מעוניין לפרוס קניה מאיביי למס' תשלומים. האם אפשרי דרך פייפאל?
אופציה לתשלומים ב-PAYPAL? קיים?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מה הבעיה ליצור קשר עם חברת האשראי המקומית,
ולבקש שחיוב כך וכך יתבצע בתשלומים..?
(ב"קרדיט", כמובן...)
ולבקש שחיוב כך וכך יתבצע בתשלומים..?
(ב"קרדיט", כמובן...)
...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מתי בפעם האחרונה בקשת מחברת האשראי שלך להמיר עסקה ל"קרדיט",truejoker כתב:וריבית של שוק אפור , אולי רק בלי בריוניםguyezra כתב:אין בעיה חוץ מעמלה של איזה 100 ש"ח......![]()
...
שאתה כזה בטוח בעצמך..?
אני בטוח שהיו לך כמה עסקאות "קרדיט" מול חברת האשראי שלך, ומרוב שזה לא היה מהותי,
אתה אפילו לא זוכר את זה, או לא ידעת בכלל שמדובר בקרדיט.
בקיצור, תבדוק ותראה...
...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני בטוח בעצמי כי עשיתי את זה. מציע לך לבדוק לפני שאתה תוקף...Giliboy כתב:מתי בפעם האחרונה בקשת מחברת האשראי שלך להמיר עסקה ל"קרדיט",truejoker כתב:וריבית של שוק אפור , אולי רק בלי בריוניםguyezra כתב:אין בעיה חוץ מעמלה של איזה 100 ש"ח......![]()
...
שאתה כזה בטוח בעצמך..?
אני בטוח שהיו לך כמה עסקאות "קרדיט" מול חברת האשראי שלך, ומרוב שזה לא היה מהותי,
בקיצור, תבדוק ותראה......
על המרת עיסקת מזומן לתשלומים רצו עמלה של 100 ש"ח בסוף אחרי מיקוח לקחו 75 ש"ח ואין שום קשר לריבית הקרדיט. זה היה לפני שנתיים-שלוש
פה מדובר עם על עיסקת מט"ח ככה שאני מעריך (כלומר לא יודע בוודאות ולא לגמרי בטוח בעצמי...) שתהיה עמלה כלשהי נוספת.
את הסכום הזה הם מוסיפים לסכום העיסקה הכללי, הוא לא מופיע בנפרד.
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 21/04/2011 0:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
ואם יורשה לי להוסיף, חבר טוב מהעבודה נהג לקנות ב-KSP במזומן (זה היה לפני שהם נתנו תשלומים שווים) ולהתקשר לחברת האשראי ולהמיר לקרדיט, הוא אמר ש-75-100 ש"ח שלקחו לו היה בחישוב סופי זול יותר מהריבית ש-KSP לקחו.
אתה יודע מה הריבית לתשלומים רגילים אצלך ? כלומר אתה קונה באשראי רגיל ומחוייב בחודש הבא , כמה ריבית אתה משלם על זה (ללא עמלות )?Giliboy כתב:מתי בפעם האחרונה בקשת מחברת האשראי שלך להמיר עסקה ל"קרדיט",truejoker כתב:וריבית של שוק אפור , אולי רק בלי בריוניםguyezra כתב:אין בעיה חוץ מעמלה של איזה 100 ש"ח......![]()
...
שאתה כזה בטוח בעצמך..?
בקיצור, תבדוק ותראה......
כי אאל"ט זה בערך 1% לחודש שזה למעשה 12.7% שנתי . כשריבית הפריים היא 3% והמדד הוא כמעט אפסי , זו ריבית שמתקרבת לשוק אפור
אאל"ט זה על תשלומים רגילים , על מעבר לקרדיט הם לבטח לוקחים יותר , ולא משנה אם הם קוראים לזה עמלת הקצאת אשראי או כול עמלה אחרת . מה נעשה פרופיל הסיכון של הלקוח עולה , וזה מתרגם ישירות לעלות האשראי שלוNunatak כתב:לפי מה שזכור לי הריבית היא משהו כמו 1% לחודש....
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
על תשלומים רגילים אין ריבית, רק עמלה בסך 0.55 ש"ח לתשלום. (לפחות בכ.א.ל)truejoker כתב:אאל"ט זה על תשלומים רגילים , על מעבר לקרדיט הם לבטח לוקחים יותר , ולא משנה אם הם קוראים לזה עמלת הקצאת אשראי או כול עמלה אחרת . מה נעשה פרופיל הסיכון של הלקוח עולה , וזה מתרגם ישירות לעלות האשראי שלוNunatak כתב:לפי מה שזכור לי הריבית היא משהו כמו 1% לחודש.......