עזרה עם ה- Jukebox של ה- Xtreamer.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
elico123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן, יש לי תקיה של סרטים וסדרות שיושבת על המחשב והיא משותפת ברשת.
אני יכול לגשת לתקיה הזאת מהסטרימר דרך הספריית קבצים, אבל אז גיליתי את ה- Jukebox שאפשר לסדר את הסרטים בצורה יפה עם תמונות, סיקורים וכו'...
הבעיה היא שה- Jukebox יודע לגשת רק לקבצים שנמצאים על ההארדיסק שבתוך הסטרימר או ההארדיסק החיצוני שמחובר ב- USB, אבל לא לתקיית רשת.
או בצורה מפורטת יותר, ה- Jukebox ניגש רק לקבצים שנמצאים במועדפים, ואני לא מצליח להוסיף תקיות שנמצאות ברשת למועדפים.
התחברתי לתקיית רשת של הסטרימר וניסיתי לשים קיצור דרך לתקיית רשת, אבל הוא זיהה את זה כקובץ .Ink ולא עזר הרבה.
יש אולי איזו שהיא דרך להוסיף את התקיות שלי למועדפים של הסטרימר, או אולי לשנות את הנתיב של המועדפים בעצם לתקיית רשת שלי או כל דרך אחרת בשביל להתחכם עם זה ?

מחכה לתשובה, תודה! :)

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #2 

האמת שלא ניסיתי לצרף תיקיית רשת (סמבה) למועדפים וגם אצלי האופציה הזו אפורה.
מה שכן, עם שיתוף nfs זה עובד.
אם תמצא פתרון לגבי הסמבה אשמח לעדכון
אלי חבוש

elico123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אתה יכול להסביר צעד אחר צעד איך אני גורם לזה להציג לי את הסרטים שלי שיושבים לי על המחשב ב- Jukebox עם ה- nfs ?
שינגן אותם והכול...

עידכנתי לקושחה 2.7.0 וראיתי שבגרסא הזאת אם אני לוחץ על 8 (שפותח תפריט של פונקציות) על קובץ מסוים בתקיית רשת יש לי אפשרות לעשות "Add to jukebox", וזה אכן מוסיף את הקובץ ל- jukebox ואפילו מוריד סיקור.
אבל ברגע שאני בא להפעיל את הסרט הוא פותח לי תפריט של Download ו- Cancel. כשאני לוחץ על Download זה סוגר את התפריט שנפתח ולא קורה שום דבר. הסרט מופיע ב- jukebox, אבל אני לא מצליח לנגן אותו (הקובץ עצמו יושב לי על המחשב, קבצים שיושבים על ה- HDD של הסטרימר אני מצליח לנגן דרך ה- JB)...

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #4 

עם האקסטרימר הפסקתי כבר לפני זמן רב לשחק ולשדרג. אני פשוט משתמש בסטרימר נוסף אחר שיש לי אחרי שהבנתי שהאקסטרימר די בעייתי מבחינת הגוקבוקס שלו. והיום הוא משמש לי סתם להרצת סדרות במוד של ספריות.
יש אפשרות להגדיר nfs באמצעות תוכנת hanewin nfs. הליך קצת מעצבן אבל זה מה שעשיתי בזמנו.
חפש בגוגל מדריך בנושא הזה. אם לא תצליח, תכתוב כאן וכשאהיה ליד מחשב, אחפש לך.
אלי חבוש

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #5 

טוב. שיחקתי עם זה קצת ומצאתי לך את הפיתרון, פשוט למען האמת.
אתה יכול להוסיף את הספריה למועדפים דרך ממשק הווב.
תגלוש לאקסטרימר, כנס לגוקבוקס, תבחר בדפדפן הקבצים ודפדף ךספריה שאתה רוצה להוסיף ותלחץ על כפתור הוסף למועדפים.
אלי חבוש

elico123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

חחח הלוואי וזה היה הפתרון, בממשק ווב זה מראה לך רק את הקבצים שב- "Network Shares" - ובשביל להוסיף לשם קבצים אתה צריך את ה- hanewin nfs.
אתה לא יכול להוסיף את התקיות שנמצאות ב"רשת" למועדפים, רק את מה שב- Network Shares.

בכל מקרה, בבוקר הורדתי את ה- hanewin nfs, התקנתי, הגדרתי את הכול, התקיית רשת הופיעה לי ב- "Network Shares" ושם יש אפשרות להוסיף למועדפים = אפשר להשתמש ב- Jukebox עם קבצים שיושבים על המחשב.

פעלתי לפי המדריך הזה כדי לסדר את ה- Jukebox יפה יפה:
http://forum.xtreamer.net/topic/18209-% ... %A8%D7%99/

התוצאה מושלמת! תודה רבה!

karlos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
שם מלא: shay
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #7 

אני הצלחתי דרך הממשק ווב

elico123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לעשות מה ?

KomerKo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #9 

אני הוספתי בלי בעיה תיקיה מהרשת, אבל זה עובד בצורה כל כך איטית וגרועה שזה לא שווה את המאמץ.

elico123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

הוספת את התקיה למועדפים ? אתה מצליח לנגן את זה דרך ה- Jukebox ? הסטרימר שלך מחובר פיזית או אלחוטית ?
הקבצים מנוגנים לי יפה מאוד דרך הרשת (היום הרצתי סרט ששוקל 17GB ועבד חלק מאוד) הבעיה היחידה היא שלפני ה- NFS לא יכלתי להוסיף את התקיות למועדפים => לא יכלתי להשתמש ב- Jukebox.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #11 

elico123 כתב:הוספת את התקיה למועדפים ? אתה מצליח לנגן את זה דרך ה- Jukebox ? הסטרימר שלך מחובר פיזית או אלחוטית ?
הקבצים מנוגנים לי יפה מאוד דרך הרשת (היום הרצתי סרט ששוקל 17GB ועבד חלק מאוד) הבעיה היחידה היא שלפני ה- NFS לא יכלתי להוסיף את התקיות למועדפים => לא יכלתי להשתמש ב- Jukebox.
...
אז ככה:
עם גרסה 27 ניתן להוסיף ספריה למועדפים (בלי שימוש ב NFS) דרך ממשק הווב. אכן לא ניתן להוסיף ספריה דרך האקסטרימר עצמו.
ניסית דרך ממשק הווב בכלל?
אמנם יפה שהצלחת עם ה NFS אבל זו אופציה מאוד מטופשת ולא נוחה.

elico123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

עזבו להוסיף למועדפים, אי אפשר בכלל לגשת לתכנים ברשת בלי ה- NFS (דרך הממשק ווב)...

wizbiz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0

שליחה #13 

elico123 כתב:אתה יכול להסביר צעד אחר צעד איך אני גורם לזה להציג לי את הסרטים שלי שיושבים לי על המחשב ב- Jukebox עם ה- nfs ?
שינגן אותם והכול...

עידכנתי לקושחה 2.7.0 וראיתי שבגרסא הזאת אם אני לוחץ על 8 (שפותח תפריט של פונקציות) על קובץ מסוים בתקיית רשת יש לי אפשרות לעשות "Add to jukebox", וזה אכן מוסיף את הקובץ ל- jukebox ואפילו מוריד סיקור.
אבל ברגע שאני בא להפעיל את הסרט הוא פותח לי תפריט של Download ו- Cancel. כשאני לוחץ על Download זה סוגר את התפריט שנפתח ולא קורה שום דבר. הסרט מופיע ב- jukebox, אבל אני לא מצליח לנגן אותו [/b](הקובץ עצמו יושב לי על המחשב, קבצים שיושבים על ה- HDD של הסטרימר אני מצליח לנגן דרך ה- JB)...
...

גם אני נתקלתי בבעיה של ניגון הסרט עצמו מתוך ה- jukebox - הקבצים יושבים אצלי על הארד דיסק חיצוני. האם זאת הבעיה????

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”