא אפשרות לשמור...
בהיותי מזוכיסט ידוע, החלטתי על מירוץ ללא הפסקות. ואכן, חוץ מהפסקת שירותים של דקה, עשיתי את המירוץ ללא הפסקות כלל.
לקח בסביבות השעתיים. את המירוץ כולו עשיתי עם ההגה, כשלידי בקבוק מים שממנו לגמתי בכל עצירה בפיט (קצת הגזמתי, אני יודע).
זה היה די קשה, ואני לא יודע איך אפשר לעשות את המירוצים הארוכים יותר ללא אפשרות לשמור...