איפון סים פרי
פשוט תקנה אותו סימפרי ולא נעול...
אתה לא יכול להפוך אייפון נעול לסימפרי- רוב המדינות מוכרות אותו נעול, איטליה, ועוד כמה מדינות מוכרות אותו סימפרי.
תאמין לי כבר כדאי לקנות בארץ, ההפרש הוא לא גדול.
אייפון סימפרי בחול יעלה 800-900 דולר- שבארץ הוא יעלה בכיוון ה1000 דולר.
וזה לפני משלוח ומיסים- קיצור לא שווה.
אהה, ואל תחשוב לקנות מארה״ב כי הם נעולים.
עריכה- אחרי שכתבתי לך את התשובה ראיתי שכתבת שאתה רוצה לקנות אייפון לא סימפרי.
פשוט מאוד- אל תקנה נעול, נקודה.
אין אנלוק תוכנתי.
אין שום דרך לפתוח אותו.
קיים איזה טורבו סים- שספק אם עובד או לא, אבל זה לא רלוונטי כי הוא עולה 100 דולר- שזה (אולי כמה גרושים יותר) ההבדל בין מכשיר סימפרי לנעול.
אתה לא יכול להפוך אייפון נעול לסימפרי- רוב המדינות מוכרות אותו נעול, איטליה, ועוד כמה מדינות מוכרות אותו סימפרי.
תאמין לי כבר כדאי לקנות בארץ, ההפרש הוא לא גדול.
אייפון סימפרי בחול יעלה 800-900 דולר- שבארץ הוא יעלה בכיוון ה1000 דולר.
וזה לפני משלוח ומיסים- קיצור לא שווה.
אהה, ואל תחשוב לקנות מארה״ב כי הם נעולים.
עריכה- אחרי שכתבתי לך את התשובה ראיתי שכתבת שאתה רוצה לקנות אייפון לא סימפרי.
פשוט מאוד- אל תקנה נעול, נקודה.
אין אנלוק תוכנתי.
אין שום דרך לפתוח אותו.
קיים איזה טורבו סים- שספק אם עובד או לא, אבל זה לא רלוונטי כי הוא עולה 100 דולר- שזה (אולי כמה גרושים יותר) ההבדל בין מכשיר סימפרי לנעול.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שאלת המשך: אייפון 4 סים-פרי בארץ עולה מינימום 3500 שח (כמו שנאמר - 1000$). בהנחה שיש לי הזדמנות לרכוש מכשיר כזה באנגליה ב 2500 שח (דרך אפל סטור) - זה לא שווה את ההפרש?
תודה
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

כן, אני יודע - השאלה אם משתלם לקנות אותם באנגליה (פיזית - לא דרך משלוח לארץ) ב 1000 שח פחות או שעדין עדיף לקנות מחנות פרטית בארץ למרות שזה יותר יקר (בגלל זמינות השירות, האחריות וכו)
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
נדיר שתיפול על מכשיר תקול ב- Apple, או שהמכשיר יתקלקל חומרתית (להוציא נפילות וכאלה..), ואני גם לא יודע מה כוללת האחריות של מכשיר מחנות פרטית בארץ, ויישומה בעת הצורך..oris74 כתב:כן, אני יודע - השאלה אם משתלם לקנות אותם באנגליה (פיזית - לא דרך משלוח לארץ) ב 1000 שח פחות או שעדין עדיף לקנות מחנות פרטית בארץ למרות שזה יותר יקר (בגלל זמינות השירות, האחריות וכו)...
בדיוק הזמנתי Ipad 2 מארה"ב, ללא שום חשש..
...
- oris74
- חבר במועדון HT

שכנעת אותי... תודה 
עוד שאלת תם: כשאתה אומר 'הזמנתי מארה"ב' אתה מתכוון שהזמנת משלוח או שמישהו קונה לך את זה שם?
עוד שאלת תם: כשאתה אומר 'הזמנתי מארה"ב' אתה מתכוון שהזמנת משלוח או שמישהו קונה לך את זה שם?
תבדוק אם מוכרים סימפרי באנגליה,
אם כן- אז ברור ששווה, מבחינת אחריות רק שתדע שהיא לא תקפה על שום תקלה שנגרמת על ידי המשתמש.
היא יכולה להיות תקפה על מצב שהפלאש של המצלמה לא עובד - לדוג׳
אבל אם אתה מפיל אותו וכתוצאה מזה בפלאש הפסיק לעבוד- מן הסתם ששום אחריות לא תעזור לך.
כמו שאמרו פה- המכשירים של אפל מאוד אמינים, ככה שזה לא שיקול גדול כל כך.
אם אתה קונה פיזית באנגליה, אתה נמנע ממשלוח, ומיסים (אם אתה מבריח אותו) אז ברור ששווה.
אבל אם הכוונה היא להזמין לארץ- הייתי קונה בארץ.
אם כן- אז ברור ששווה, מבחינת אחריות רק שתדע שהיא לא תקפה על שום תקלה שנגרמת על ידי המשתמש.
היא יכולה להיות תקפה על מצב שהפלאש של המצלמה לא עובד - לדוג׳
אבל אם אתה מפיל אותו וכתוצאה מזה בפלאש הפסיק לעבוד- מן הסתם ששום אחריות לא תעזור לך.
כמו שאמרו פה- המכשירים של אפל מאוד אמינים, ככה שזה לא שיקול גדול כל כך.
אם אתה קונה פיזית באנגליה, אתה נמנע ממשלוח, ומיסים (אם אתה מבריח אותו) אז ברור ששווה.
אבל אם הכוונה היא להזמין לארץ- הייתי קונה בארץ.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הזמנת את הגירסה האדומה?Giliboy כתב:נדיר שתיפול על מכשיר תקול ב- Apple, או שהמכשיר יתקלקל חומרתית (להוציא נפילות וכאלה..), ואני גם לא יודע מה כוללת האחריות של מכשיר מחנות פרטית בארץ, ויישומה בעת הצורך..oris74 כתב:כן, אני יודע - השאלה אם משתלם לקנות אותם באנגליה (פיזית - לא דרך משלוח לארץ) ב 1000 שח פחות או שעדין עדיף לקנות מחנות פרטית בארץ למרות שזה יותר יקר (בגלל זמינות השירות, האחריות וכו)...
בדיוק הזמנתי Ipad 2 מארה"ב, ללא שום חשש.....