שרותי מיקום ->מצלמה. באייפון 4
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה ניקרא Geotagging , זה מוסיף את נקודות הציון שבהם התמונה צולמה ואחר כך עם תוכנה מסויימת ,או באיפון עצמו לראות איפה צילמת כול תמונה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
היכן ניתן לראות מיקומי תמונות באמצעות האייפון ?IamEzio כתב:זה ניקרא Geotagging , זה מוסיף את נקודות הציון שבהם התמונה צולמה ואחר כך עם תוכנה מסויימת ,או באיפון עצמו לראות איפה צילמת כול תמונה ....
תודה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

כעיקרון ,בגלריה אחרי שאתה מצלם תמונות כשירות המיקום מופעל מופיע כזה סימן של מפה ,או גלובוס ,כשאתה לוחץ שם יש מפה ואתה יכול לראות את כול התמונות ואיפה הם צולמו ,הבעיה שבגלל כול מני בעיות משפטיות אי אפשר לראות את המפה של ישראל .
- רונן
- חבר מכור קשה

יש לי GPS , של אורנג' , אבל הבנתי שהשירות לא תקף בישראל ...FIRE_WIRE כתב:אין לי GPS ולכן כנראה למרות שהשרות מסומן במצלמה, לא מופיע סימן של מפה ,או גלובוס.
רונן יש לך GPS?...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

GPS זה לא תוכנה ,GPS זה שבב שאחראי על מציאת המקיקום שלך .
- רונן
- חבר מכור קשה

בחייך , תן הסבר להדיוטים בבקשה ?
יש לי אייפון 4 מאורנג' ,
יש לי תוכנת GPS מאורנג ,
האם השירות של Geotagging רלוונטי לי או שאני צריך לנסוע למגדל אייפל בפריז ושם האייפון יגיד לי שאני נמצא במגדל אייפל בפריז...?
יש לי אייפון 4 מאורנג' ,
יש לי תוכנת GPS מאורנג ,
האם השירות של Geotagging רלוונטי לי או שאני צריך לנסוע למגדל אייפל בפריז ושם האייפון יגיד לי שאני נמצא במגדל אייפל בפריז...?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

יש לך רכיב GPS שעובד קבוע ,באיפון ,זה לא משנה איזה תוכנת ניווט יש לך מאורנג' או כול ספקית אחרת .
אם שירות המיקום אצלך מאופשר ושירות המיקום בשביל אפלקציית המצלמה מאופשר אז אחרי שאתה מצלם תמונה למטה בגלריה אמור להופיעה שורה חדשה ,עם כפתור שכתוב עליו מקומות . אחרי שאתה לוחץ יש לך מפה של העולם ,אבל כמו שאמרתי בגלל בעיות משפטיות שונות לא רואים את המפה של א"י כמו שצריך ,אלה רק ככה :

IMG_0123 by IamEzio, on Flickr

IMG_0120 by IamEzio, on Flickr
אם שירות המיקום אצלך מאופשר ושירות המיקום בשביל אפלקציית המצלמה מאופשר אז אחרי שאתה מצלם תמונה למטה בגלריה אמור להופיעה שורה חדשה ,עם כפתור שכתוב עליו מקומות . אחרי שאתה לוחץ יש לך מפה של העולם ,אבל כמו שאמרתי בגלל בעיות משפטיות שונות לא רואים את המפה של א"י כמו שצריך ,אלה רק ככה :

IMG_0123 by IamEzio, on Flickr

IMG_0120 by IamEzio, on Flickr
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
דיון הזוי.רונן כתב:בחייך , תן הסבר להדיוטים בבקשה ?
יש לי אייפון 4 מאורנג' ,
יש לי תוכנת GPS מאורנג ,
האם השירות של Geotagging רלוונטי לי או שאני צריך לנסוע למגדל אייפל בפריז ושם האייפון יגיד לי שאני נמצא במגדל אייפל בפריז...?...
קליק ימני על התמונה במחשב
מאפיינים
מאפייני תמונה
כתוב שם את הקורדנציות.
- רונן
- חבר מכור קשה

מדוע "דיון הזוי" ?mp3lll כתב:דיון הזוי.רונן כתב:בחייך , תן הסבר להדיוטים בבקשה ?
יש לי אייפון 4 מאורנג' ,
יש לי תוכנת GPS מאורנג ,
האם השירות של Geotagging רלוונטי לי או שאני צריך לנסוע למגדל אייפל בפריז ושם האייפון יגיד לי שאני נמצא במגדל אייפל בפריז...?...
קליק ימני על התמונה במחשב
מאפיינים
מאפייני תמונה
כתוב שם את הקורדנציות....
לא כולם יודעים , וכאן המקום לשאול ..
אין מפות של ישראל לצערנו באפליקציית התמונות (או בכל אפליקציה שמשתמשת במפות גוגל לצורך העניין) בגלל עניין של זכויות יוצרים- המפות של ישראל הם של חברת ״מפה״ והיא לא נותנת אישור לגוגל להשתמש במפות.
בכל מקרה- כמו שאמרו פה, קליק ימני על התמונה במחשב ושם יש את הקורדינאטות פשוט תעתיקו אותם לגוגל מפות ותראו איפה התמונה צולמה.
וכמו שאתם יכולים לראות את הפרטים האלו גם אנשים אחרים שיש להם את הקובץ המקורי, לכן בהעלאה לרשת- אם חשוב לכם שלא יראו את המידע אז פשוט תמחקו.
או שתבטלו את האופציה שהמצלמה תשתמש בגיאוטאגינג.
בכל מקרה- כמו שאמרו פה, קליק ימני על התמונה במחשב ושם יש את הקורדינאטות פשוט תעתיקו אותם לגוגל מפות ותראו איפה התמונה צולמה.
וכמו שאתם יכולים לראות את הפרטים האלו גם אנשים אחרים שיש להם את הקובץ המקורי, לכן בהעלאה לרשת- אם חשוב לכם שלא יראו את המידע אז פשוט תמחקו.
או שתבטלו את האופציה שהמצלמה תשתמש בגיאוטאגינג.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
הפעלת השירות
איך אני מפעיל את השירותי מיקום של המצלמה באיפון 4 ?
יש לי הרבה תוכנות בשירותי מיקום , אבל את המצלמה אני לא רואה ולא יכול לשנות את האפשרות של ה-OFF
יש לי הרבה תוכנות בשירותי מיקום , אבל את המצלמה אני לא רואה ולא יכול לשנות את האפשרות של ה-OFF